kulturnet logo

Bedste Sengesæt: Se top 4 (opdateret december 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde sengesæt. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle sengesæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Scandinavian Sengesæt

 • Dagens pris: 699,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 799,-, nu kun 699,-.
  Du sparer 100 kr. / 12 %
 • Fundet hos Scandinavianrest.dk

Vores første anbefaling er “Scandinavian Sengesæt” som lige nu er på tilbud hos Scandinavianrest.dk.

Her er prisen sat ned med 12 % og kan altså fås for kun 699,- – en besparelse på 100 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Scandinavian Sengesæt – Drømmer du om bløde dyner? Med et bambusbetræk er du garanteret et silkeblødt betræk, der samtidig er temperaturregulerende for at din søvn er optimal…

Se hos Scandinavianrest.dk ❯❯

2: By Nord – Sengesæt, Ingrid, Bark

Anden anbefaling har vi fundet hos Kun Det Bedste, hvor du kan købe By Nord – Sengesæt, Ingrid, Bark til kun 700,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ensfarvet grønbrunt sengetøj i OEKO-TEX bomuld til voksendyne Svøb dig i sprødt og åndbart sengetøj og få en fredfyldt søvn.
Ingrid består af et betræk til en enkeltdyne med kuvertlukning og bindebånd, mens pudebetrækket er forsynet med kuvertlukning.
Det…

Se hos Kun Det Bedste ❯❯

3: By Nord – Sengesæt, Dagny, Snow w. ocean

Næste anbefaling er “By Nord – Sengesæt, Dagny, Snow w. ocean”.

Dagens bedste tilbud på “By Nord – Sengesæt, Dagny, Snow w. ocean” har vi fundet hos Kun Det Bedste hvor prisen lige nu er 800,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stribet bomuldssengesæt i hvid og blå fra byNord Giv dig selv og dit soveværelse det absolut bedste med sprødt og åndbart sengetøj.
Dagny består af et dynebetræk med kuvertlukning og bindebånd, mens pudebetrækket kommer med en kuvertlukning.
Det hvide sto…

Se hos Kun Det Bedste ❯❯

4: By Nord – Sengesæt, Erika, Snow w. coal

Sidste produkt på vores liste er By Nord – Sengesæt, Erika, Snow w. coal som vi har fundet til 800,- hos Kun Det Bedste.

Forhandlerens beskrivelse:
Dyne- og pudebetræk i hvid/grå tern i OEKO-TEX® bomuld Giv dig selv og dit soveværelse det absolut bedste med sprødt og åndbart sengetøj.
Erika består af et dynebetræk med kuvertlukning og bindebånd, mens pudebetrækket kommer med en kuvertlukning.
Det hv…

Se hos Kun Det Bedste ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste sengesæt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse sengesæt:

Dyreste Sengesæt på listen er Egyptisk bomuld sengetøj – 240×220 cm – Hvidt kingsize sengetøj – Ekstra blødt sengesæt fra By Borg fra Dynezonen.dk med en pris på 999.95. Billigste udvalgte Sengesæt er JaBaDaBaDo dukketilbehør – sengesæt som du kan købe for 103.20 hos Mammashop.dk. Forskellen på de to priser er 896.75 kr.
Ovenstående Sengesæt data og priser er hentet fra 4 butikker (Scandinavianrest.dk, Kun Det Bedste, Mammashop.dk, Dynezonen.dk). Alle Sengesæt tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sengesæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Sengesæt blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sengesæt:

Er det på tide at vælge et nyt sengesæt? Så er vi klar med alt den hjælp, du har brug for.

Vi guider dig frem til de rigtige valg ved at svare på nogle meget almindelige spørgsmål omkring emnet. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig godt tilpas i sin seng, og det er netop derfor, at vi gerne vil hjælpe dig med at vælge det rigtige lagen, dyne- og pudebetræk, da dette udgør en stor del af din seng.

Så hvis du ønsker en højere komfort og muligvis et mere elegant udtryk i soveværelset, så følg med her

Populære sengesæt

Hvilke materialer kan jeg vælge imellem?

Der findes materialer i høj kvalitet, lav kvalitet, den billige ende, den dyre ende og alt herimellem.

Derfor kan det være lidt besværligt at finde frem til det helt rigtige valg. Herunder kan du se fire forskellige materialer samt fordele ved disse, så du kan komme tættere på at træffe et valg:

 • Bomuld – Jaquard: Dette er et meget eksklusivt materiale, som derfor også er ret dyrt. Herudover har det en meget fin vævning, der giver det et meget elegant udtryk.
 • Bambus: Bambus som materiale til sengetøj og lagner er et meget blødt og holdbart materiale.

  Herudover er det både godt for naturen og allergier. Du kan læse mere om fordelene ved bambus sengetøj på bambus-sengetøj.dk.

 • Silke: Silke er et af de dyreste og mest eksklusive materialer.

  Det er dog utroligt dejligt at anvende, da det er temperaturregulerende og allergivenligt.

Hvilke designs kan jeg købe til juniordyner?

Det er dog ikke kun materialet, som du skal træffe et valg omkring. For hvad med designet? Der findes et meget stort udvalg af forskellige designs til ’voksensoveværelset’ og til børneværelset. Din søn eller datter vil måske sætte pris på et af disse temaer på sengesættet:

 • Minecraft sengesæt
 • Stars Wars sengesæt
 • My Little Pony sengesæt
 • Eller et helt fjerde.

Hvad skal jeg ellers overveje?

I dette afsnit vil vi give dig nogle hurtige ideer til, hvad du skal overveje, inden du køber. For det første er vigtigt at finde en størrelse, der matcher dynen, puden og madrassen, så sengetøjet hverken er for stort eller for småt.

For det andet bør du overveje, hvor varmt sengetøjet skal være, og om det skal være temperaturregulerende.

Varmen hænger sammen med materialet, og det samme gør kvaliteten og prisen.

Derfor bør du også have disse ting med i dine overvejelser, inden du køber.

En sidste ting, som nogle kan have gavn af at overveje, er allergier. Hvis du døjer med allergi, er det en rigtig god ide at vælge allergivenlige materialer

Hvilke mærker er populære?

Lad os tale lidt om mærker og forhandlere. For hvor bør du egentligt købe dit sengetøj? Du finder uden tvivl det største og billigste udvalg ved at handle på nettet. Dette er dog stadig meget bredt, da der findes en lang række af webshops, som gerne vil sælge dig lækre ting til soveværelset.

Iblandt de meget store og populære online shops finder du for eksempel: Magasin, Ikea og Jysk. Når man taler om mærker, er der også et par stykker, der er meget populære. Dette er blandt andet Hay, Södahl og Katvig. Du behøves naturligvis ikke at købe sengesæt fra disse mærker, men nu har du en ide om, hvad andre synes godt om.

Vi håber, at du har fået svar på de mest nødvendige spørgsmål, så du er klar til at finde det perfekte sengesæt