kulturnet logo

Bedste Enkeltseng: Se top 4 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde enkeltseng. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle enkeltseng tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: V-Tac LED Bedlight – Smart sengebelysning til enkeltseng – Kulør : Varm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos MrPerfect.dk.

Her kan “V-Tac LED Bedlight – Smart sengebelysning til enkeltseng – Kulør : Varm” fås til 210,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
2,8W/meter LED Strip.
Forsynes med 12V Lysstyrke på 260 lumens/meter og en høj spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.
Kan dæmpes.
Kulør på lyset Varm kulør – Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varm…

Se hos MrPerfect.dk ❯❯

2: Royal Enkeltseng M. Opbevaring, Mørkegrå

Anden anbefaling har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk, hvor du kan købe Royal Enkeltseng M. Opbevaring, Mørkegrå til kun 4999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Royal Box Bed er meget mere end en skøn enkeltsent! Sengen tilbyder også praktisk opbevaring.
Med et enkelt løft vipper du madrassen op og kan benytte det praktiske, skjulte opbevaringsrum i sengens bund.
Her kan du bl.a.
opbevare sengetøj, dyner, puder e…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

3: Royal Box Enkeltseng Inkl. Gavl Og Opbevaring, Lysegrå

Næste anbefaling er “Royal Box Enkeltseng Inkl. Gavl Og Opbevaring, Lysegrå”.

Dagens bedste tilbud på “Royal Box Enkeltseng Inkl. Gavl Og Opbevaring, Lysegrå” har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk hvor prisen lige nu er 4999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Royal Box Bed er meget mere end en skøn kontinentalseng! Sengen tilbyder også praktisk opbevaring.
Med et enkelt løft vipper du madrassen op og kan benytte det praktiske, skjulte opbevaringsrum i sengens bund.
Her kan du bl.a.
opbevare sengetøj, dyner, pu…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

4: Montana Enkeltseng M. Gavl Og Opbevaring, Lysegrå

Sidste produkt på vores liste er Montana Enkeltseng M. Gavl Og Opbevaring, Lysegrå som vi har fundet til 4999,- hos MyHomeMøbler.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Montana er meget mere end blot en skøn kontinentalseng.
Sengen tilbyder også praktisk opbevaring.
Montana udnytter pladsen under sengen på en praktisk måde.
Med indbygget opbevaring slipper du for besværlige sengekasser, som samler støv, er i vejen for st…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste enkeltseng i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse enkeltseng:

Dyreste Enkeltseng på listen er Flexa Classic Enkeltseng fra ILVA med en pris på 11916.00. Billigste udvalgte Enkeltseng er V-Tac LED Bedlight – Smart sengebelysning til enkeltseng – Kulør : Varm som du kan købe for 210.00 hos MrPerfect.dk. Forskellen på de to priser er 11706 kr. – de 4 Enkeltseng vi har fundet koster i gennemsnit 78134.7 kr.
Ovenstående Enkeltseng data og priser er hentet fra 6 butikker (MrPerfect.dk, MyHomeMøbler.dk, Dynezonen.dk, Likehome.dk, Erling Christensen Møbler, ILVA). Alle Enkeltseng tilbud er opdateret i dag 27-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Enkeltseng guides:

Fandt du ikke det rigtige Enkeltseng blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Enkeltseng:

Har du fået ny lejlighed og skal nu til at finde en seng, som skal passe ind? Hvis du bor alene kan en soveplads til én person være det rigtige for dig. Med et relativt lille krav i forhold til hvor meget plads den tager, er enkeltsenge oplagte til personer i alle aldre, som bor alene.

Enkeltsengen kan være det helt rigtige valg for mange personer. Især hvis man vælger en enkeltseng, som passer til ens behov.

Men hvilke typer findes der?

Populære enkeltsenge

Kan man købe elevationsseng til brug for en enkeltperson?

Det er absolut muligt at finde en elevationsseng med mål til enkeltpersonsbrug. Med en enkeltpersons elevationsseng vil du kunne få alle fordelene fra en elevationsseng til en lavere pris, end hvis du havde valgt en dobbeltseng med elevationsfunktion.

Du vil dog ikke miste noget ved at vælge en elevations-soveplads til én person andet end madrasplads selvfølgelig.

Du vil kunne hæve den øvre torso eller området under dine knæ, og det vil kunne gavne din ryg og nakke og ikke mindst din nattesøvn generelt. Har man visse kroniske lidelser, skader eller anden langtidssygdom, kan en enkeltseng med elevationsfunktion også være et godt valg, da elevationssenge kan hjælpe smerter og sikre en sundere helingsproces, hvis du er sengebundet i længere perioder

Kan man købe enkeltsenge med opbevaring?

Man kan få flere forskellige typer af enkeltmandssenge, som giver mulighed for at opbevare ejendele.

Du kan eksempelvis få én, hvor det øverste lag, hvorpå madrassen ligger, kan løftes op, så der er mulighed for opbevaring nede i et stort rum under madrassen. Du vil også kunne finde enkeltsenge med skuffer for en anden effektiv metode til at opbevare dine ting

Kan man købe en enkeltseng, som fungerer som sovesofa?

Man kan få sovesofaer, som på en pladseffektiv måde lader dig have både sofa og seng i et og samme møbel. Så vil du kunne have venner og familie til at sidde i sofaen, mens I ser en film eller lignende, og når gæsterne er taget hjem, kan selv samme møbel anvendes som soveplads.

Det er smart i mindre lejligheder og kan fortsat give en god nattesøvn med minimal indsats i forhold til at slå sofaen. Så er du på jagt efter en enkeltmandsseng, er der mange muligheder at vælge imellem. Du kan få en smart og komfortabel soveplads til en person, som samtidigt kan give dig elevationsfunktioner, opbevaringsmuligheder eller funktion som stuemøbel. Og alt dette fra en soveplads som fylder minimalt i rummet

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk