kulturnet logo

Bedste Opbevaringsbænk: Se top 4 (opdateret december 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde opbevaringsbænk. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle opbevaringsbænk tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Opbevaringsbænk / entrébænk / skobænk med 1 skuffe, 2 døre og 2 hylder med polstret sædehynde, L107 x B35 x H50 cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lammeuld.dk.

Her kan “Opbevaringsbænk / entrébænk / skobænk med 1 skuffe, 2 døre og 2 hylder med polstret sædehynde, L107 x B35 x H50 cm” fås til 1999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette møbel er den ideelle opbevaringsløsning til din entré, stue eller soveværelse. Med to opbevaringspladser bag døren giver den dig ekstra opbevaringskapacitet til sko, tørklæder, handsker, små tasker med videre. Skuffen giver dig mulighed for at opbe…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Robust opbevaringskiste / opbevaringsbænk med pude, sort

  • Dagens pris: 1399,- kr.
  • Fundet hos Lammeuld.dk
  • Farve: Sort

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Robust opbevaringskiste / opbevaringsbænk med pude, sort til kun 1399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Flip-top osmannisk bænk / kiste med 2 sikkerhedshængsler til fx entré, soveværelse eller børneværelse. Specifikationer: * Farve: Mat sort * Materiale: Spånplade, stål, PVC, skum * Produktstørrelse: 31.5 "L x 15.7 "W x 19.7 "H (8…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: Opbevaringsbænk I Lysegrå Linned – 76 X 38 X 38 Cm

  • Dagens pris: 699,- kr.
  • Fundet hos Lammeuld.dk
  • Farve: Lysegrå

Næste anbefaling er “Opbevaringsbænk I Lysegrå Linned – 76 X 38 X 38 Cm”.

Dagens bedste tilbud på “Opbevaringsbænk I Lysegrå Linned – 76 X 38 X 38 Cm” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Alsidig bænk til opbevaring af fx legetøj, bøger, sengetøj og tæpper Vil du forenkle dit liv og undgå rod med Ottoman? Denne praktiske bænk er et absolut perfekt valg til opbevaring af fx legetøj til børn, bøger, sengetøj eller tæpper. Derudover fu…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Agnes Opbevaringsbænk – 100 cm

Sidste produkt på vores liste er Agnes Opbevaringsbænk – 100 cm som vi har fundet til 4695,- hos Altanbutikken.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Opbevaringsbænken er perfekt som ekstra siddeplads på altanen, desuden giver den dig mulighed for at opbevaring.
Ines hynde er specialsyet til bænken.
Hynden har stropper i siderne, så den kan fastgøres på låget.
Yasmin hynde fra Bungalow kan bruges til d…

Se hos Altanbutikken.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste opbevaringsbænk i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse opbevaringsbænk:

Dyreste Opbevaringsbænk på listen er Agnes Opbevaringsbænk – 145 cm fra Altanbutikken.dk med en pris på 5695.00. Billigste udvalgte Opbevaringsbænk er Ines hynde til Agnes opbevaringsbænk som du kan købe for 199.00 hos Altanbutikken.dk. Forskellen på de to priser er 5496 kr.
Ovenstående Opbevaringsbænk data og priser er hentet fra 10 butikker (Lammeuld.dk, Altanbutikken.dk, Luksusbaby Danmark, Coop.dk, Eurotoys, Norliving, Altanliv.dk, Hjemmets, Bydahlliving.dk, Likehome.dk). Alle Opbevaringsbænk tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opbevaringsbænk guides:

Fandt du ikke det rigtige Opbevaringsbænk blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opbevaringsbænk:

Bænke er blandt tidens helt store boligtendenser, og de ses overalt.

I en tid hvor multifunktionelle og pladsbesparende løsninger til hjemmet er i højsædet, kan man med fordel overveje at købe en bænk med opbevaring.

En sådan bænk åbner muligheden for både at skabe en siddeplads i hjemmet samt opbevare forskellige ejendele i bænken. Nedenfor er udarbejdet en guide, der giver inspiration til køb af bænke med opbevaring

Hvilke typer af bænke med opbevaring findes der?

Der findes et bredt udvalg af bænke med opbevaring.

Der er blandt andet forskel på, hvorledes opbevaringsmuligheden er indarbejdet i bænkene.

Her findes bænke, hvor opbevaringsløsningen består af skuffer, man kan trække ud. Rummet til opbevaring kan modsat findes, når man åbner bænkens sæde.

Bænkene findes i forskellige farver, eksempelvis i sort, hvid eller træ. Dernæst kan man gå på opdagelse i bænkenes materialevalg, hvor nogle er lavet i eg, andre i melamin eller laminat. Mange af bænkene med opbevaring står desuden direkte på gulvet, mens andre er let opløftet ved hjælp af ben under bænkens bund

I hvilke rum er det en fordel at have en opbevaringsbænk? 

Det er naturligvis muligt at tænke en bænk ind i alle husets rum.

Et rum, hvor det dog er en stor fordel at indrette sig med en bænk med opbevaring, er i entreen. Bænken giver her mulighed for, at man kan opbevare regntøj, huer eller cykelhjelme i opbevaringsrummet. Bænken i sig selv er ideel, når man skal tage sko på og ønsker at sidde ned. Blandt andet en fordel for ældre mennesker, der kan have problemer med at bukke sig langt ned.

Et andet rum, hvor det at investere i en bænk til opbevaring er en stor fordel, er børneværelset.

Her kan bænken gøre oprydningen lettere, idet en sådan bænk kan opbevare en stor del af barnets legetøj. Bænken til opbevaring bidrager dermed med et ryddeligt udtryk på børneværelset, da man nemt kan fylde babylegetøj i. Legetøjet er samtidig let tilgængeligt for barnet, idet der findes et bredt udvalg af bænke, der er i børnehøjde

Hvorfor er en bænk til opbevaring en fordel i en mindre lejlighed? 

Det kan ofte være udfordrende af indrette et mindre rum eller en mindre lejlighed, når man ønsker et let og lyst udtryk, men samtidig skal have plads til alt.

Af den grund er det værd at lade sig inspirere af pladsbesparende løsninger.

Hertil er det en fordel med en bænk, der har indbygget opbevaringsplads.

På den måde skaber man en siddeplads samt har et sted til sine ejendele af enhver art. Det er en multifunktionel løsning, hvor bænken sandt at sige er to møbler i ét

Bør jeg vælge en bænk med et polstret sæde?

Mange bænke med opbevaring findes med polstret sæde. Dette er med til at sikre komfort, når man sidder på bænken.

Polstringen giver typisk bænken et varmere udtryk, og man skal ikke bekymre sig om, at eksempelvis hynder skøjter rundt på bænkens overflade, når man benytter den.

Der kan dog også være fordele ved at vælge en ikke-polstret bænk. Eksempelvis bidrager et hårdere sæde til, at kroppen tvinges til at sidde i en oprejst stilling, hvilket virker styrkende for ryggens muskler og led.

Bænke lavet i smukt træ uden polstring er desuden et dekorativt element i boligindretningen

Hvornår skal jeg vælge en bænk med opbevaring, der har ryglæn?

Har man en tendens til at falde sammen i ryggen, er det en rigtig god idé af vælge en bænk med ryglæn. Dette for at forebygge rygsmerter og -skader.

Et ryglæn vil desuden ofte bidrage til en mere afslappet siddestilling. Såfremt bænken skal fungere som en ekstra siddeplads rundt om spisebordet, i stuen eller i køkkenet er det typisk en bænk, man sidder på i længere tid af gangen. Det er derfor væsentligt, at det er et sted, man nyder at sidde.

Skal bænken med opbevaring i stedet placeres i entreen, er behovet for ryglæn måske ikke så stort.

Dette skyldes, at man ofte opholder sig i entreen i kortere tid. Det rum, hvori man placerer sin opbevaringsbænk, er derfor relevant for de overvejelser, man bør gøre sig for at finde den perfekte bænk til sit hjem