King Size Seng

King size seng

Velkommen til Kulturnet.dk. Her er vi vilde med King size senge, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige King size seng. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at siden her gør valget lidt nemmere at overskue.

Udvalgte Tilbud på King size senge

Hvis du er landet her leder du sikert efter billige King size senge, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med - det er derfor vi har grundlagt Kulturnet.dk. Vores robot har natten igennem selv besøgt en lang række af de bedste danske onlineshops og har fundet nedenstående tilbud og priser - vi håber der er en billig du kan bruge, og vi beklager eventuelle fejl.


Vores robot har søgt hele natten, og ovenstående var alle de produkter den fandt for nu.

Vi håber du har fundet en billig King size seng der har pirret din interesse - hvis det er tilfældet så klik ind på onlinebutikken og læs mere om leveringstid og leveringspris. Hvis ikke, så gem Kulturnet.dk og besøg os snart - vi sender robotten afsted efter gode tilbud igen i nat.


Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den helt perfekte seng for dig og dit soveværelse. Mere specifikt skal det på denne side handle om senge i størrelsen ’king size’, så hvis du er klar til at opgradere til en større seng, så er du kommet til den helt rigtige guide.

Igennem denne guide vil vi svare på spørgsmål, der indebærer disse emner:

  • Størrelse på king size seng
  • Fordele ved disse kæmpesenge
  • Hvilke sengetyper der findes i denne størrelse

Populære King Size senge

Hvad er en King Size seng?

En King Size seng er et amerikansk begreb, som egentligt bare er blevet til et synonym for en stor dobbeltseng herhjemme. Derved beskriver det ikke altid én specifik størrelse, men flere forskellige muligheder. King Size seng mål er ofte ét af disse:

  • 180x200
  • 200x200
  • 220x220
Dette er cirka de størrelser, som de findes i, men nogle har også en længde på 210 centimeter.

180x200 er den mest almindelige størrelse til en dobbeltseng, men hvis man virkeligt ønsker at have mulighed for at brede sig, kan man vælge en af de to andre størrelser

Hvad er fordelene ved at vælge en King Size seng?

Der er naturligvis både fordele og ulemper ved at vælge en meget stor seng. I dette afsnit vil vi fremhæve de mest centrale fordele.

Den første fordel må være, at der er plads til hele familien.

Hvis I har små børn eller måske et kæledyr, som sover i sengen sammen med jer, kan det være en god ide at have en ekstra stor seng. Den anden centrale fordel er, at der er plads til bevægelse. Mange mennesker sover uroligt om natten, hvilket kan være til gene for deres partner. Men i en King Size seng i størrelsen 220x200 er dette intet problem

Hvilke sengetyper findes i King Size størrelsen?

Når der er meget plads i sengen, er der naturligvis ikke lige så meget plads på gulvet. Så hvis du ønsker at have meget gulvplads i soveværelset, bør du nok vælge en mindre størrelse. Dette bliver dog et mindre problem, da den store seng også kan give ekstra opbevaringsplads under sengen.

Du kan også vælge en sengetype med ekstra opbevaring under sengen i form af indbyggede skuffer, når du vælger denne størrelse seng.

Du bør også huske på, at du kan finde mange forskellige typer i denne konge-størrelse.

Her er nogle af de populære sengetyper, som findes i disse store størrelser:

  • Kontinentalsenge
  • Elevationssenge
  • Boxmadras-senge
Så ligegyldigt hvilken type, du foretrækker, kan den altså findes som dobbeltseng. Vi håber, at disse svar har været tilstrækkelige, så du nu er klar til at købe din næste seng


Se også: