kulturnet logo

Bedste Gæsteseng: Se top 5 (opdateret november 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde gæsteseng. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle gæsteseng tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Thuka Nordic køjeseng med gæsteseng – Nordic

 • Dagens pris: 4899,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 7199,-, nu kun 4899,-.
  Du sparer 2300 kr. / 31 %
 • Fundet hos Coop.dk

Vores første anbefaling er “Thuka Nordic køjeseng med gæsteseng – Nordic” som lige nu er på tilbud hos Coop.dk.

Her er prisen sat ned med 31 % og kan altså fås for kun 4899,- – en besparelse på 2300 kr.

Se hos Coop.dk ❯❯

2: Thuka Norlik køjeseng med gæsteseng – Hvid

 • Dagens pris: 3199,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 4099,-, nu kun 3199,-.
  Du sparer 900 kr. / 21 %
 • Fundet hos Coop.dk
 • Farve: Hvid

Anden anbefaling har vi fundet hos Coop.dk, hvor du kan købe Thuka Norlik køjeseng med gæsteseng – Hvid til kun 3199,- kr.

Se hos Coop.dk ❯❯

3: Thuka Norlik køjeseng med gæsteseng – Grå

 • Dagens pris: 3199,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 4099,-, nu kun 3199,-.
  Du sparer 900 kr. / 21 %
 • Fundet hos Coop.dk
 • Farve: Grå

Næste anbefaling er “Thuka Norlik køjeseng med gæsteseng – Grå”.

Dagens bedste tilbud på “Thuka Norlik køjeseng med gæsteseng – Grå” har vi fundet hos Coop.dk hvor prisen lige nu er 3199,- kr.

Se hos Coop.dk ❯❯

4: Thuka Nordic gæsteseng med 2 skuffer – Nordic – Hvid

 • Dagens pris: 1599,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2009,-, nu kun 1599,-.
  Du sparer 410 kr. / 20 %
 • Fundet hos Coop.dk
 • Farve: Hvid

Produkt nummer 4 på vores “gæsteseng-liste” er Thuka Nordic gæsteseng med 2 skuffer – Nordic – Hvid som du lige nu kan købe for 1599,- hos Coop.dk

Se hos Coop.dk ❯❯

5: Thuka Norlik juniorseng med gæsteseng og skuffe – Hvid

 • Dagens pris: 2799,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 3499,-, nu kun 2799,-.
  Du sparer 700 kr. / 20 %
 • Fundet hos Coop.dk
 • Farve: Hvid

Sidste produkt på vores liste er Thuka Norlik juniorseng med gæsteseng og skuffe – Hvid som vi har fundet til 2799,- hos Coop.dk.

Se hos Coop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste gæsteseng i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse gæsteseng:

Dyreste Gæsteseng på listen er Flexa White Gæsteseng fra ILVA med en pris på 5142.00. Billigste udvalgte Gæsteseng er Elastik komplet til Crespo gæsteseng Grå som du kan købe for 189.00 hos ScandiHills.dk. Forskellen på de to priser er 4953 kr.
Ovenstående Gæsteseng data og priser er hentet fra 5 butikker (Coop.dk, Boboonline.dk, Drømmeland, ILVA, ScandiHills.dk). Alle Gæsteseng tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Er du kommet til et punkt, hvor du har rum til overs i dit hjem? Er der ikke længere behov for hobbylokale, kontor eller pulterkammer? Eller er børnene måske flyttet hjemmefra, så der er blevet plads til overs? Så er det oplagt at gøre plads til gæsteværelser. Her vil du kunne stille gæstesenge, natbord, læselamper og lignende. Og er børnene lige flyttet hjemmefra, kan det være rart fortsat at have mulighed for at tilbyde overnatninger, når de kommer på besøg. Med gæsteværelser er du dog ikke begrænset til at invitere børnene på besøg, men kan invitere venner, bekendte og fjern familie på besøg, uden at gæsterne føler, at de sover i en anden persons seng.

Men hvilken gæsteseng skal du gå efter? Det kommer selvfølgelig an på dit behov, men vi har samlet en oversigt over nogle af de forskellige muligheder

Populære gæstesenge

Hvilken slags gæsteseng skal jeg købe?

Gæstesenge behøver ikke at være en dyr affære, for at dine gæster skal kunne sove komfortabelt, og der findes mange forskellige muligheder at vælge imellem. Det vigtigste er dog i sidste ende, at du finder en løsning der passer til dit hjem og dine gæster

Sammenklappelig gæsteseng

Vil du gerne have en seng til gæster, som du kan rulle frem, når gæsterne kommer på besøg? Vælger du en sådan en slags, behøver sengen ikke tage plads på gulvets areal, og du behøver ikke have den til at stå fremme, så den er synlig hele tiden. Du kan i stedet have en seng af denne type stående i et skab, under en anden seng eller på et helt tredje sted, som passer dig. Sammenklappelige gæstesenge kan være en komfortabel løsning til overnattende gæster til en meget overskuelig pris.

Du behøver bare en madras og sengetøj, så kan du hurtigt stille an til gæsternes overnatning. Helt let og enkelt, så ingen behøver at føle sig i vejen. Men vil du hellere have et møbel som kan stå fremme? Så kan du overveje en sovesofa

Sovesofa

En sovesofa er et godt alternativ til den sammenklappelige gæsteseng, da den konstant er et brugbart møbel, uanset hvilken form du har den stående i. Med en sovesofa får du, som navnet antyder, en sofa, som kan slås ud, så den kan anvendes som gæsteseng. Det er praktisk med et multifunktionelt møbel, som du kan have stående i stuen, hvis du eksempelvis ikke har et værelse som er ledigt til brug som gæsteværelse. En sovesofa kan også være et pænt møbel, som man ikke behøver at gemme af vejen, når man ikke har gæster på besøg. Men man kan også vælge mindre pladskrævende løsninger til overnattende gæster. Som for eksempel en god luftmadras.

Luftmadras

Der er mange fordele ved en luftmadras frem for de mere pladskrævende gæstesenge. En luftmadras kan hurtigt stilles frem og skal bare blæses op før brug. Køber du en luftmadras med indbygget elektrisk pumpe, behøver du ikke engang selv gøre noget af arbejdet. Du sætter den bare i en stikkontakt og venter til din gæsteseng er blæst op. En del luftmadrasser vil dog udvide sig og derefter trække sig sammen. Den første gang en luftmadras anvendes kan det derfor være en god idé at puste sengen op og lade den stå natten over. Det skyldes, at madrassen vil tabe en del luft den første gang, den blæses op. Efterfølgende vil madrassen dog holde på luften, som den skal, og du kan trygt anvende den til dine overnattende gæster.