kulturnet logo

Bedste Kontinentalseng: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde kontinentalseng. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kontinentalseng tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Småland Point Kontinentalseng M. Topmadras, Sort

 • Dagens pris: 3499,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 6999.00, nu kun 3499,-.
  Du sparer 3500 kr. / 50 %
 • Fundet hos MyHomeMøbler.dk

Vores første anbefaling er “Småland Point Kontinentalseng M. Topmadras, Sort” som lige nu er på tilbud hos MyHomeMøbler.dk.

Her er prisen sat ned med 50 % og kan altså fås for kun 3499,- – en besparelse på 3500 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Småland Point kontinentalseng med topmadras.
Sengen er monteret med sort stof og sorte metalben og har målene 140 x 200 x 60 cm. Benene måler 15 cm, og sengens højde er ca. 60 cm. Madrassen er med 7-zonet pocketfjedre (247 fjedre pr.
m2).
Topmadrassen er…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

2: Småland Recident Kontinentalseng, Beige

 • Dagens pris: 2999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 5999.00, nu kun 2999,-.
  Du sparer 3000 kr. / 50 %
 • Fundet hos MyHomeMøbler.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk, hvor du kan købe Småland Recident Kontinentalseng, Beige til kun 2999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kontinentalseng med pocketfjedre og aftageligt cover.
3 cm topmadras med polyether skum. 202 fjedre pr m2.
Runde metal ben: 15 cm. Hårdhed: fast…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

3: Småland Recident Kontinentalseng M. Topmadras, Antracit

 • Dagens pris: 2999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 5999.00, nu kun 2999,-.
  Du sparer 3000 kr. / 50 %
 • Fundet hos MyHomeMøbler.dk

Næste anbefaling er “Småland Recident Kontinentalseng M. Topmadras, Antracit”.

Dagens bedste tilbud på “Småland Recident Kontinentalseng M. Topmadras, Antracit” har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk hvor prisen lige nu er 2999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kontinentalseng med pocketfjedre og aftageligt cover.
Sengen er med en 3 cm tyk topmadras med polyetherskum. Hårdheden på sengen er fast.
Sengen måler 140 x 200 cm og er monteret med runde metalben med en højde på 15 cm. Se alle vores kontinentalsenge her…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

4: Småland Real Kontinentalseng M. Topmadras, Grå

 • Dagens pris: 7999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 15999.00, nu kun 7999,-.
  Du sparer 8000 kr. / 50 %
 • Fundet hos MyHomeMøbler.dk

Sidste produkt på vores liste er Småland Real Kontinentalseng M. Topmadras, Grå som vi har fundet til 7999,- hos MyHomeMøbler.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Kontinentalseng i slidstærkt gråt betræk og metalben.
Sengen er med pocketfjedre i madrassen samt med bonell indlæg i rammen.
Bonell indlægget indeholder 200 fjedre.
Med til sengen får du en 6 cm tyk topmadras med latex indlæg.
Sengens hårdhed er medium/f…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kontinentalseng i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kontinentalseng:

Dyreste Kontinentalseng på listen er Småland Primula Kontinentalseng Inkl. Gavl, Guld Velour fra MyHomeMøbler.dk med en pris på 20998.00. Billigste udvalgte Kontinentalseng er Småland Recident Kontinentalseng, Beige som du kan købe for 2999.00 hos MyHomeMøbler.dk. Forskellen på de to priser er 17999 kr. – de 4 Kontinentalseng vi har fundet koster i gennemsnit 461921.8 kr.
Ovenstående Kontinentalseng data og priser er hentet fra 2 butikker (MyHomeMøbler.dk, Boboonline.dk). Alle Kontinentalseng tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kontinentalseng guides:

Fandt du ikke det rigtige Kontinentalseng blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kontinentalseng:

Skal du ud og investere i ny seng, findes der et væld at muligheder – og det kan ofte være svært at navigere rundt i, hvilken type der er både sundest og og mest komfortabel. Dog er der nogen sengetyper, der er mere populære end andre, og det er der en god grund til. Kontinentalsengen er for tiden et hit på sengemarkedet, både på grund af dens moderne udseende og dens gode støtte og komfort. I følgende tekst får du et par gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe en kontinentalseng

Populære kontinentalsenge

Hvilke madrasser skal jeg købe til min kontinentalseng?

Hovedformålet med denne sengetype er, at den er bygget op af flere madrasser oven på hinanden. Madrasserne er bygges op af fjedre, og man kan derfor vælge at købe sengen med henholdsvis et lag, to lag eller tre lag fjedre. Som udgangspunkt anbefales det at købe en seng med så mange lag fjedre som muligt. Jo flere lag af fjedre sengen har, jo bedre kan den give efter for din krop, så den bliver både så behagelig og så sund at ligge i som overhovedet muligt

Hvilken hårdhed skal jeg vælge til min kontinentalseng?

Sengene fås i flere forskellige hårdheder eller fastheder. Det er meget forskelligt fra person til person, hvor hård man ønsker, en seng skal være.

De fleste kontinentalsenge kan købes i to forskellige grader af hårdhed. Enten medium hårdhed eller fast hårdhed. De mere luksuriøse varianter af kontinentalsenge fås ofte i yderligere to hårdhedsgrader – nemlig soft og x-fast.

Valget af hårdhedsgraden på din seng kommer både an på din vægt, og på hvad du føler er mest komfortabelt. Hos mange online forhandlere kan man udregne, i hvilken hårdhed man bør købe sin seng afhængigt af ens vægt, for at nattesøvnen bliver sundets for din krop

Kan min partner og jeg vælge forskellige fastheder til sengen?

Som ofte ønsker man at have en dobbeltseng, man kan sove i med sin partner. Dette kan dog føre til en del diskussioner om, hvilken type seng møn bør have. Med en kontinentalseng kan man vælge at have madrasser i to forskellige hårdheder på hver side af sengen, således at I begge kan få den komfort, der passer bedst til jeres eget behov

Hvad er fordelen ved en kontinentalseng?

Der findes mange fordele ved denne sengetype. Først og fremmest kan den fås i mange forskellige hårdheder og med mange forskellige lag, således at du kan opnå en liggekomfort, der passer nøjagtigt til dine behov.

Ligeledes er looket på sengen stilet og enkelt. Sengen har heller ikke en revne i midten, hvilket får den til at få et flot og hotel-inspireret look

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk