kulturnet logo

Bedste Opbevaringsbænk: Se top 6 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde opbevaringsbænk. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle opbevaringsbænk tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Robust opbevaringskiste / opbevaringsbænk med pude, sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lammeuld.dk.

Her kan “Robust opbevaringskiste / opbevaringsbænk med pude, sort” fås til 1399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Flip-top osmannisk bænk / kiste med 2 sikkerhedshængsler til fx entré, soveværelse eller børneværelse.
Specifikationer: Farve: Mat sort Materiale: Spånplade, stål, PVC, skum Produktstørrelse: 31.5 “L x 15.7 “W x 19.7 “H (80 x 40 x 50 cm) Produktvægt: 12,3…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Opbevaringsbænk Med Hynde 138 Cm Polyrattan Sort

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Opbevaringsbænk Med Hynde 138 Cm Polyrattan Sort til kun 1449,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne opbevaringsbænk i polyrattan vil blive fokuspunktet i din have.
Takket være det vandafvisende polyrattan er bænken nem at rengøre, slidstærk og egnet til daglig brug.
Bænken er designet med et stort opbevaringsrum indvendigt for at holde flere af di…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: Sammenfoldelig Opbevaringsbænk I Hvid

Næste anbefaling er “Sammenfoldelig Opbevaringsbænk I Hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Sammenfoldelig Opbevaringsbænk I Hvid” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sammenklappelig Ottoman opbevaringsbænk Bænken er alsidig og rummelig med plads til bøger, tøj og børns legetøj. Polstret sæde, robust og behagelig at sidde på.
Specifikationer: Farve: hvidMål: L x B x H 76 x 38 x 38 cmMateriale: MDF + imiteret læder.Væg…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Opbevaringsbænk 120 Cm Massivt Fyrretræ

Produkt nummer 4 på vores “opbevaringsbænk-liste” er Opbevaringsbænk 120 Cm Massivt Fyrretræ som du lige nu kan købe for 1049,- hos Lammeuld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Vores smukke opbevaringsbænk gør dit lokale eller din have ryddelig og flot.
Denne opbevaringsbænk er lavet af massivt fyrretræ, hvilket gør den robust og stabil. Bænken er forsynet med et opbevaringsrum under sædet.
Den kan bruges til at opbevare generel…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

5: Skobænk, opbevaringsbænk med skuffe og åbne rum, 104 x 30 x 48 cm, hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Produktdimensioner: 104D x 30B x 48H cm. Materiale: Spånplader i klasse E1, skumpolstring, linnedstofFarve: Hvid ramme, grå pudeStørrelse: 104 x 30 x 48 cm (L x B x H)…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

6: Opbevaringsbænk Med Hynde 138 Cm Polyrattan Grå

Sidste produkt på vores liste er Opbevaringsbænk Med Hynde 138 Cm Polyrattan Grå som vi har fundet til 1749,- hos Lammeuld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne opbevaringsbænk i polyrattan vil blive fokuspunktet i din have.
Takket være det vandafvisende polyrattan er bænken nem at rengøre, slidstærk og egnet til daglig brug.
Bænken er designet med et stort opbevaringsrum indvendigt for at holde flere af di…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste opbevaringsbænk i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse opbevaringsbænk:

Dyreste Opbevaringsbænk på listen er Cinas Opbevaringsbænk hvid fra Altanliv.dk med en pris på 3025.00. Billigste udvalgte Opbevaringsbænk er vidaXL foldbar opbevaringsbænk kunstlæder 110 x 38 x 38 cm sort som du kan købe for 518.40 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 2506.6 kr. – de 6 Opbevaringsbænk vi har fundet koster i gennemsnit 12834.7 kr.
Ovenstående Opbevaringsbænk data og priser er hentet fra 4 butikker (Lammeuld.dk, Altanliv.dk, Hjemmets, Norliving). Alle Opbevaringsbænk tilbud er opdateret i dag 07-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opbevaringsbænk guides:

Fandt du ikke det rigtige Opbevaringsbænk blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opbevaringsbænk:

Bænke er blandt tidens helt store boligtendenser, og de ses overalt.

I en tid hvor multifunktionelle og pladsbesparende løsninger til hjemmet er i højsædet, kan man med fordel overveje at købe en bænk med opbevaring.

En sådan bænk åbner muligheden for både at skabe en siddeplads i hjemmet samt opbevare forskellige ejendele i bænken. Nedenfor er udarbejdet en guide, der giver inspiration til køb af bænke med opbevaring

Hvilke typer af bænke med opbevaring findes der?

Der findes et bredt udvalg af bænke med opbevaring.

Der er blandt andet forskel på, hvorledes opbevaringsmuligheden er indarbejdet i bænkene.

Her findes bænke, hvor opbevaringsløsningen består af skuffer, man kan trække ud. Rummet til opbevaring kan modsat findes, når man åbner bænkens sæde.

Bænkene findes i forskellige farver, eksempelvis i sort, hvid eller træ. Dernæst kan man gå på opdagelse i bænkenes materialevalg, hvor nogle er lavet i eg, andre i melamin eller laminat. Mange af bænkene med opbevaring står desuden direkte på gulvet, mens andre er let opløftet ved hjælp af ben under bænkens bund

I hvilke rum er det en fordel at have en opbevaringsbænk? 

Det er naturligvis muligt at tænke en bænk ind i alle husets rum.

Et rum, hvor det dog er en stor fordel at indrette sig med en bænk med opbevaring, er i entreen. Bænken giver her mulighed for, at man kan opbevare regntøj, huer eller cykelhjelme i opbevaringsrummet. Bænken i sig selv er ideel, når man skal tage sko på og ønsker at sidde ned. Blandt andet en fordel for ældre mennesker, der kan have problemer med at bukke sig langt ned.

Et andet rum, hvor det at investere i en bænk til opbevaring er en stor fordel, er børneværelset.

Her kan bænken gøre oprydningen lettere, idet en sådan bænk kan opbevare en stor del af barnets legetøj. Bænken til opbevaring bidrager dermed med et ryddeligt udtryk på børneværelset, da man nemt kan fylde babylegetøj i. Legetøjet er samtidig let tilgængeligt for barnet, idet der findes et bredt udvalg af bænke, der er i børnehøjde

Hvorfor er en bænk til opbevaring en fordel i en mindre lejlighed? 

Det kan ofte være udfordrende af indrette et mindre rum eller en mindre lejlighed, når man ønsker et let og lyst udtryk, men samtidig skal have plads til alt.

Af den grund er det værd at lade sig inspirere af pladsbesparende løsninger.

Hertil er det en fordel med en bænk, der har indbygget opbevaringsplads.

På den måde skaber man en siddeplads samt har et sted til sine ejendele af enhver art. Det er en multifunktionel løsning, hvor bænken sandt at sige er to møbler i ét

Bør jeg vælge en bænk med et polstret sæde?

Mange bænke med opbevaring findes med polstret sæde. Dette er med til at sikre komfort, når man sidder på bænken.

Polstringen giver typisk bænken et varmere udtryk, og man skal ikke bekymre sig om, at eksempelvis hynder skøjter rundt på bænkens overflade, når man benytter den.

Der kan dog også være fordele ved at vælge en ikke-polstret bænk. Eksempelvis bidrager et hårdere sæde til, at kroppen tvinges til at sidde i en oprejst stilling, hvilket virker styrkende for ryggens muskler og led.

Bænke lavet i smukt træ uden polstring er desuden et dekorativt element i boligindretningen

Hvornår skal jeg vælge en bænk med opbevaring, der har ryglæn?

Har man en tendens til at falde sammen i ryggen, er det en rigtig god idé af vælge en bænk med ryglæn. Dette for at forebygge rygsmerter og -skader.

Et ryglæn vil desuden ofte bidrage til en mere afslappet siddestilling. Såfremt bænken skal fungere som en ekstra siddeplads rundt om spisebordet, i stuen eller i køkkenet er det typisk en bænk, man sidder på i længere tid af gangen. Det er derfor væsentligt, at det er et sted, man nyder at sidde.

Skal bænken med opbevaring i stedet placeres i entreen, er behovet for ryglæn måske ikke så stort.

Dette skyldes, at man ofte opholder sig i entreen i kortere tid. Det rum, hvori man placerer sin opbevaringsbænk, er derfor relevant for de overvejelser, man bør gøre sig for at finde den perfekte bænk til sit hjem

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk