Ph 5 Lampe

Ph 5 lampe

Hvis du leder efter Ph 5 lamper behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere kigge på forskellige webshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Udvalgte Billige Ph 5 lamper

Hvis du er landet her leder du sikert efter billige Ph 5 lamper, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med - det er derfor vi har lavet Kulturnet.dk. Vores robot har natten igennem selv besøgt mange internetbutikker fra Danmark og har fundet nedenstående tilbud og priser - vi håber der er en billig du kan bruge, og vi beklager eventuelle fejl.


Alt for nu

Så er der ikke flere billige Ph 5 lamper for i dag - hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte onlinebutik for at læse mere om leveringspris og leveringstid. Vi håber du vil fortælle familie og venner om Kulturnet.dk - så bliver vi rigtig glade. Det vil hjælpe os til at vise gode Ph 5 Lampe ilbud til endnu flere danskere.


I Danmark har vi det med at være nørdede og fanatiske, når det kommer til lamper.

Her vil vi sjældent gå på kompromis med hverken design eller belysning.

De fleste af os er derfor også vilde med de gamle og tidsløse designklassikere. Her er PH 5 lampen en af favoritterne, og dette er ikke uden grund.

Lampen giver både et behageligt lys og et stilet look til din bolig, hvor end du vælger at have den hængende.

PH er initialerne bag den folkekære designer Poul Henningsen. Selvom han selv har været død i mange år, lever hans lampedesign videre i bedste velgående rundt omkring i de danske hjem.

PH har altid haft i sinde at designe lamper i klassisk og tidsløst design, hvilket også har medført, at lamperne stadig i dag er lige så populære, som de var i Poul Henningsens tid

Populære lamper

  • DKK5.795,00
  • DKK4.195,00
  • DKK7.295,00
  • DKK4.195,00
  • DKK5.795,00
  • DKK5.795,00
  • DKK4.195,00
  • DKK15.695,00

Hvor stor en model kan jeg købe?

Afhængigt af, hvor du skal have din lampe hængende, kan det være en fordel med en større eller mindre model.

Lampen fås derfor også i to forskellige størrelser. Den almene størrelse måler 500 x 285 x 500 mm (bredde x højde x længde).

Den størrelse er den mest populære og passer ind i mange hjem som eksempelvis hængende over spisebordet. Dog fås modellen også i mini-udgaven, der har målene 300 x 163 x 300 mm

I hvilke farver kan jeg købe en PH 5 lampe?

Lampen er gennem tiden blevet designet i mange forskellige farver, så den passer ind i hvert et hjem.

Er man til det stille og rolige, afdæmpede look, fås den både i hvid og grålige nuancer. Dog er lampen gennem tiden blevet redesignet og nyfortolket i mere sprælske farvekombinationer, der kan bryde lidt op med en ellers enkel og stilistisk indretning. PH 5 lampen er en efterfølger til Poul Henningsens populære treskærmssystem.

Dette var designet med henblik på at skabe et blændfrit lys, hvilket blev ført med videre i designet af PH 5 lampen. Lyset i lampen er dermed afdæmpet og 100% blændfrit. Ligeledes er der i alle modellerne indbygget en rød kegle og en blå reflektor på indersiden af modellen, som skaber et både blødt og varmt lys

Hvor kan jeg købe en PH 5 lampe?

Grundet modellens store popularitet kan lampen købes hos de fleste lampeforhandlere.

Dog er det de færreste fysiske butikker, der ligger inde med lampen i både alle farvevarianter og i den rette størrelse. Vil du være sikker på at finde den helt rette kombination til dig, kan du derfor med fordel tjekke hos online forhandlere. Her har du både mulighed for at se, hvilken udbyder der ligger inde med den helt rigtige variant, samt hvor du kan indhente det bedste tilbud på din kommende PH 5 lampe


Se også: