Møbler

Vi har grundlagt Kulturnet.dk for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige Møbel. Frem for at skulle undersøge forskellige onlinebutikker kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side

Seneste Møbler

Man kan ikke lave Kulturnet.dk uden at vise de bedste tilbud på Møbler i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der natten igennem helt automatisk kravler en lang række butikker fra Danmark igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.

Sort selvklæbende filtpude, som med fordel kan sættes under møbelben, for at beskytte underlaget. Filtpuden er selvklæbende, har en diameter på 3,5 cm, og kan klippes til efter ønske.
KR.2.00
Gennemsigtig fodprop som passer til spisebordsstolen Sara. Ved køb af komplet spisebordsstol medfølger der fodpropper. Denne sælges derfor som reservedel, hvis de originale skades eller forsvinder.
KR.9.00
Gennemsigtig fodprop som passer til spisebordsstolen Line. Ved køb af komplet spisebordsstol medfølger der fodpropper. Denne sælges derfor som reservedel, hvis de originale skades eller forsvinder.
KR.9.00
Fodprop til Karoline spisebordsstol. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet spisebordsstol.
KR.9.00
1 stk. fodprop til Julie-stolen. 4 stk. følger med ved køb af ny stol. Sælges som reservedel, hvis original skulle bortkomme.
KR.9.00
1 stk. firkantet fodprop der passer til spisebordsstolen Trine. Ved køb af komplet spisebordsstol medfølger der fodpropper. Denne sælges derfor som reservedel, hvis de originale skades eller forsvinder. OBS!...
KR.9.00
Stofprøver til modellen Boston, der kan fås i kunstlæder, mørkegrå og sort farve.
KR.10.00
Stofprøver til modellerne Houston og Dallas, der kan fås i en lysegrå eller mørkegrå farve.
KR.10.00
Fodprop som passer til spisebordsstolen Sophie. Ved køb af komplet spisebordsstol medfølger der fodpropper. Denne sælges derfor som reservedel, hvis de originale skades eller forsvinder.
KR.10.00
Fodprop som passer til spisebordsstolen Louise og lænestolen Esther. Ved køb af komplet spisebordsstol og lænestol medfølger der fodpropper. Denne sælges derfor som reservedel, hvis de originale...
KR.10.00
Fodprop som passer til spisebordsstolen Alma. Fodproppen er med skrue til højdejustering. Ved køb af komplet spisebordsstol medfølger der fodpropper. Denne sælges derfor som reservedel, hvis de originale...
KR.10.00
Stofprøver til serien Padova der kan fås i farverne grå og dueblå.
KR.10.00
4 selvskærende skruer i en pakke. Skruerne er 2,5cm lange.
KR.19.00
Fodprop som passer til spisebordsstolen Helle. Fodproppen er med skrue til højdejustering. Ved køb af komplet spisebordsstol medfølger der fodpropper. Denne sælges derfor som reservedel, hvis de...
KR.19.00
1 stk. fodprop der passer til spisebordsstolene Anna, Helle, Alma, Maja og Annika. Ved køb af komplet spisebordsstol medfølger der fodpropper. Denne sælges derfor som reservedel, hvis de originale...
KR.19.00
Boltsæt til spisebordsstolen Alma. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet spisebordsstol.
KR.19.00
14 stk. bolte/skruer til spisebordsstolen Helle. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet spisebordsstol.
KR.19.00
Metal sofaben i sort. Sofabenet er 22cm højt og har en diameter på5cm.
KR.19.00
Sofaben i metal. Sofabenet er 13cm højt og har en diameter på 6cm.
KR.19.00
Der medfølger ben til Annika spisebordsstolene, men ekstra kan købes her som reservedel. Dette er højre bagben som passer til Annika spisebordsstol. Benet er et sort pulverlakeret metalben, og ved...
KR.29.00
Reservedel til kontorstol og mindre gamerstole.
KR.29.00
Reservedel til kontorstol og gamerstol. Ekstra kraftig.
KR.29.00
Der medfølger ben til Annika spisebordsstolene, men ekstra kan købes her som reservedel. Dette er venstre forben som passer til Annika spisebordsstol. Benet er et sort pulverlakeret metalben, og ved...
KR.29.00
Der medfølger ben til Helle spisebordsstolene, men ekstra kan købes her som reservedel. Dette er et forben, hvor fodproppen under benet er flad, og som ikke kan justeres. Har man et forben hvor fodproppen...
KR.29.00
Der medfølger ben til Annika spisebordsstolene, men ekstra kan købes her som reservedel. Dette er venstre bagben som passer til Annika spisebordsstol. Benet er et sort pulverlakeret metalben, og ved...
KR.29.00
Der medfølger ben til Helle spisebordsstolene, men ekstra kan købes her som reservedel. Dette er et bagben, hvor fodproppen under benet er flad, og som kan justeres i højden. Benet er et sort pulverlakeret...
KR.29.00
Der er 2 stk. i en pakke.
KR.29.00
Der medfølger ben til Annika spisebordsstolene, men ekstra kan købes her som reservedel. Dette er højre forben som passer til Annika spisebordsstol. Benet er et sort pulverlakeret metalben, og ved...
KR.29.00
Justerplade til gamingstolene Tom og Kevin. Dette er en reservedel. Der medfølger en justerplade, når du køber en Tom eller Kevin gamerstol.
KR.40.00
Boltsæt til Clara spisebordsstol. Dette er reservedel i tilfælde af bortkomne eller ødelagte bolte. Boltsæt medfølger ved køb af spisebordsstole.
KR.49.00
Boltsæt til kontorstol. Passer på modellerne vist nedenfor.
KR.49.00
Boltsæt til spisebordsstolen Maja. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet spisebordsstol.
KR.49.00
Komplet boltsæt til gamerstolen Exracer Kevin. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet gamerstol.
KR.49.00
1 stk. sofaben i blankt krom til Verona modellen. OBS! Sofaben medfølger ved køb af komplet Verona chaiselongsofa. Dette er derfor som ekstra sofaben. Der medfølger ikke skruer.
KR.49.00
Boltsæt til spisebordsstolen Trine. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet spisebordsstol. Passer til...
KR.49.00
Boltsæt til spisebordsstolen Merle. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet spisebordsstol.
KR.49.00
Boltsæt til spisebordsstolen Julie. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet spisebordsstol.
KR.49.00
Boltsæt til barstolen Chen. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet barstolen.
KR.49.00
Boltsæt til kontorstol. Passer på modellerne vist nedenfor.
KR.49.00
Boltsæt til Mads kontorstol. Dette er kun reservedel i tilfælde af bortkomne bolte. Boltesæt medfølger ved køb af Mads kontorstol.
KR.49.00
Komplet boltsæt til gamerstolen Exracer Junior. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet gamerstol.
KR.49.00
Passer til spisebordsstolen Claudio 80019008. I tilfælde af bortkomne skruer. Skruer medfølger ved køb af spisebordsstol.
KR.49.00
Boltsæt til Sara spisebordsstol. Dette er reservedel i tilfælde af bortkomne eller ødelagte bolte. Boltsæt medfølger ved køb af spisebordsstole.
KR.49.00
Boltsæt til spisebordsstolen Jasmin. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet spisebordsstol.
KR.49.00
Boltsæt til barstolen Astrid. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet barstol.
KR.49.00
Passer til barstole med varenummer 80018539/80018540/80018541 Dette er kun reservedel i tilfælde af bortkomne bolte. Boltesæt medfølger ved køb af barstol.
KR.49.00
Boltsæt til spisebordsstolen Louise. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet spisebordsstol.
KR.49.00
Komplet boltsæt til gamerstolen Exracer Jason. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet gamerstol.
KR.49.00
1 stk. firkantet sofaben i blankt krom. Sofabenet måler 13 cm i højden. Den øverste plade hvor skruerne skal monteres har en længde på 5 cm. OBS! Der medfølger ikke skruer.
KR.49.00
Boltsæt til Pernille spisebordsstol. Dette er reservedel i tilfælde af bortkomne eller ødelagte bolte. Boltsæt medfølger ved køb af spisebordsstole.
KR.49.00
Boltsæt til Ida spisebordsstol. Dette er reservedel i tilfælde af bortkomne eller ødelagte bolte. Boltsæt medfølger ved køb af spisebordsstole.
KR.49.00
Boltsæt til spisebordsstolen Annika. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet spisebordsstol.
KR.49.00
Passer til barstole med varenummer 80018542/80018543/80018544 Dette er kun reservedel i tilfælde af bortkomne bolte. Boltesæt medfølger ved køb af barstol.
KR.49.00
Boltsæt til Line spisebordsstol. Dette er reservedel i tilfælde af bortkomne eller ødelagte bolte. Boltsæt medfølger ved køb af spisebordsstole.
KR.49.00
Boltsæt til barstolene Emma og Olivia. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet barstol.
KR.49.00
Passer til spisebordsstolen Chen 80019063 I tilfælde af bortkomne bolte. Boltsæt medfølger ved køb af spisebordsstol.
KR.49.00
Boltsæt til barstolen Nanna. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet barstol.
KR.49.00
Boltsæt til Barstolen Frida. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet barstol.
KR.49.00
Boltsæt til Anna spisebordsstol. Dette er reservedel i tilfælde af bortkomne eller ødelagte bolte. Boltsæt medfølger ved køb af spisebordsstole.
KR.49.00
Passer til barstole med varenummer 80018536/80018537/80018538 Dette er kun reservedel i tilfælde af bortkomne bolte. Boltesæt medfølger ved køb af barstol.
KR.49.00
Boltsæt til spisebordsstolen Lene. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet spisebordsstol.
KR.49.00
Boltsæt til spisebordsstolen Emilie. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet spisebordsstol.
KR.49.00
Passer til spisebordsstolene Chen 80019002/01 I tilfælde af bortkomne bolte. Boltsæt medfølger ved køb af spisebordsstol.
KR.49.00
Passer til Marius spisebordsstole Dette er kun reservedel i tilfælde af bortkomne bolte. Boltesæt medfølger ved køb af Marius spisebordsstol.
KR.49.00
Boltsæt til spisebordsstolen Freja. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet spisebordsstol.
KR.49.00
Tværstang til spisebordsstolen Annika. Denne tværstang er kun som reservedel, hvis den originale går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet spisebordsstol.
KR.49.00
Boltsæt til spisebordsstolen Agnes. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet spisebordsstol.
KR.49.00
Boltsæt til barstol. Passer på modellerne vist nedenfor.
KR.49.00
Boltsæt der passer til Lea og Liva spisebordsstole. Dette er reservedel i tilfælde af bortkomne eller ødelagte bolte. Boltsæt medfølger ved køb af spisebordsstole.
KR.49.00
Boltsæt til Ella barstol. Dette er reservedel i tilfælde af bortkomne eller ødelagte bolte. Boltsæt medfølger ved køb af barstole.
KR.49.00
Boltsæt til kontorstol. Passer på modellerne vist nedenfor.
KR.49.00
Boltsæt til Malene spisebordsstol. Dette er reservedel i tilfælde af bortkomne eller ødelagte bolte. Boltsæt medfølger ved køb af spisebordsstole.
KR.49.00
Komplet boltsæt til gamerstolen Exracer Tom. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet gamerstol.
KR.49.00
Der medfølger ben til Karoline stolene, men ekstra kan købes som reservedel.
KR.49.00
Boltsæt til Vigga barstol. Dette er reservedel i tilfælde af bortkomne eller ødelagte bolte. Boltsæt medfølger ved køb af barstole.
KR.49.00
Boltsæt til Sisse spisebordsstol. Dette er reservedel i tilfælde af bortkomne eller ødelagte bolte. Boltsæt medfølger ved køb af spisebordsstole.
KR.49.00
Boltsæt til spisebordsstolen Karoline. Dette boltsæt er kun som reservedel, hvis de originale skruer og bolte går i stykker eller forsvinder. Medfølger til køb af komplet spisebordsstol.
KR.49.00
Sofaben i træ der passer til alle New York sofamodellerne.
KR.50.00
Fod til barstol i krom. Reservedel, hvis oprindelig skades eller mistes.
KR.69.00
Sofaben i krom der passer til sofamodellerne Stavanger og Helsinki.
KR.89.00
Løst stolesæde til Oscar i hvid. Medfølger til Oscar stolen, men ekstra kan købes her som reservedel.
KR.99.00
Der medfølger armlæn til Exracer Jason, men ekstra kan købes som reservedel. Dette er 1 armlæn og passer både til højre og venstre side. Armlænet passer til alle Exracer Jason modeller.
KR.99.00
Der medfølger forben til Jasmin stolene, men ekstra kan købes som reservedel. Ved køb af denne får man 2 stk. forben.
KR.99.00
Cylinder til gamerstol. Cylinderen har indbygget gaspatron, så gamerstolen kan hæves og sænkes uden besvær. Reservedel i tilfælde af at den originale forsvinder eller skades.
KR.99.00
Cylinder til barstol. Cylinderen er i krom og har indbygget gaspatron, så barstolen kan hæves og sænkes uden besvær. Reservedel i tilfælde af at den originale forsvinder eller skades.
KR.99.00
Der medfølger ben til Anna spisebordsstolene, men ekstra kan købes her som reservedel. Benene er sorte pulverlakeret metalben.
KR.99.00
Løst stolesæde til Oscar i sort. Medfølger til Oscar stolen, men ekstra kan købes her som reservedel.
KR.99.00
Der medfølger armlæn til Exracer Jan, men ekstra kan købes som reservedel. Dette er 1 venstre armlæn.
KR.99.00
Der medfølger ben til Trine stolene, men ekstra kan købes som reservedel. Dette er et stel med 4 runde stoleben.
KR.149.00
Der medfølger ben til Alma stolene, men ekstra kan købes som reservedel. Det er et stel med 4 ben til en Alma stol.
KR.149.00
Der medfølger ben til Trine stolene, men ekstra kan købes som reservedel. Dette er et stel med 4 firkantet stoleben.
KR.149.00
Der medfølger ben til Marius stolene, men ekstra kan købes som reservedel.
KR.149.00
Der medfølger ben til Line spisebordsstolene, men ekstra kan købes her som reservedel. Benene er sorte pulverlakeret metalben.
KR.149.00
Der medfølger ben til Lea og Liva spisebordsstolene, men ekstra kan købes her som reservedel. Benene er sorte pulverlakeret metalben, og dette er et komplet sæt til stolen.
KR.149.00

Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt møbel tilbud du kunne bruge. Hivs ikke så husk at vi stadig træner vores prisrobot.

Robotten finder derfor ikke alle produkter.

Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte forhandler. Du kan også komme tilbage i næste uge og se hvad vi har fundet af gode møbler der. Fortæl også meget gerne andre om Kulturnet.dk – så bliver vi rigtig taknemmelige.

Når du skal indrette dit hus, din lejlighed, kolonihavehuset eller lignende, så er valget af møbler essentielt i forhold til, hvilken stemning du ønsker at skabe.

De forskellige elementer i boligen er med til at skabe selve hjemmet. Møbler er derfor ikke kun praktiske foranstaltninger, så du eksempelvis altid har et sted at spise din aftensmad. Nej, de er meget mere end det.

Derfor er der også en masse overvejelser, du skal gøre dig, før du køber forskellige boligelementer. Herunder hjælper vi dig igennem nogle af overvejelserne

Skal jeg vælge designermøbler eller ej?

Der er flere overvejelser, som er væsentlige, når du skal vælge møbler. Skal det være romantisk, så kan det være en fordel at holde møblerne i lyse nuancer.

Skal det være stilrent, så er det en rigtig god idé at sørge for skarpe linjer. En anden vigtig overvejelse, du skal gøre dig, er, om du skal vælge designermøbler eller ikke.

Fordelen ved at vælge et godt design er, at der ofte er kælet lidt ekstra for kvaliteten. Samtidig vil du med stor sandsynlighed kunne sælge møblerne igen, når du ikke ønsker dem længere.

Men kan du godt lide at skifte dine møbler ud jævnligt, så kan du med fordel vælge nogle billigere og stadig meget fine alternativer

Hvilke møbler skal jeg bruge til dagligstuen?

Det kan være svært at vide, hvad man helt præcis skal putte ind i sin dagligstue, når det kommer til møbler. Det er næsten selvskrevet, at der skal være en sofa. Denne indtager ovenikøbet ofte en prominent plads i rummet.

Hvis du har pladsen til det, så er det også en rigtig god idé med en lækker loungestol.

Denne både pynter, mens den ofte indtager rollen som favoritpladsen. Foruden et sofabord til at binde sofa og stol sammen, så kan du også overveje et fint sidebord til et hjørne, en bar væg eller lignende.

Et sådant bord skaber en enorm hygge og fås i rigtig mange smukke, sjove, klassiske og farverige varianter.

Og fyld ellers rummet med en skænk til tv’et, en smuk reol til dine yndlingsbøger, måske vitrineskab, smukke lamper og flotte billeder

Hvilke møbler er fordelagtige at have på børneværelset?

Er du i færd med at indrette børneværelset, så kommer her nogle bud på, hvilke møbler du skal købe. Naturligvis skal værelset indrettes med en seng. Det kan også være smart at lade dit barn have sit eget skrivebord. Disse kan fås i små modeller, således at dit barn let kan sidde her og tegne og lave lektier.

En god idé er også at indrette med en kommode, et reolsystem eller lignende.

På den måde kan en masse legetøj opbevares her.

Flere moderne børneværelser indrettes desuden med en gynge. Dette ses typisk i lejligheder, hvor der ikke er tilgang til have. På den måde tages udendørslegepladsen med op på værelset.

Så som du kan høre, skal man ikke altid lade sig begrænse af, om noget er et udendørsmøbel eller ej.

Det handler blot om, at du vælger, hvilken stemning du vil skabe i dit hjem

Hvordan laver man møbler af paller?

Er du en gør-det-selv kvinde eller mand, og er du blevet helt vild med idéen om, at få rå træmaterialer ind i din bolig? Så bør du overveje at lave møbler af paller.

Der er nemlig her rigtig mange muligheder. Nogle vælger at bruge en træpalle som sengegavl, som de således beklæder med eksempelvis en lyskæde.

Andre bygger selve sengerammen ud af pallerne for at få noget, der er anderledes. Som en tredje mulighed kan du benytte pallen til planteanlæg eller boghylde. Mulighederne er mange, og det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad sådan en simpel træpalle kan benyttes til.

Sikkert er det, at du ved at kombinere ”almindelige” møbler med sådanne rå og hjemmelavede, skaber du en fed stemning i hjemmet

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Møbler

XL-Møbler – Napoli Hjørnesofa med Chaiselong
https://www.youtube.com/watch?v=UEWRmTZ1Uuw
The Jysk Living Room
https://www.youtube.com/watch?v=2m0u7IJy5ks
IDEmøbler – Til levende hjem
https://www.youtube.com/watch?v=pqcL6HZETmc

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Boxmadras 80X200

Boxmadras 80X200

Hvis du leder efter Boxmadrasser 80×200 behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige

Flowerpot Lamper

Flowerpot Lamper

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Flowerpot lamper fra mange

Anmeldelse af Dyrene i Hakkebakkeskoven

Anmeldelse af Dyrene i Hakkebakkeskoven

Den 6. april 2017 havde den norske animationsfilm ’Dyrene i Hakkebakkeskoven’ premiere i Danmark. Den er baseret på Thorbjørns Egners børnebogsklassiker af samme navn. Filmen

Kobberlamper

Kobberlamper

Som du kan se nedenfor er der mange Kobberlamper at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har

Saftpresser

Saftpresser

Hvis du leder efter Saftpresser behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb.

Wilfa Blender

Wilfa Blender

Hvis du leder efter Wilfa blendere behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige

Halskæder

Halskæder

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Halskæder fra adskillige danske

WOLT Rabatkode

WOLT Rabatkode – 25 kr. gratis med koden ‘MANDENSDK’ Brug wolt koden ‘MANDENSDK’og få 25 kr. gratis ind på din konto Download til iOs Download

Marguerit Halskæde

Marguerit Halskæde

Er du også træt af at skulle besøge butikker én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet på

Seng 120X200

Seng 120X200

Hvis du leder efter Senge 120×200 behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige

Kommode

Kommode

Som du kan se nedenfor er der mange Kommoder at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har

Topmadras 160X200

Topmadras 160X200

Som du kan se nedenfor er der mange Topmadrasser 160×200 at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor