kulturnet logo

Bedste Foldebord: Se top 6 (opdateret februar 2023)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde foldebord. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle foldebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Smart foldebord / skrivebord, 63 x 45 x 77 cm, naturfarvet

  Vores første anbefaling er “Smart foldebord / skrivebord, 63 x 45 x 77 cm, naturfarvet” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  Specifikationer: * Materiale: MDF (E1), stel, metal * Farve: Hvid stel, naturfarvet bordplade * Produktmål: 63x45x77cm (se foto) * Vægt: ca.: 4,7 kg * Bæreevne: op til 50 kg * Pakkestørrelse: 92x65x7cm * Et foldbart design, så du nemt ka…

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: Smart foldebord / arbejdsbord / skrivebord til små rum, L63 x B45 x H77 cm, brun

  • Farve: Brun

  Vores anden anbefaling er “Smart foldebord / arbejdsbord / skrivebord til små rum, L63 x B45 x H77 cm, brun” som er vores anbefaling nummer 2

  Forhandlerens beskrivelse:
  Specifikationer: * Materiale: MDF (E1), metalstel * Farve: bordplade; brun, sortmalet stel * Produktmål: 63x45x77cm (se foto); * Pakkestørrelse: 92x65x7cm * Et foldbart bord, så du nemt kan opbevare bordet, når det ikke er i brug.
  * Ingen m…

  Tjek bedste pris ❯❯

  3: Mandalay Brighton Foldebord Ø100 cm teak

  • Størrelse: ø100

  Næste anbefaling er “Mandalay Brighton Foldebord Ø100 cm teak” som er nummer 3 på vores liste

  Forhandlerens beskrivelse:
  Dette smukke, klassiske foldebord fra Mandalay er fremstillet i en god kvalitet af teak træ.
  Bordet kan foldes således at benene foldes op under bordet, og derfor ikke behøver at fylde så meget, hvis du ikke bruger det.
  Derfor er det et oplagt valg til al…

  Tjek bedste pris ❯❯

  4: Cinas York Foldebord teak

  • Mærke: Cinas

  Produkt nummer 4 på vores “foldebord-liste” er Cinas York Foldebord teak

  Forhandlerens beskrivelse:
  Dette klassiske York foldebord passer perfekt til altanen, hvis du er på udkig efter en nem bordløsning, som ikke fylder meget og som kan klappes sammen og stilles væk, hvis du har brug for ekstra plads på altanen.
  Når bordet er slået ud er det helt kvadr…

  Tjek bedste pris ❯❯

  5: Cinas York Foldebord sort

  • Mærke: Cinas
  • Farve: Sort

  Forhandlerens beskrivelse:
    Dette klassiske York foldebord passer perfekt til altanen, hvis du er på udkig efter en nem bordløsning, som ikke fylder meget og som kan klappes sammen og stilles væk, hvis du har brug for ekstra plads på altanen.
  Når bordet er slået ud er det helt kv…

  Tjek bedste pris ❯❯

  6: Cinas Butterfly foldebord hvid

  • Mærke: Cinas
  • Farve: Hvid

  Sidste produkt på vores liste er Cinas Butterfly foldebord hvid som vi har fundet til 2799,- hos Altanliv.dk.

  Forhandlerens beskrivelse:
    Dette super lækre butterfly bord fra Cinas er perfekt til altanen og du er sikret et bord der kan opfylde dine behov – uanset anledning.
  Bordet har mange anvendelsesmuligheder, da bordpladen kan klappes op og ned på begge sider.
  Først og fremmest kan d…

  Tjek bedste pris ❯❯

  Flere produkter.

  De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste foldebord i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse foldebord:

  Dyreste Foldebord på listen er IB LAURSEN Foldebord UNIKA træbordplade m/metalstel fra Boboonline.dk med en pris på 5179.00. Billigste udvalgte Foldebord er Enjoy-it strækdug til foldebord hvid som du kan købe for 79.95 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 5099.05 kr.
  Ovenstående Foldebord data og priser er hentet fra 17 butikker (Lammeuld.dk, Altanliv.dk, eStore DK, Altanbutikken.dk, 55Nord.dk, Havemøbelland, Moreland, Mostersskur.dk, Plantetorvet.dk, Hellers, GrejFreak.dk, Erling Christensen Møbler, Homeshop.dk, Cykelpartner, Manillo.dk, ScandiHills.dk, Boboonline.dk). Alle Foldebord tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

  Flere Foldebord guides:

  Fandt du ikke det rigtige Foldebord blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Foldebord:

  Forskellige situationer stiller forskellige krav. Vi indretter os efter antallet kvadratmeter og vores livsstil, så godt vi kan, men nogle dage kommer selv den mest funktionelle bolig under pres, typisk fordi, der skal samles flere folk i hjemmet end normalt. Det der plejer at fungere i hverdagen, duer så slet ikke. Derfor et det smart at have en enkel løsning i baghånden, der sikrer at boligen er omstillingsparat, de dage hvor det pludselig er aktuelt og stuen eller haven skal bruges til et lidt større gæstebud.

  Et foldebord kan med et snuptag giver masser af plads til gæster. En forholdsvis ny opfindelse, der må betegnes som en genistreg.

  Denne type borde findes i mange størrelser, fylder ikke ret meget, når de er foldet sammen og er derfor nemme at opbevare i kælderen eller andre steder, når de ikke anvendes. Foldeborde er intet mindre end geniale til alle slags fester og selskaber, lige fra børnefødselsdage til sølvbryllupper. Skulle du have tvivl om et foldebord er sagen for dig, så læs med her, hvor vi besvarer de allermest stillede spørgsmål om de nye, smarte borde

  Er et foldebord stabilt?

  På trods af bordenes lette materialer og simple konstruktion, så er de forbavsende stabile.

  Et foldebord står fast og sikkert og rokker aldrig, hvis det anbringes på et fast og jævnt underlag. Bordene kan foldes ud både inde og ude og er derfor velegnede både til sommerens gardenparty og i stuen. Et foldebord kan også let smides ind bag i bilen og medbringes på udflugter til picnic i det grønne eller i vandkanten. Et foldebord er bare alletiders ekstra bord og der er faktisk ingen begrænsninger for, hvad du kan anvende det til. En smart og elegant løsning på de alle de problemer, der af og til opstår, når du mangler bordplads til et større og mindre projekter og events

  Hvad koster et foldebord?

  Prisen på et foldebord er forbavsende lav og du vil komme langt, selv for meget få penge. Der findes mange forskellige slags og derfor også mange forskellige priser, men som udgangspunkt er et foldebord meget billigt at købe.

  Vælger man et i en gedigen kvalitet, så vil det holde længe. Hvis du overvejer at leje et eller flere borde til en fest i nærmeste fremtid, så kan det faktisk sagtens betale sig, selv at investere i nogle foldeborde. Efterfølgende vil venner, familie og kolleger også spare mange penge, ved at låne dine foldeborde i stedet for at benytte et udlejningsfirma

  Hvor køber man et foldebord?

  Foldeborde er ikke svære at finde. De sælges rigtig mange steder online og i de lokale fysiske butikker over hele landet. Især byggemarkeder, forhandlere af campingudstyr og varehuse har et stort udvalg af foldeborde, så du finder uden besvær et med de ønskede mål og i de rigtige materialer, der passer lige til dine behov.

  Du kan trygt regne med, at når du køber et moderne foldebord, så får du et bord, der er let at håndtere og slå ud, fordi det ikke er ret tungt

  Er foldeborde pæne nok til et bryllup?

  De fleste foldeborde har et super, enkelt design og er som regel med metalben og en bordplade af kunststof.

  Udtrykket er meget neutralt, her er lagt mest vægt på at det skal være praktisk, let at løfte og nemt at folde ud og sammen igen. Foldeborde kan sagtens styles og få et eksklusivt udtryk, så de med fordel kan bruges til bryllup og andre finere begivenheder.

  Det kræver ikke den store kreativitet, en nystrøget dug gør underværker og så har du en fin base til at lave en lækker borddækning. Da bordene står stabilt på det rette underlag, så vil ingen af gæsterne fornemme, at de bare sidder ved et plastikbord. Nutidens, gedigne foldeborde har et intelligent design og må ikke forveksles med gammeldags campingborde. Du er nu, forhåbentlig, blevet et hel del klogere på foldeborde og alle de muligheder som disse fleksible borde giver.

  Måske er du endda blevet inspireret til at bestille et og snart invitere en helt masse gæster. Skulle du, alligevel, have ubesvarede spørgsmål, så stil dem til forhandlerne, der også gerne viser, hvordan bordene foldes ud på få sekunder

  VIDEOER: Hjælp, Vejledning & Inspiration af Foldeborde

  Camini Foldebord

  Inox Bim Rustfrit Foldebord

  Gør-Det-Selv: Sådan laver du et foldebord

  5 Must Have Foldeborde

  https://www.youtube.com/watch?v=uQWHoPjjtBM