kulturnet logo

Bedste Foldebord: Se top 6 (opdateret december 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde foldebord. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle foldebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Smart foldebord / arbejdsbord / skrivebord til små rum, L63 x B45 x H77 cm, brun

  • Dagens pris: 899,- kr.
  • Fundet hos Lammeuld.dk
  • Farve: Brun

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lammeuld.dk.

Her kan “Smart foldebord / arbejdsbord / skrivebord til små rum, L63 x B45 x H77 cm, brun” fås til 899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Materiale: MDF (E1), metalstel * Farve: bordplade; brun, sortmalet stel * Produktmål: 63x45x77cm (se foto); * Pakkestørrelse: 92x65x7cm * Et foldbart bord, så du nemt kan opbevare bordet, når det ikke er i brug.
* Ingen m…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Smart foldebord / arbejdsbord / skrivebord til små rum, l63 x b45 x h77 cm, naturfarvet

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Smart foldebord / arbejdsbord / skrivebord til små rum, l63 x b45 x h77 cm, naturfarvet til kun 899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: * Materiale: MDF (E1), stel, metal * Farve: Hvid stel, naturfarvet bordplade * Produktmål: 63x45x77cm (se foto) * Vægt: ca.: 4,7 kg * Bæreevne: op til 50 kg * Pakkestørrelse: 92x65x7cm * Et foldbart design, så du nemt ka…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: Josefine Teak foldebord – 110 x 60 cm

Næste anbefaling er “Josefine Teak foldebord – 110 x 60 cm”.

Dagens bedste tilbud på “Josefine Teak foldebord – 110 x 60 cm” har vi fundet hos Altanbutikken.dk hvor prisen lige nu er 2995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Josefine bordet er for dig der sværmer til den romantiske og klassiske stil. Bordpladen er i kraftige teak lameller og understellet i pulverlakeret metalstel. Bordet kan nemt klappes sammen når det ikke er i brug.
Kan kombineres med Karla teak klapstolen…

Se hos Altanbutikken.dk ❯❯

4: Josefine Teak foldebord – 50 x 70 cm

Produkt nummer 4 på vores “foldebord-liste” er Josefine Teak foldebord – 50 x 70 cm som du lige nu kan købe for 1895,- hos Altanbutikken.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Josefine bordet er for dig der sværmer til den romantiske og klassiske stil. Den rektangulære bordpladen har kraftige teak lameller og understellet i pulverlakeret metalstel. Bordet kan nemt klappes sammen når det ikke er i brug.
Kan kombineres med Karla…

Se hos Altanbutikken.dk ❯❯

5: Josefine Teak foldebord – 70 x 70 cm

Forhandlerens beskrivelse:
Josefine bordet er for dig der sværmer til den romantiske og klassiske stil. Den kvadratiske bordpladen har kraftige teak lameller og understel i pulverlakeret metal. Bordet har en god størrelse til den mindre altan og kan nemt klappes sammen når det ikke…

Se hos Altanbutikken.dk ❯❯

6: Josefine Teak foldebord – 60 x 60 cm

Sidste produkt på vores liste er Josefine Teak foldebord – 60 x 60 cm som vi har fundet til 1895,- hos Altanbutikken.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Josefine bordet er for dig der sværmer til den romantiske og klassiske stil. Den kvadratiske bordpladen har kraftige teak lameller og understel i pulverlakeret metal. Bordet har en god størrelse til den mindre altan og kan nemt klappes sammen når det ikke…

Se hos Altanbutikken.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste foldebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse foldebord:

Dyreste Foldebord på listen er IB LAURSEN Foldebord UNIKA træbordplade m/metalstel fra Boboonline.dk med en pris på 5179.00. Billigste udvalgte Foldebord er Enjoy-it strækdug til foldebord sort som du kan købe for 79.95 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 5099.05 kr.
Ovenstående Foldebord data og priser er hentet fra 12 butikker (Lammeuld.dk, Altanbutikken.dk, Campstuff, Boboonline.dk, Davidsenshop.dk, Altanliv.dk, Havemøbelland, Homeshop.dk, Moreland, Erling Christensen Møbler, Manillo.dk, Cykelpartner). Alle Foldebord tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Foldebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Foldebord blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Foldebord:

Forskellige situationer stiller forskellige krav. Vi indretter os efter antallet kvadratmeter og vores livsstil, så godt vi kan, men nogle dage kommer selv den mest funktionelle bolig under pres, typisk fordi, der skal samles flere folk i hjemmet end normalt. Det der plejer at fungere i hverdagen, duer så slet ikke. Derfor et det smart at have en enkel løsning i baghånden, der sikrer at boligen er omstillingsparat, de dage hvor det pludselig er aktuelt og stuen eller haven skal bruges til et lidt større gæstebud.

Et foldebord kan med et snuptag giver masser af plads til gæster. En forholdsvis ny opfindelse, der må betegnes som en genistreg.

Denne type borde findes i mange størrelser, fylder ikke ret meget, når de er foldet sammen og er derfor nemme at opbevare i kælderen eller andre steder, når de ikke anvendes. Foldeborde er intet mindre end geniale til alle slags fester og selskaber, lige fra børnefødselsdage til sølvbryllupper. Skulle du have tvivl om et foldebord er sagen for dig, så læs med her, hvor vi besvarer de allermest stillede spørgsmål om de nye, smarte borde

Er et foldebord stabilt?

På trods af bordenes lette materialer og simple konstruktion, så er de forbavsende stabile.

Et foldebord står fast og sikkert og rokker aldrig, hvis det anbringes på et fast og jævnt underlag. Bordene kan foldes ud både inde og ude og er derfor velegnede både til sommerens gardenparty og i stuen. Et foldebord kan også let smides ind bag i bilen og medbringes på udflugter til picnic i det grønne eller i vandkanten. Et foldebord er bare alletiders ekstra bord og der er faktisk ingen begrænsninger for, hvad du kan anvende det til. En smart og elegant løsning på de alle de problemer, der af og til opstår, når du mangler bordplads til et større og mindre projekter og events

Hvad koster et foldebord?

Prisen på et foldebord er forbavsende lav og du vil komme langt, selv for meget få penge. Der findes mange forskellige slags og derfor også mange forskellige priser, men som udgangspunkt er et foldebord meget billigt at købe.

Vælger man et i en gedigen kvalitet, så vil det holde længe. Hvis du overvejer at leje et eller flere borde til en fest i nærmeste fremtid, så kan det faktisk sagtens betale sig, selv at investere i nogle foldeborde. Efterfølgende vil venner, familie og kolleger også spare mange penge, ved at låne dine foldeborde i stedet for at benytte et udlejningsfirma

Hvor køber man et foldebord?

Foldeborde er ikke svære at finde. De sælges rigtig mange steder online og i de lokale fysiske butikker over hele landet. Især byggemarkeder, forhandlere af campingudstyr og varehuse har et stort udvalg af foldeborde, så du finder uden besvær et med de ønskede mål og i de rigtige materialer, der passer lige til dine behov.

Du kan trygt regne med, at når du køber et moderne foldebord, så får du et bord, der er let at håndtere og slå ud, fordi det ikke er ret tungt

Er foldeborde pæne nok til et bryllup?

De fleste foldeborde har et super, enkelt design og er som regel med metalben og en bordplade af kunststof.

Udtrykket er meget neutralt, her er lagt mest vægt på at det skal være praktisk, let at løfte og nemt at folde ud og sammen igen. Foldeborde kan sagtens styles og få et eksklusivt udtryk, så de med fordel kan bruges til bryllup og andre finere begivenheder.

Det kræver ikke den store kreativitet, en nystrøget dug gør underværker og så har du en fin base til at lave en lækker borddækning. Da bordene står stabilt på det rette underlag, så vil ingen af gæsterne fornemme, at de bare sidder ved et plastikbord. Nutidens, gedigne foldeborde har et intelligent design og må ikke forveksles med gammeldags campingborde. Du er nu, forhåbentlig, blevet et hel del klogere på foldeborde og alle de muligheder som disse fleksible borde giver.

Måske er du endda blevet inspireret til at bestille et og snart invitere en helt masse gæster. Skulle du, alligevel, have ubesvarede spørgsmål, så stil dem til forhandlerne, der også gerne viser, hvordan bordene foldes ud på få sekunder

VIDEOER: Hjælp, Vejledning & Inspiration af Foldeborde

Camini Foldebord

Inox Bim Rustfrit Foldebord

Gør-Det-Selv: Sådan laver du et foldebord

5 Must Have Foldeborde

https://www.youtube.com/watch?v=uQWHoPjjtBM