kulturnet logo

Bedste Skummadras: Se top 14 (opdateret maj 2022)

Når man skal ud at købe Skummadras kan der være stor forskel på kvalitet og pris, og man har ikke lyst til at komme hjem med det forkerte Skummadras. Det forstår vi godt her på Kulturnet.dk.

Derfor har vi her udvalgt 14 Skummadras fra pålidelige danske forhandlere. Det gør forhåbentlig din søgning efter den helt rigtige Skummadras lidt nemmere.

Dyreste Skummadras på listen er Latex madras 90×200 – Højde 19 cm – Luksus skummadras med Talalay latex – Nature By Borg fra Dynezonen.dk med en pris på 2499.95. Billigste udvalgte Skummadras er Madras 60×120 – Højde 12 cm – Børnemadras – Skummadras med trykaflastende memoryskum – Premium By Borg som du kan købe for 599.95 hos Dynezonen.dk. Forskellen på de to priser er 1900 kr. – de 14 Skummadras vi har fundet koster i gennemsnit 1607.09 kr.
Nedenstående Skummadras data og priser er hentet fra 1 butikker (Dynezonen.dk). Alle Skummadras tilbud er opdateret i dag 19-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skummadras guides:

Fandt du ikke det rigtige Skummadras blandt de 14 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skummadras:

Er du på jagt efter en ny skummadras? Og har du problemer med at finde frem til det rette valg? Så kan din søgen stoppe her – vi hjælper dig.

Vi har lavet en guide, som kan hjælpe dig med at finde frem til den bedste skummadras på blot 5 minutter. Vi guider dig frem mod det rette valg ved at besvare alle de mest almindelige spørgsmål på ét sted

Hvilken størrelse skummadras har jeg brug for?

Her ser du en liste over de mest almindelige størrelser, som mange vælger:

Som en af fordelene kan disse madrasser altså findes i mange forskellige størrelser, så de passer til både singler og par. Når du skal vælge størrelsen, bør du altid vælge en bredde på 90 centimeter eller over, hvis du er single, og en brede på 140 centimeter eller over, hvis du er i et forhold

Hvilket materiale bør jeg vælge?

Når man taler om skummadrasser er der tre populære typer af indhold. Disse materialer er: Koldskum, purskum og memory skum. Herunder kan du se fordele ved de forskellige materialer, hvilket forhåbentligt kan skubbe dig henimod et valg.

  • Både koldskum og purskum er meget billigere materialer, så hvis prisen er det vigtigste for dig, kan du klart overveje disse.

    Det er dog ikke de mest støttende madrasser, og det kan være svært for huden at ånde.

  • Memory skum er utroligt populært, men også en smule dyrere. Dette materiale kan både bruges til voksne og børn. Memory skum former sig efter kroppen, hvilket giver en optimal støtte og en høj komfort.

Hvor finder jeg en billig skummadras?

Nu har du styr på type af madras, størrelse og materiale, hvilket må siges at være det væsentlige. Men hvor bør du så købe denne perfekte skummadras? Vores råd er, at du køber en billig og god skummadras online.

Her finder du de klart laveste priser, flere tilbud og et langt større udvalg, end hvad du kan finde i de fysiske butikker.

Vi håber, at de sidste 5 minutters læsning har været tiden værd, og at du nu er klar til at finde din næste madras

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk