kulturnet logo

Bedste Kommode: Se top 7 (opdateret februar 2023)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde kommode. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kommode tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Foersom & Hiort-Lorenzen høj kommode – A87 Butler – Eg/sort

 • Farve: Sort

Vores første anbefaling er “Foersom & Hiort-Lorenzen høj kommode – A87 Butler – Eg/sort” som er vores bedste anbefalingTjek bedste pris ❯❯

2: TV-møbel / TV-bord / opbevaringsskab / lav kommode i rustikt look, brun

 • Farve: Brun

Vores anden anbefaling er “TV-møbel / TV-bord / opbevaringsskab / lav kommode i rustikt look, brun” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: – Farve: Rustik brun, sort – Materiale: Spånplade, stål – Produktstørrelse: L100 x B35 x H55.5 cm – Max.
Statisk belastningskapacitet for bordplade: 30 kg – Max.
Statisk belastningskapacitet pr.
indvendig hylde: 20 kg pr.
indvendig side…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Skab Skabsunderskab Badeværelse Opbevaringsskab, Kommode med 2 låger og 2 udtagelige kurve

  Næste anbefaling er “Skab Skabsunderskab Badeværelse Opbevaringsskab, Kommode med 2 låger og 2 udtagelige kurve” som er nummer 3 på vores liste

  Forhandlerens beskrivelse:
  * Moderne møbler med perfekt design giver dig rigelig plads til opbevaring af dine daglige fornødenheder på badeværelset.
  Også perfekt til indretning af køkken, spisestue, stue, soveværelse, entre osv.
  * Hylden bag døren er justerbar i tre højder.
  Den g…

  Tjek bedste pris ❯❯

  4: Kommode / Skænk Med 5 Skuffer, 60 X 70 X 35 Cm

   Produkt nummer 4 på vores “kommode-liste” er Kommode / Skænk Med 5 Skuffer, 60 X 70 X 35 Cm

   Forhandlerens beskrivelse:
   design * Moderne skænk – klar form og farve * Kommode med fem skuffer i to størrelser * Skuffer med knapgreb i aluminium look dimensioner * Højde: 70 cm * Bredde: 60 cm * Dybde: 35 cm * Skuffe lille indvendig: ca. 29 x 22,5 x 9,5 cm…

   Tjek bedste pris ❯❯

   5: Vitrineskab, skænk, kommode med med 2 skuffer i skandinavisk stil, hvid

   • Farve: Hvid

   Forhandlerens beskrivelse:
   Denne klassiske skænk tilføjer et strejf af stil og elegance til ethvert interiør! Den perfekte skænk i stuen eller spisestuen til sengetøj, husholdningsartikler eller vinglas.
   Glasdøre holder dine fineste ting støvfrie og alligevel fuldt synlige.
   Organis…

   Tjek bedste pris ❯❯

   6: Kommode – skænk til børneværelset med 2 døre og åben, fås i hvid og grå

   • Farver: Grå, Hvid

   Forhandlerens beskrivelse:
   Denne kommode med et autentisk design vil være ideel til småbørnsværelset. Dens enkle og tidløse stil tilpasser sig enhver form for interiør.
   Den er lavet af melamintræ med en helt mat grå belægning.
   Dens håndtag og fødder er malet imiteret lyst træ….

   Tjek bedste pris ❯❯

   7: Hvid Kommode 68 Cm

   • Farve: Hvid

   Sidste produkt på vores liste er Hvid Kommode 68 Cm som vi har fundet til 1099,- hos Lammeuld.dk.

   Forhandlerens beskrivelse:
   Design * Moderne natkonsol, tidløst design * Opbevaringsplads i tre store skuffer  * Fire robuste fødder giver et sikkert greb Dimensioner * Bredde: 37,5 cm * Højde: 68 cm * Dybde: 35 cm * Indvendige mål på skuffen B x H x D: 28 x 10…

   Tjek bedste pris ❯❯

   Flere produkter.

   De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kommode i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kommode:

   Dyreste Kommode på listen er Andersen Furniture S8 kommode – Farvede fronter – Olieret valnød fra Erling Christensen Møbler med en pris på 26360.00. Billigste udvalgte Kommode er Kommode, str. 13×7,5×13 cm, 1 stk. som du kan købe for 49.95 hos Creativ Company. Forskellen på de to priser er 26310.05 kr.
   Ovenstående Kommode data og priser er hentet fra 35 butikker (Coop.dk, Lammeuld.dk, RAW58, Luksusbaby Danmark, Mammashop.dk, Nordic Nest DK, Fenomen, ILVA, Babysam.dk, Havemøbelland, Møblér, Likehome.dk, Sengekompagniet, Kitchentime DK, byhornsleth.dk, Børnenes Kartel, VidaXL DK, Home Sweet Home, KÆRE BØRN, Designhome.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, Entremøbel, Kids-world.dk, Moreland, Designhome DK, LforLiving.dk, Norliving, Packhouse.dk, Superlove, Ovellie, Erling Christensen Møbler, Creativ Company, ES Furniture, BabyGear.dk, AndLight DK). Alle Kommode tilbud er opdateret i dag 01-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

   Flere Kommode guides:

   Fandt du ikke det rigtige Kommode blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kommode:

   Det kan være rigtig dejligt at have et sted, hvor man kan gemme diverse ting og sager væk, for at skabe et ryddeligt udtryk i hjemmet. Men hvilket opbevaringsmøbel skal man vælge? Hvis du er på udkig efter et, der har et væld af anvendelsesmuligheder, og som findes i mange forskellige stilarter, så skal du vælge en kommode. Dette klassiske og enkle opbevaringsmøbel kan passe ind i ethvert hjem og ethvert rum. Der er grænseløse muligheder for dets anvendelsesområde, og så findes der i dag et væld af lækre designs, hvorfor kommoden også kan pynte fint i hjemmet. Læs meget mere nedenfor om, hvilke overvejelser, du skal gøre dig, inden du køber en kommode

   Hvad kan jeg bruge kommoder til?

   Kommoden er et alsidigt møbel, der næsten kan passe ind overalt i boligen. Det er et skønt opbevaringsmøbel, der tillader dig at gemme dit habengut væk i skuffer. De er geniale til dig, der mangler et sted at opbevare dit tøj i soveværelset.

   Samtidig er møblet ideelt til den store entré, hvor huer, handsker, regntøj, overtræksveste og meget andet, kan opbevares. Mange benytter desuden kommoder som et tv-bord.

   Dette skyldes at opbevaringsmøblet findes i mange forskellige afskygninger. Blandt andet som et skænklignede møbel, der således nemt kan bruges som tv-bord. Ydermere er de mange skuffer en fordel på børneværelset, hvor diverse ting og sager kan gemmes ned, for at skabe et mere ryddeligt udtryk. Altså har møblet rigtig mange anvendelsesmuligheder – det er næsten kun dig selv, der sætter grænserne

   Hvilke overvejelser skal jeg gøre mig, inden jeg køber en kommode?

   Inden du går ud og køber en kommode, er der nogle få ting, som du med stor fordel kan overveje forinden.

   Blandt andet skal du være opmærksom på, hvad du skal have til at ligge i skufferne.

   Er der eksempelvis tale om tunge sager? I så fald er det vigtigt, at du tjekker op på, hvor meget vægt den enkelte skuffe kan klare.

   Hvis du overfylder skuffen, vil du nemlig opleve, at bunden bøjer, og du vil få rigtig svært ved at hive skufferne ud.

   Dette vil minimere holdbarheden på dit møbel i betydelig grad. Rent stilmæssigt skal du være opmærksom på, hvor kommoden skal stå. Er det et sted, hvor der i forvejen står rigtig mange store møbler? Så kan det være en fordel at vælge møblet med høje ben.

   På den måde er der luft under møblet, og den bidrager med et let og elegant udtryk i stedet for at virke tung. Herudover findes der rigtig mange forskelige stilarter og modeller.

   Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvilken stil, der passer ind i dit hjem.

   Skal kommoden være i klassisk eg, eller måske med forskelligfarvede fronter?

   Hvilken kommode skal jeg vælge, når jeg ønsker en, der er retro?

   Retrostilen er in. Så hvis det er denne stil, du er på jagt efter, så kan du med fordel overveje en kommode i teaktræ. Denne mørke træsort er som fløjet tilbage og ind i de danske hjem, hvor især rigtig mange unge mennesker, bruger træsorten til at skabe den famøse retrostemning.

   Er du dog ikke hoppet på ”teaktræsbølgen”, så er en anden idé at vælge møblet med forskelligfarvede fronter. Flere af de moderne designkommoder findes nemlig med skuffer, der blandt andet har skuffer i farverne: Træ, hvid, sort, orange og blå. Med den helt rette styling, har du altså også her en rigtig retrokommode

   Jeg ønsker en enkel og stilren kommode. Hvilken skal jeg vælge?

   Når du ønsker en kommode, der kan passe til det hele, så er der altså også rig mulighed for at finde den perfekte i dette tilfælde. Flere af modellerne findes nemlig i hvid. Den hvide farve har altid været, og vil altid være, enkel, fin og stilren.

   Med en hvid variant går du således aldrig ”galt i byen”. Du kan tviste det hele lidt ved at vælge møblet med ben i naturtræ eller måske greb i en anden farve.

   På den måde får du lidt modspil til den hvide farve.

   Så gå på opdagelse og lad dig blive inspireret af de mange muligheder

   VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Kommoder

   Inspiration//DIY: Fra gamle skuffer til ny kommode

   IKEA Kommode