kulturnet logo

Bedste Seng: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde seng. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle seng tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hoppekids STOREY Reol – 3 sektioner m. 14 hylder og seng

 • Dagens pris: 5423,- kr.
 • Fundet hos Babyshower
 • Mærke: Hoppekids

Første anbefaling på listen er fra mærket Hoppekids.

Det bedste tilbud på “Hoppekids STOREY Reol – 3 sektioner m. 14 hylder og seng” vi har fundet er hos Babyshower hvor prisen lige nu er 5423,-

Forhandlerens beskrivelse:
Systemet bygges et fag ad gangen og to fag deler reol-sider, hvilket giver mindre pladsspild på værelset, end hvis der skulle stå to almindelige reoler ved siden af hinanden.
Hylderne og tilbehør kan placeres netop hvor du ønsker det og der er 56 forskell…

Se hos Babyshower ❯❯

2: Forhæng med tyl, Winter Wonderland til mellemhøj seng 200 cm – Hoppekids

 • Dagens pris: 574,50 kr.
 • Fundet hos Babysam.dk
 • Mærke: Hoppekids

Anden anbefaling har vi fundet hos Babysam.dk, hvor du kan købe Forhæng med tyl, Winter Wonderland til mellemhøj seng 200 cm – Hoppekids til kun 574,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Forhænget er rigtig flot til børneværelset og gør sengen spændende og hule lignende.
Passer til mellemhøje senge med en frihøjde på 108 cm under sengen.
Passer til senge på 90 x 200 cm. Forhænget er øko-tex certificeret + tyl. Design: Winter Wonderland Mæ…

Se hos Babysam.dk ❯❯

3: Forhæng, Fairytale Knight mellemhøj seng, 200 cm – Hoppekids

 • Dagens pris: 319,60 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 799.00, nu kun 319,60.
  Du sparer 479 kr. / 60 %
 • Fundet hos Babysam.dk
 • Mærke: Hoppekids

Næste anbefaling er “Forhæng, Fairytale Knight mellemhøj seng, 200 cm – Hoppekids”.

Dagens bedste tilbud på “Forhæng, Fairytale Knight mellemhøj seng, 200 cm – Hoppekids” har vi fundet hos Babysam.dk hvor prisen lige nu er 319,60 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Forhænget er rigtig flot til børneværelset og gør sengen spændende og hule lignende.
Passer til seng med målet: 90 x 200 x (108 højde under seng) cm Mærke: Hoppekids Se miljøbilleder med de forskellige designs her – klik på de små billeder i bunden af sid…

Se hos Babysam.dk ❯❯

4: Hoppekids ECO Luxury Mellemhøj seng med skrå stige – 90×200 cm

 • Dagens pris: 4338,- kr.
 • Fundet hos Babyshower
 • Mærke: Hoppekids

Sidste produkt på vores liste er Hoppekids ECO Luxury Mellemhøj seng med skrå stige – 90×200 cm som vi har fundet til 4338,- hos Babyshower.

Forhandlerens beskrivelse:
Mellemhøj seng med skrå stige ECO Luxury mellemhøj seng er en smart seng til det lidt større barn.
Sengen giver mere gulvplads til at lege på og med forhæng omkring er den en hyggelig hule.
Sengen er svanemærket – din garanti for at sengen opfylder eller…

Se hos Babyshower ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste seng i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse seng:

Dyreste Seng på listen er Wood Halvhøj Seng 90×200 Hvid/eg Fra Oliver Furniture fra Stokværk med en pris på 12899.00. Billigste udvalgte Seng er Seng Til Mus 8×12 Cm – Vintage – Hvid Fra Maileg som du kan købe for 199.00 hos Stokværk. Forskellen på de to priser er 12700 kr. – de 4 Seng vi har fundet koster i gennemsnit 168432.23 kr.
Ovenstående Seng data og priser er hentet fra 14 butikker (Babyshower, Erling Christensen Møbler, Babysam.dk, Coolshop.dk, KÆRE BØRN, Coop.dk, MyHomeMøbler.dk, Boboonline.dk, Lammeuld.dk, Mammashop.dk, Loukrudt, Eurotoys, Stokværk, Hjemmets). Alle Seng tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Seng guides:

Fandt du ikke det rigtige Seng blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Seng:

Står du og skal købe en ny seng? Så er det ikke underligt, at du er havnet på denne guide. Det kan være utroligt udfordrende at købe en ny, og det virker som om, at der er hundrede af forskellige valg, man skal træffe.

Et køb af en god seng er ligeledes en langvarig investering, og derfor er det utroligt vigtigt at træffe det rigtige valg. Vi vil prøve at hjælpe dig gennem en simpel guide, som bør besvare mange af dine spørgsmål

Hvilken seng skal jeg købe?

Når du skal til at afgrænse dit valg, er der primært to ting, du skal tænke over.

 1. Hvilken type vil være den bedste for mig?
 2. Hvilken madras (hårdhedsgrad) bør jeg vælge?
 3. Hvilken størrelse har jeg brug for?
Spørgsmålene er altså ret simple, men som du nok ved, er det ikke altid lige simpelt at finde frem til svarene på disse spørgsmål. Vi har en simpel løsning til dig, som vil fungere for de fleste

Sengetype

Når du skal vælge typen, har du et væld af muligheder. Herunder kan du få hjælp til at træffe det rigtige valg.
 • Boxmadras: Til dig der gerne vil have en smart seng, som er komplet, behagelig og let at flytte rundt på.
 • Kontinentalseng: Til dig der gerne vil have en seng, der giver den absolut bedste komfort.
 • Saml din egen seng: Til dig der ønsker at bestemme hver enkel del af din nye seng. Her kan du vælge en sengeramme og købe alle andre elementer separat.
 • Elevationsseng: Til dig der ønsker at kunne hæve begge ender af sengen, hvis dette bliver nødvendigt.
Dette er naturligvis en ret simpel guide. Sandheden er, at hvis du vælger en ting, bliver du ofte nødt til at vælge en anden fra. Derfor handler det blot om, at du skal prioritere det, der er essentielt for dig.

Madras

Valget af madras og hårdhedsgrad er helt essentielt for din fremtidige søvn. Der findes dog en relativt simpel måde, hvorpå du kan afgrænse dit valg gennem din vægt. Hvis du har en kropsvægt på under 75 kg, vil du oftest være bedst tilpas i en soveplads med en blød-medium fasthedsgrad. Hvis du vejer over 75 kg, vil du oftest sove bedst i en soveplads med en medium-fast fasthedsgrad.

Størrelse

Når du har valgt type og hårdhedsgrad, er der kun et par enkelte valg tilbage. Det essentielle valg, du mangler at træffe, er størrelsen. Der findes senge i alle størrelser, og derfor er der egentligt frit valg. Herunder vil vi gennemgå nogle af fordele ved de populære størrelser:
 • Senge 140 x 200: Denne størrelse er utroligt populær både blandt par og singler. Der er plads til op til to personer, og du sparer samtidig en del plads i rummet. Derved kan du lettere få plads til natborde, skabe osv.
 • Senge 180 x 200: Dette er den mest populære størrelse, når det gælder dobbeltsenge. Der er masser af plads til, at begge personer kan brede sig, og dette er et fantastisk valg, hvis du har et relativt bredt soveværelse.
Når du har bestemt dig for type, hårdhedsgrad og størrelse mangler du blot de mindre vigtige valg. Disse kan for eksempel være: Andre funktioner, særlige behov og valg af topmadras.

Hvor bør jeg købe min seng?

Jysk senge og IKEA senge har altid været utroligt populære. Det er dog ikke altid en fordel at lægge sig fast på, hvor du bør købe dit møbel. Ofte vil dette blot fungere som en metode, der afgrænser dit valg, hvilket ikke altid er en fordel.

Du bør nærmere overveje, hvor du får den bedste pris og det største udvalg. Hvis du køber online, kan du ofte finde et bredt sortiment af forskellige typer og en lang række af billige senge i en høj kvalitet.

Vi håber, at vi har givet dig en simpel metode til at tage et ret komplekst valg, så du snart kan investere i din fremtidige seng

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk