kulturnet logo

Bedste Sengeben: Se top 14 (opdateret maj 2022)

Når man skal ud at købe Sengeben kan der være stor forskel på kvalitet og pris, og man har ikke lyst til at komme hjem med det forkerte Sengeben. Det forstår vi godt her på Kulturnet.dk.

Derfor har vi her udvalgt 14 Sengeben fra pålidelige danske forhandlere. Det gør forhåbentlig din søgning efter den helt rigtige Sengeben lidt nemmere.

Dyreste Sengeben på listen er Carpe Diem Sengeben "Lod" Messing Carpe Diem fra Sengekompagniet med en pris på 3690.00. Billigste udvalgte Sengeben er Sengeben / sofaben, M10, metal by LaForma (H: 25 cm. B: 5 cm. L: 5 cm., Sort) som du kan købe for 60.00 hos Likehome.dk. Forskellen på de to priser er 3630 kr. – de 14 Sengeben vi har fundet koster i gennemsnit 975.71 kr.
Nedenstående Sengeben data og priser er hentet fra 3 butikker (ILVA, Sengekompagniet, Likehome.dk). Alle Sengeben tilbud er opdateret i dag 18-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Billede af Dunlopillo Black Sengeben 10 cm

1: Dunlopillo Black Sengeben 10 cm

Bedste pris: 499.00 hos ILVA

Sengeben, anbefales kun til Dunlopillo senge. – Sort stål og sæt m/4 stk… læs mere hos ILVA >>

Billede af Dunlopillo Nordic Sengeben 15 cm

4: Dunlopillo Nordic Sengeben 15 cm

Bedste pris: 899.00 hos ILVA

Sengeben, Firkantet og anbefales kun til Dunlopillo senge. – sort med alu og sæt m/4 stk… læs mere hos ILVA >>

Billede af Dunlopillo Edge Sengeben 20 cm

6: Dunlopillo Edge Sengeben 20 cm

Bedste pris: 599.00 hos ILVA

Sengeben, anbefales kun til Dunlopillo senge. – olieret eg og sæt m/4 stk… læs mere hos ILVA >>

Billede af Nocturne Sengeben 13 cm

9: Nocturne Sengeben 13 cm

Bedste pris: 999.00 hos ILVA

Sengeben, Rund og ekskl.beslag. – Sort eg med messing ring, 4 stk og uden beslag… læs mere hos ILVA >>

Billede af Tempur Sengeben 19 cm

11: Tempur Sengeben 19 cm

Bedste pris: 999.00 hos ILVA

Sengeben, anbefales kun til Tempur senge. – Design eg og sæt m/4 stk… læs mere hos ILVA >>

Billede af Oscar, Sorte sengeben/sofaben, M8, Carbon by Nielsen Design (H: 23 cm. B: 6 cm. L: 6 cm., Sort)

12: Oscar, Sorte sengeben/sofaben, M8, Carbon by Nielsen Design (H: 23 cm. B: 6 cm. L: 6 cm., Sort)

Bedste pris: 339.00 hos Likehome.dk

Har du lige købt en ny seng og opdager at der ikke medfølger sengeben? Eller har du bare brug for noget ekstra opbevaringsplader under sengen, så er disse sengeben måske noget for dig. Benene kan bådes anvendes til sofaer og senge – kontroller blot at gev… læs mere hos Likehome.dk >>

Flere Sengeben guides:

Fandt du ikke det rigtige Sengeben blandt de 14 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sengeben:

Det er både hyggeligt og for tiden også moderne, at have boxmadras liggende direkte på gulvet uden at have påsat sengeben på den. Selvom det kan se smart ud, er der dog visse ulemper ved dette.

Som regel samler der sig mere støv på dit gulv end andre steder. Det bliver derfor usundere for dig at ligge med hovedet helt nede ved gulvet, end hvis du er hævet på et sæt sengeben. Det er derfor specielt en fordel at være hævet fra gulvet, hvis du har allergi over for husstøvmider, eller hvis du ønsker at forebygge dette. Med ben til sengen skaber du både bedre plads i dit soveværelse og får samtidig en væsentlig bedre nattesøvn.

Du kan læse mere her om, hvilke ben du bør vælge til din seng

Populære sengeben

Hvor høje sengeben skal jeg vælge?

Modellerne fås i flere forskellige højder. De mest populære højder er mellem 10 cm og 30 cm. Dog kan man sagtens fås modellerne i endnu højere udgaver. Fordelen ved at vælge høje ben til din seng er, at du på den måde kan benytte pladsen under din seng til opbevaring.

Vil du eksempelvis have bed-rollers under sengen, er det vigtigt, at du køber sengeben i den højde, som bed-rollerne har. Vælger du de højere modeller, er det dog også nemmere at se, hvad du har af rod under sengen

Hvilken type sengeben skal jeg vælge?

Der findes et hav af forskellige modeller at vælge mellem.

Hvad end du ønsker de helt korte og næsten ubemærkelige modeller eller de stilede og flotte designer-udgaver, er der noget for dig. Når man skal vælge ben til sengen, vælges der som regel mellem to typer.

Enten almindelige sengeben eller meder til sengen.

Mederne er et stykke i træ eller metal, der fungerer som et længere form for ben til sengen.

Her behøver du ofte kun at benytte en enkelt mede i hver ende af sengen.
Mederne er især en fordel, hvis du er nervøs for, at alminelige sengeben laver mærker i gulvet. Dog er de fleste sengeben lavet med en gummi- eller filtdut nederst, så ikke de skader gulvet. Om ikke andet kan disse tilkøbes

Skal jeg vælge ben i træ eller metal?

Som udgangspunkt er der ikke den store forskel på, om du vælger modeller i metal eller træ, ud over benenes udseende selvfølgelig. Dog er der nogle af modellerne i metal, der har en funktion, der gør, at benene kan justeres i højden. På den måde kan du let og hurtigt ændre højden på benene

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk