Ph Kogle

Ph kogle

Hvis du leder efter Ph kogler behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere surfe rundt på forskellige webshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Seneste Ph kogle Tilbud

Her kan du se alle de Ph kogler vores robot i nat helt automatisk har fundet på mange sikre onlineshops. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er en billig Ph kogle du kan bruge - ellers kig forbi Kulturnet.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.


Det var alle de Ph Kogler vores robot har fundet til dig for i dag.

Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge.

Hvis ikke så kig forbi Kulturnet.dk igen i næste uge. Vi opdaterer priser og produkter hver nat, så kig snart og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden. Fortæl også meget gerne dem du taler med om Kulturnet.dk - det vil hjælpe os rigtig meget.


Er du på udkig efter en lampe i klassisk dansk design, som du sandsynligvis ikke bliver træt af efter et par år? Så kan en PH Koglelampe være den helt rette investering for dig. Hvad end det er som udsmykning til din virksomhed, eller du ønsker en spisebordslampe ud over det sædvanlige, så kan denne model være oplagt som både lyskilde og udsmykning.

Her får du serveret alt, du bør vide, før du går ud og køber din nye Kogle

Find den flotte lampe

Hvem er PH?

Lamper fra PH er designet af den folkekære designer Poul Henningsen, der i mange år har designet lamper til de danske hjem. Selvom han døde tilbage i 1967, lever hans stilfulde og klassiske designs stadig videre i alverdens boliger, både hos yngre og ældre. Poul Henningsen har i samarbejde med Louis Poulsen designet populære lamper som blandt andet treskærmsmodellen og koglen, hvad end man er til en mindre og simpel læselampe eller en stor, prangende og kunstfærdig lampe

Hvor stor er en PH kogle?

PH lampen fås i flere forskellige størrelser, alt efter hvad man har af plads. Modellen fås i fire forskellige bredder, der alle ligger mellem 60 og 84 centimeter. De største modeller kan være oplagte at have hængende i virksomheder med højt til loftet, hvor de mindre modeller snildt kan pryde i et almindeligt hjem i stuen eller over spisebordet.

Har man plads til det, hvad end det er privat eller i virksomheden, tager lamperne sig også godt ud med flere ophængt ved siden ad hinanden. PH’s Kogle er især populær grundet sit skulpturelle udtryk og er for mange i lige så høj grad et kunstværk, som den er en lyskilde. Lampen er derfor oplagt at have hængende, hvor den kan være blikfang, og hvor dens smukke design kan komme til sin ret. Så at sige er denne model et oplagt valg, hvis man har rum med højt til loftet. Koglens 72 blade er vinklet, så lampen skaber et rart og blendfrit lys, uanset hvor i dit rum eller hvor højt, du har den hængende.

Af samme grund er denne lampe også et sikkert valg i større virksomheder med højt til loftet, hvis man både ønsker at sende et signal om modernitet og prestige, og samtidig ønsker et behageligt lys for et godt arbejdsmiljø

I hvilket materiale kan jeg købe en PH kogle?

Lampen er designet i flere forskellige materialer med hver deres farve – og alle afdæmpede og tidsløse.

Den mest velkendte model, har blade designet i klassisk kobber, men lampen fås også i flere andre farver.

Blandt andet kan modellen købes i rosafarvet kobber, hvis man ønsker en varmere farve, i rustfrit stål for et moderne look eller i hvidt materiale, hvis man ønsker at have en mere diskret udgave af lampen

Hvad koster en PH kogle?

Priserne på PH Kogler afhænger først og fremmest af, hvilken størrelse man vælger lampen i. Mens den mindste udgave med målene 60x58x60 cm er den billigste udgave, koster den største model med målene 84x72x84 en del mere. Lamperne er grundet deres tidsløse og fænomenale design blandt de dyrere lamper på designer-fronten.

Vælger man at investere i Koglemodellen, har man ikke blot investeret i en ny lampe, men også i et stykke kunst, man kan have resten af livet. Selvom det kan synes af mange penge, gør det klassiske og tidsløse design, at modellen ofte kan videresælges igen, da en lampe som denne er uhyre populær, og sandsynligvis vil være det mange år frem endnu.

Så hvis du både ønsker behageligt lys og et æstetisk kunstværk inden for dine vægge, så er Koglen et oplagt køb for dig


Se også: