Kulturnet.dk » Alle guides » Bolig og indretning » Soveværelse » Senge og madrasser » Sengebunde

Bedste Sengebunde: Se top 10

(opdateret februar 2023)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde sengebunder. Vi har udvalgt de 10 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 10 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på sengebunder | ✅ Sengebunde-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

1: Elevationsseng med Prima Original, grå sengebunde, uden ben – 160x200cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Erling Christensen Møbler.

Her kan “Elevationsseng med Prima Original, grå sengebunde, uden ben – 160x200cm” fås til 19999,- kr.

 • Elevationsseng med Tempur-madrasser
 • Mulighed for finjustering af støtten
 • To elevationsbunde med trådløs elevation
 • Prima Original og Prima Sensation-madrasser
 • Ideel til folk med rygproblemer

Elevationsseng med Prima Original, grå sengebunde, uden ben – 160x200cm er en Tempur seng, der er specielt designet til at give en ultimativ aflastning samtidig med en lidt fastere komfort. Sengen består af to Tempur madrasser, hvor du kan vælge mellem Prima Sensation eller Prima Original, og to elevationsbunde med trådløs elevation.

Prima Original er den originale trykaflastning fra Tempur og har den mest faste komfort. Når madrassen mærker din kropsvarme og vægt, vil din krop langsomt synke ned, indtil ryggen ligger i den optimale stilling. Madrassen har en højde på 19 cm. Prima Sensation er opbygget med en skåret bundskum, som giver lidt mere spring i madrassen end i Original-madrassen. Det gør den også en smule blødere end Original-madrassen. Madrassen har også en højde på 19 cm.

Elevationsbundene har justerbare lameller omkring hofte og lænd, hvilket giver mulighed for finjustering af støtten. Lamellerne i skulderområderne er blødere end resten af lamellerne for at give mere plads til skulderen. Der er både fodløft og rygløft samt nakkevip, hvilket gør det nemmere at læse i sengen uden at skulle have for mange puder i nakken. Benløftet sørger for at løfte op under knæene for at give bedre blodcirkulation til benene.

Selve sengebunden fås i grå eller sort og har en højde på 12 cm. Der medfølger både endestopper og sidestoppere til sengen, så du er sikker på, at madrasserne bliver, hvor de skal.

Elevationssengen med Prima Original, grå sengebunde, uden ben – 160x200cm er det perfekte valg for dig, der ønsker den bedste aflastning og en lidt fastere komfort. Den er ideel til folk med rygproblemer eller andre helbredsproblemer, der kræver en seng med god støtte og komfort.

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Elevationsseng med Prima Original, sorte sengebunde – 80x200cm

Anden anbefaling har vi fundet hos Erling Christensen Møbler, hvor du kan købe Elevationsseng med Prima Original, sorte sengebunde – 80x200cm til kun 9999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Tempur seng er perfekt til dig der ønsker ultimativ aflastnig, samtidig med en lidt fastere komfort.
Sengen består af 2 Tempur Prima Original madrasser, og 2 elevationsbunde med trådløs elevation.
Tempur Prima Original: Prima Original er Tempurs ori…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

3: Elevationsseng med Prima Original, grå sengebunde og egetræsben – 160x200cm

Næste anbefaling er “Elevationsseng med Prima Original, grå sengebunde og egetræsben – 160x200cm”.

Dagens bedste tilbud på “Elevationsseng med Prima Original, grå sengebunde og egetræsben – 160x200cm” har vi fundet hos Erling Christensen Møbler hvor prisen lige nu er 20999,- kr.

 • Elevationsseng med Tempur-madrasser
 • Prima Original til fast komfort
 • Justerbare elevationsbunde med lameller
 • Grå sengebund med egetræsben
 • Ultimativ aflastning og individuel tilpasning

“Elevationsseng med Prima Original, grå sengebunde og egetræsben – 160x200cm” er en Tempur seng, der er designet til at give ultimativ aflastning og fast komfort. Sengen består af to Tempur madrasser, hvor du kan vælge mellem Prima Sensation eller Prima Original, og to elevationsbunde med trådløs elevation.

Prima Original er Tempurs originale trykaflastning, der giver den mest faste komfort. Når madrassen mærker din kropsvarme og vægt, vil kroppen lige så stille synke ned, indtil ryggen ligger i den optimale stilling. Madrassen har en højde på 19 cm.

Prima Sensation er opbygget med en skåret bundskum, som giver lidt mere spring i madrassen end i Original madrassen. Dette gør den også en smule blødere end Original madrassen. Madrassen har også en højde på 19 cm.

Elevationsbundene har justerbare lameller omkring hofte og lænd, der giver mulighed for finjustering af støtten. Lamellerne i skulderområderne er blødere end resten af lamellerne for at give mere plads til skulderen. Der er både fodløft og rygløft, samt nakkevip, der gør det nemmere at læse i sengen uden at have så mange puder i nakken. Benløftet sørger for at løfte op under knæene for at give bedre blodcirkulation til benene.

Sengebunden fås i grå eller sort og har en højde på 12 cm. Sengen har også egetræsben og medfølgende endestopper og sidestoppere, der sikrer, at madrasserne forbliver på plads.

Denne elevationsseng er 160x200cm og er perfekt til dig, der ønsker en fast komfort og ultimativ aflastning. Med Prima Original madrassen og elevationsbundene kan du justere sengen til at passe til dine individuelle behov og sove mere behageligt om natten.

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

4: Elevationsseng med Prima Original, sorte sengebunde, uden ben – 160x200cm

Produkt nummer 4 på vores “sengebunde-liste” er Elevationsseng med Prima Original, sorte sengebunde, uden ben – 160x200cm som du lige nu kan købe for 19999,- hos Erling Christensen Møbler

 • Elevationsseng med trådløs elevation
 • To valgmuligheder for Tempur madrasser
 • Justerbare lameller for optimal støtte
 • Fod- og rygløft samt nakkevip
 • 160 x 200 cm sengestørrelse

Denne elevationsseng er en drøm for dig, der ønsker optimal aflastning og en fast komfort, samtidig med at den giver dig mulighed for at justere positionen på sengen. Sengen består af to Tempur madrasser, hvor du kan vælge mellem Prima Sensation eller Prima Original, og to elevationsbunde med trådløs elevation.

Tempur Prima Original er den oprindelige trykaflastningsmadras fra Tempur og har den mest faste komfort. Madrassen former sig efter din kropsvarme og vægt, og du vil opleve, at kroppen langsomt synker ned i madrassen, indtil ryggen ligger i den optimale stilling. Madrassen er 19 cm høj og giver en solid og fast støtte.

Tempur Prima Sensation er lidt blødere end Original madrassen, da den er opbygget med en skåret bundskum, der giver lidt mere fjedring. Madrassen er også 19 cm høj og giver en mere blød og behagelig støtte.

Elevationsbundene har justerbare lameller omkring hofte og lænd, så du kan finjustere støtten. Lamellerne i skulderområderne er blødere end resten af lamellerne for at give mere plads til skuldrene. Der er både fod- og rygløft og nakkevip, så du kan finde den perfekte position til at læse eller se tv. Benløftet sørger for at løfte op under knæene og give bedre blodcirkulation til benene.

Sengebunden fås i sort og har en højde på 12 cm uden ben. Der medfølger både endestopper og sidestoppere, så du kan være sikker på, at madrasserne bliver, hvor de skal. Sengen måler 160 x 200 cm og er den perfekte størrelse til at give dig masser af plads til at slappe af og sove godt.

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

5: Elevationsseng med Prima Original, sorte sengebunde og stålben – 160x200cm

 • Elevationsseng i størrelsen 160x200cm
 • To Tempur-madrasser til valg
 • Justerbare elevationsbunde med trådløs kontrol
 • Fast eller blød komfort
 • Stålben med moderne stil

Elevationssengen med Prima Original, sorte sengebunde og stålben i størrelsen 160x200cm er en seng, der tilbyder optimal aflastning og fast komfort. Sengen består af to Tempur madrasser, hvor du kan vælge mellem Prima Sensation eller Prima Original, og to elevationsbunde med trådløs elevation.

Tempur Prima Original-madrassen er den originale trykaflastende madras fra Tempur og har den mest faste komfort. Når madrassen mærker din kropsvarme og vægt, vil kroppen langsomt synke ned, indtil ryggen ligger i den optimale stilling. Madrassen har en højde på 19 cm.

Tempur Prima Sensation-madrassen er opbygget med skåret bundskum, hvilket betyder, at der er lidt mere spring i denne madras end i Original-madrassen. Dette gør den også en smule blødere end Original-madrassen. Madrassen har en højde på 19 cm.

Elevationsbundene er udstyret med justerbare lameller omkring hofte og lænd, hvilket giver mulighed for finjustering af støtten. Lamellerne i skulderområderne er blødere end resten af lamellerne for at give mere plads til skuldrene. Der er både fod- og rygløft samt nakkevip. Nakkevippen gør det nemmere at læse i sengen uden at skulle bruge mange puder i nakken. Benløftet sørger for at løfte op under knæene for at give bedre blodcirkulation til benene.

Sengebunden fås i grå eller sort og har en højde på 12 cm. Benene på sengen er lavet af stål og har en elegant, moderne stil.

Der medfølger både endestopper og sidestoppere til sengen, så du kan være sikker på, at madrasserne bliver, hvor de skal.

Denne elevationsseng er perfekt til dig, der ønsker ultimativ aflastning og fast komfort, samtidig med at du kan finjustere støtten til din krop.

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

6: Elevationsseng med Prima Original, grå sengebunde og stålben – 160x200cm

 • Eksklusiv Tempur seng
 • To elevationsbunde med trådløs elevation
 • Mulighed for Prima Sensation eller Original
 • Justerbare lameller for finjustering af støtten
 • Nakkevip for nemmere læsning i sengen

“Elevationsseng med Prima Original, grå sengebunde og stålben – 160x200cm” er en eksklusiv Tempur seng, der er designet til at give ultimativ aflastning og fast komfort til brugeren. Sengen består af to Tempur madrasser med mulighed for at vælge mellem Prima Sensation eller Prima Original, og to elevationsbunde med trådløs elevation. Den grå sengebund er 12 cm høj og har stålben.

Tempur Prima Original madrassen er den originale trykaflastning fra Tempur og har den mest faste komfort. Når kroppen møder madrassen, vil den langsomt synke ned og tilpasse sig kroppens form for at give optimal støtte. Madrassen har en højde på 19 cm.

Tempur Prima Sensation madrassen er opbygget med skåret bundskum, hvilket giver madrassen en smule mere spring end Original madrassen. Dette gør den også en smule blødere end Original madrassen, og den har også en højde på 19 cm.

Elevationsbundene har justerbare lameller omkring hofte og lænd, hvilket giver mulighed for finjustering af støtten. Lamellerne i skulderområderne er blødere end resten af lamellerne for at give mere plads til skulderen. Der er både fodløft og rygløft, samt nakkevip. Nakkevippet gør det nemmere at læse i sengen uden at have mange puder i nakken. Benløftet løfter op under knæene for at give bedre blodcirkulation til benene.

Sengen leveres med både endestopper og sidestoppere, som sikrer, at madrasserne bliver hvor de skal. Alt i alt er “Elevationsseng med Prima Original, grå sengebunde og stålben – 160x200cm” en seng af høj kvalitet, der er skabt til at give brugeren den ultimative komfort og aflastning.”

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

7: Elevationsseng med Prima Original, sorte sengebunde og egetræsben – 160x200cm

 • Elevationsseng med Tempur-madrasser
 • Justerbare lameller for optimal støtte
 • Trådløs elevation og nakkevip
 • Flotte egetræsben og endestoppere
 • Fast komfort og optimal aflastning

“Elevationsseng med Prima Original, sorte sengebunde og egetræsben – 160x200cm” er den ultimative seng til dem, der ønsker optimal aflastning af kroppen og en fast komfort. Sengen består af to Tempur-madrasser, hvor du kan vælge mellem Prima Sensation og Prima Original, og to elevationsbunde med trådløs elevation.

Tempur Prima Original er den originale trykaflastning fra Tempur og har den mest faste komfort. Madrassen vil langsomt synke ned, når den mærker din kropsvarme og vægt, indtil din ryg ligger i den optimale stilling. Madrassen har en højde på 19 cm.

Tempur Prima Sensation er en smule blødere end Original madrassen og har en skåret bundskum, der giver mere spring i madrassen. Madrassen har også en højde på 19 cm.

Elevationsbundene har justerbare lameller omkring hofte og lænd, så du kan finjustere støtten. Lamellerne i skulderområdet er blødere end resten af lamellerne for at give mere plads til skulderen. Der er både fodløft og rygløft samt nakkevip, der gør det nemmere at læse i sengen uden at have for mange puder i nakken. Benløftet sørger for at løfte op under knæene og giver bedre blodcirkulation til benene.

Sengebunden fås i grå eller sort og har en højde på 12 cm. Benene er lavet af egetræ og giver sengen et flot og stilfuldt udseende. Der medfølger endestoppere og sidestoppere til sengen, så madrasserne ikke glider ud af position.

Alt i alt er “Elevationsseng med Prima Original, sorte sengebunde og egetræsben – 160x200cm” den perfekte seng til dig, der ønsker en fast komfort og optimal aflastning af kroppen.

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

8: Elevationsseng med Prima Original, grå sengebunde – 80x200cm

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Tempur seng er perfekt til dig der ønsker ultimativ aflastnig, samtidig med en lidt fastere komfort.
Sengen består af 2 Tempur Prima Original madrasser, og 2 elevationsbunde med trådløs elevation.
Tempur Prima Original: Prima Original er Tempurs ori…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

9: Under, Sæt med 2 sengebunde, moderne, stof by Kave Home (H: 5 cm. B: 160 cm. L: 200 cm., Sort)

 • Dagens pris: 2199,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 3799,-, nu kun 2199,-.
  Du sparer 1600 kr. / 42 %
 • Fundet hos Likehome.dk
 • Mærke: Laforma
 • Farve: Sort
 • Størrelse: 160×200

Forhandlerens beskrivelse:
Her kan du se det moderne sæt sengebunde “Under” fra Under-serien af LaForma.
Sæt med 2 sengebunde på 80×200 med metalstruktur betrukket med åndbart 3D skridsikkert sort stof.
Indeholder unionsplader, der er kompatible med X- eller S-ben (medfølger ik…

Se hos Likehome.dk ❯❯

10: Under, Sæt med 2 sengebunde, moderne, stof by Kave Home (H: 5 cm. B: 180 cm. L: 200 cm., Sort)

 • Dagens pris: 2349,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 3999,-, nu kun 2349,-.
  Du sparer 1650 kr. / 41 %
 • Fundet hos Likehome.dk
 • Mærke: Laforma
 • Farve: Sort
 • Størrelse: 180×200

Sidste produkt på vores liste er Under, Sæt med 2 sengebunde, moderne, stof by Kave Home (H: 5 cm. B: 180 cm. L: 200 cm., Sort) som vi har fundet til 2349,- hos Likehome.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Her kan du se det moderne sæt sengebunde “Under” fra Under-serien af LaForma.
Sæt med 2 sengebunde på 80×200 med metalstruktur betrukket med åndbart 3D skridsikkert sort stof.
Indeholder unionsplader, der er kompatible med X- eller S-ben (medfølger ik…

Se hos Likehome.dk ❯❯

Sengebunder fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 10 bedste sengebunder på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige sengebunde til dine behov: