Den Spanske Stol

Den spanske stol

Velkommen til - vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Spanke stole fra mange internetbutikker fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for at skulle finde priserne på hver enkelt butik.

Dagens Den spanske stol Tilbud

Vores robot har natten igennem automatisk kravlet adskillige af de bedste internetforhandlere igennem for opdaterede priser og tilbud på Spanke stole, og har fundet nedenstående produkter til os her på Kulturnet.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Så er der ikke flere billige spanke stole for i dag - hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte internetbutik for at læse mere om leveringspris og leveringstid.

Vi håber du vil fortælle venner og bekendte om Kulturnet.dk - det vil være en kæmpestor hjælp. Det vil hjælpe os til at vise gode den spanske stol ilbud til endnu flere danskere.


Mangler du en skøn lænestol til din bolig? En stol, der er opsigtsvækkende på den fede måde? Så bør du overveje at investere i den spanske stol. Denne ikoniske stol, designet af den danske møbelarkitekt, Børge Mogensen, vil passe perfekt ind i ethvert hjem. Stolen kombinerer det klassiske med det funktionelle, det naturlige med det stilige.

Det er den perfekte lænestol til den stilbevidste bolig. Vi guider dig videre herunder

Hvad er den spanske stol?

Du har garanteret hørt om den spanske stol. Men ved du egentligt, hvad det helt præcist er for en størrelse? Den spanske stol er en ikonisk stol, som er designet af den danske møbelarkitekt, Børge Mogensen. Stolen har mange år på bagen, faktisk stammer den helt tilbage fra 1958, hvor den første gang blev præsenteret for den danske befolkning. Alligevel er stolen blandt de allerstørste klassikere den dag i dag, hvor mange vil elske at få den smukke stol hjem i egen bolig.

Stolen er kendetegnet ved at være en lænestol, der er lavet i naturmaterialerne, læder og træ. Stolens skelet er lavet i eg, som i dag findes i forskellige behandlinger og lakeringer.

Stolens ryglæn samt sæde er udformet i rå kernelæder, der ligeledes er at finde i mange forskellige farver og nuancer.

Karakteristisk for stolen er især dens ekstra brede armlæn, som er med til at give stolen dens ikoniske præg

Hvordan kan den spanske stol passe ind i mit hjem?

Den spanske stol er en klassisk lænestol. Det betyder også, at den passer ind i stort set enhver boligindretning. Med de mange muligheder for farver og nuancer af både træstellet samt kernelæderet, er det let for dig at finde den variant af stolen, som passer allerbedst ind til din egen bolig.

Stolen bidrager med et anderledes udtryk, idet den er meget majestætisk, men samtidig ”nede på jorden” på baggrund af det naturlige materialevalg. Stolen passer ind i det hypermoderne hjem, hvor det kan give en utrolig effekt at blande klassikere med de helt nutidige boligtendenser.

Herforuden passer stolen perfekt til hjemmet, hvor dansk design, godt håndværk og klassiske løsninger, er værdsat

Kommer den spanske stol ikke let til at virke for voldsom i min bolig?

Den spanske stol er en iøjefaldende stol, som samtidig fylder noget. Dette skyldes i høj grad træstellet, som kræver noget plads omkring sig for ikke at virke for tungt.

Når det er sagt, så er stolen enormt let grundet den hævning, som stolen har fra gulvet. Dette giver mulighed for luft, som automatisk giver stolen et lettere udtryk.

Derfor behøver du altså ikke være bekymret for, at stolen vil virke for voldsom i din bolig. Alligevel kan du med fordel anbringe stolen et sted, hvor den får en prominent plads, og hvor den får lov til at ”udfolde sin skønhed”. Dette er faktisk også hele idéen med stolen. Da Børge Mogensen i sin tid lancerede stolen, så var det faktisk i et forsøg på at gøre netop stolen, og ikke bordet, til centrum for et rum.

Så hvorfor ikke hylde datidens nytænkning og lade stolen blive omdrejningspunktet for rummet?

Hvorfor er det værd at investere i den spanske stol?

Den spanske stol rummer et fantastisk design og er en ikonisk møbelklassiker, hvorfor du med garanti vil nyde at have denne i dit hjem. Den vil skabe en hyggekrog, uanset hvor du vælger at placere den i dit hjem.

Og den vil desuden vække glæde hos alle, der får mulighed for at se og benytte den. Men skulle du en dag blive træt af stolen og ønske at skille dig af med den, så kan du forvente at få en fornem sum for stolen. Antikke, danske designerstol er nemlig meget populære. På diverse sites, der specialiserer sig i køb og salg af brugte møbler, er den spanske stol altid en populær vare, ligesom stolen også sælges på diverse auktioner landet over.

Men dette er jo også kun aktuelt, såfremt du ønsker at skille dig af med stolen. Sandsynligheden for det, lige præcis når det kommer til denne møbelklassiker, må altså siges at være ret så lille – for den spanske stol er bare skøn

VIDEOER: Hjælp, Vejledning & Inspiration af Den Spanske Stol

Børge Mogensen - Designs for Life https://www.youtube.com/watch?v=vwfnwqqjNDk Børge Mogensen 100 år - Trapholt udstilling https://www.youtube.com/watch?v=j1U8yPyoszQ