kulturnet logo

Bedste Solcellelampe: Se top 4 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde solcellelampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle solcellelampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eliel Solcellelampe IP54 Graphite – Lucande

Første anbefaling på listen er fra mærket Lucande.

Det bedste tilbud på “Eliel Solcellelampe IP54 Graphite – Lucande” vi har fundet er hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 1559,-

Forhandlerens beskrivelse:
Design Lucande Eliel Solcellelampe IP54 Graphite er en flot og praktisk spydlampe, der giver mulighed for at berige blomsterbedene, gårdspladsen eller eventuelle have stier men et flot og charmerende highlight.
Lampens diskrete farve og elegante form…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Lago Solcellelamper 3 pcs. RGB – Lindby

Anden anbefaling har vi fundet hos Lampemesteren.dk, hvor du kan købe Lago Solcellelamper 3 pcs. RGB – Lindby til kun 1559,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Lindby Lago Solcellelamper 3 pcs.
RGB er en både smuk og funktionel dekorationslampe til udendørsområderne.
De tre hvide plastsfære oplader via de indbyggede solceller og har således intet behov for ledning.
De plantes nemt med på plænen i blom…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

3: Eva Solo SunLight Lounge solcellelampe, 24,5 cm

Næste anbefaling er “Eva Solo SunLight Lounge solcellelampe, 24,5 cm”.

Dagens bedste tilbud på “Eva Solo SunLight Lounge solcellelampe, 24,5 cm” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 549,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
SunLight Lounge er en stilfuld og energieffektiv solcellelampe, der udsender et behageligt skær.
Lampen har tre forskellige lysstyrker, automatisk slukning efter seks timer for at spare energi og en fleksibel skumringssensor, der får den til at tænde auto…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Eva Solo SunLight Lounge solcellelampe, 50,5 cm

Sidste produkt på vores liste er Eva Solo SunLight Lounge solcellelampe, 50,5 cm som vi har fundet til 999,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
SunLight Lounge er en stilfuld og energieffektiv solcellelampe, der udsender et behageligt skær.
Lampen har tre forskellige lysstyrker, automatisk slukning efter seks timer for at spare energi og en fleksibel skumringssensor, der får den til at tænde auto…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste solcellelampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse solcellelampe:

Dyreste Solcellelampe på listen er vidaXL udendørs solcellelamper 2 stk. LED kugleformet 50 cm RGB fra Hjemmets med en pris på 1582.20. Billigste udvalgte Solcellelampe er Koopman – Solcellelampe 6 cm. Rustfrit stål som du kan købe for 16.96 hos Emmalys. Forskellen på de to priser er 1565.24 kr. – de 4 Solcellelampe vi har fundet koster i gennemsnit 5998.27 kr.
Ovenstående Solcellelampe data og priser er hentet fra 11 butikker (Lampemesteren.dk, KitchenOne.dk, Lamper.dk, Hjemmets, Emmalys, PlusLED.dk, Proshop.dk, HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, LampeGuru.dk, Homeshop.dk). Alle Solcellelampe tilbud er opdateret i dag 07-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Solcellelampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Solcellelampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Solcellelampe:

Skal du have installeret nye lamper på terrassen eller i haven? Og er du træt af besværlige ledningsudtræk og store elregninger? Så kan du let og hurtigt slippe for begge dele ved at vælge belysning, der kører på solenergi. Her får et par gode tips og tricks til, hvad du skal være opmærksom på, når du skrotter den sorte energikilde og byder den grønne velkommen med dine nye solcellelamper

Populære lamper

Uanset typen af solcellelampe du vælger, vil du i længden blive glad for at spare på elregningen, samt være med til at bidrage til grøn energi for både din egen og miljøets skyld

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk