kulturnet logo

Bedste Retro Lampe: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde retro lampe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle retro lampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vintage S9 Pendel Lampe Pære C Mocca – LIGHT-POINT

Første anbefaling på listen er fra mærket Light-Point.

Det bedste tilbud på “Vintage S9 Pendel Lampe Pære C Mocca – LIGHT-POINT” vi har fundet er hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 7995,-

Forhandlerens beskrivelse:
Design Ronni Gol for Light Point Koncept Light Point har skabt et helt lille kunstværk med Vintage S9, som er en smuk samling pendler ophængt på baldakin.
Lamperne i VINTAGE-serien er et godt eksempel på, hvordan designer Ronni Gol skaber smuk…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: HIPP bordlampe, ask/beton – Vintage hvid

  • Dagens pris: 1095,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1499.00, nu kun 1095,-.
    Du sparer 404 kr. / 26 %
  • Fundet hos Lamper.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Lamper.dk, hvor du kan købe HIPP bordlampe, ask/beton – Vintage hvid til kun 1095,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Piffany Copenhagen Koncept HIPP LED Bordlampe Vintage White med indbygget LED-lyskilde, fra det danske interiørfirma Piffany Copenhagen, er en nyfortolkning af den klassiske arkitektbordlampe. Med en fod i beton, samt asketræ og en skærm i…

Se hos Lamper.dk ❯❯

3: Dækplade til PH 4/3 Pendel Orange Gammel Model – Louis Poulsen

Næste anbefaling er “Dækplade til PH 4/3 Pendel Orange Gammel Model – Louis Poulsen”.

Dagens bedste tilbud på “Dækplade til PH 4/3 Pendel Orange Gammel Model – Louis Poulsen” har vi fundet hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 225,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Poul Henningsen – bedre kendt som PH blev født i København i 1894, som søn af den berømte danske forfatterinde Agnes Henningsen og forfatteren Carl Ewald.
Poul Henningsen studerede ved Københavns tekniske skol…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

4: Mr. Wattson Bordlampe Vintage White – Piffany Copenhagen

  • Dagens pris: 844,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1195.00, nu kun 844,-.
    Du sparer 351 kr. / 29 %
  • Fundet hos Lamper.dk

Sidste produkt på vores liste er Mr. Wattson Bordlampe Vintage White – Piffany Copenhagen som vi har fundet til 844,- hos Lamper.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Soyee Studios for Piffany Copenhagen Koncept En sjov lille fætter – Mr.
Wattson fra Piffany Copenhagen bringer lys og glæde hjem til dig.
Med sin bøjelige krop og sine lange ben, kan Mr.
Wattson placeres lige som du vil have ham. Ska…

Se hos Lamper.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste retro lampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse retro lampe:

Dyreste Retro Lampe på listen er Vintage bordlampe m/velour skærm fra Lamper.dk med en pris på 10490.00. Billigste udvalgte Retro Lampe er Dækplade til PH 4/3 Pendel Orange Gammel Model – Louis Poulsen som du kan købe for 225.00 hos Lampemesteren.dk. Forskellen på de to priser er 10265 kr. – de 4 Retro Lampe vi har fundet koster i gennemsnit 19793.75 kr.
Ovenstående Retro Lampe data og priser er hentet fra 9 butikker (Lampemesteren.dk, Lamper.dk, Luxlight.dk, LampeGuru.dk, Fenomen, Boboonline.dk, Likehome.dk, AndLight DK, Cherry Vintage). Alle Retro Lampe tilbud er opdateret i dag 07-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Retro Lampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Retro Lampe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Retro Lampe:

Retroting har for alvor vundet indpas i danskernes hjerter på det seneste, og det gælder i høj grad også lamper.

Og med efterspørgslen er heldigvis også kommet udbuddet, hvor der i dag kan købes alverdens modeller, uanset hvad man har af behov. Her får du et par gode tips og tricks til, hvad du skal være opmærksom på, før du investerer i en retro lampe – bragt i samarbejde med retro-lamper.dk – find din retro lampe her.

Populære lamper

Kan man købe retro lamper som pendel?

Der er et stort marked for retro pendler i Danmark. Disse er især populære at have hængende over spisebordet eller køkkenbordet, enten enkeltvis eller i par ved siden ad hinanden. Som regel vil det anderledes og retro design være en god kontrast til det ellers minimalistiske og nordiske look, der ofte ses i de danske hjem

I hvilke materialer kan man købe en retro lampe?

Lamperne fås i mange forskellige materialer ligesom med de modeller, der bliver produceret i dag. Dog er det især modellerne i metal, der for alvor ses i indretningen i dag. Dog er det også til at få retro lamper i plastik, hvis man ønsker et mere kitschy 70’er look.

Fordelen ved at købe lamperne i metal er, at disse som ofte er mere velholdte, end modellerne i plastik, da metal er et lang mere holdbart materiale

Hvor kan man købe retro lamper?

Grundet den store efterspørgsel, sælges lamperne i dag hos mange forskellige forhandlere.

Hvis man vil slippe for at vade byen tynd, kan man med fordel holde øje med online forhandlere af lamperne.

Ved at holde øje med lamper online, kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvilke forhandlere der sælger netop den type lampe, du er interesseret i.

Ydermere har du mulighed for at sammenligne de forskellige onlineshops, så du kan finde frem til, hvor din ønskede lampe kan købes til den bedste pris og i den bedste stand

Kan man købe retro lamper, der fremstår som nye?

Du kan sagtens finde ældre modeller af lamper, der fremstår som nye af udseende. Dog afspejles det som regel også i prisen, jo mere velholdt lampen er. Ønsker man en model, der ser ud som ny, er mange brands begyndt at reproducere lamper i retro udseende. Så at sige kan man få sig en helt ny lampe i retro design, som ofte til en langt billiger pris end originale retro lamper i god stand

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk