kulturnet logo

Bedste Øreklapstol: Se top 3 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Øreklapstol. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Øreklapstol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tranekær Øreklapstol, Sort Okselæder

  • Dagens pris: 5499,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 8499.00, nu kun 5499,-.
    Du sparer 3000 kr. / 35 %
  • Fundet hos MyHomeMøbler.dk

Vores første anbefaling er “Tranekær Øreklapstol, Sort Okselæder” som lige nu er på tilbud hos MyHomeMøbler.dk.

Her er prisen sat ned med 35 % og kan altså fås for kun 5499,- – en besparelse på 3000 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot, stilren og elegant øreklapstol som er monteret med sort okselæder på alle slidflader.
De øvrige dele af øreklapstolen er i bonded læder, og benene er fremstillet i massiv egetræ.
Stolen har en utrolig god siddekomfort, og med dens minimalistiske udt…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

2: Marcus Øreklapstol, Sort

Anden anbefaling har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk, hvor du kan købe Marcus Øreklapstol, Sort til kun 1899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
BEMÆRK, AT DENNE STOL KUN SÆLGES PARVIS OG DER SKAL DERFOR BESTILLES 2, 4 ELLER 6 STK.
Marcus Øreklapstol er en luksuriøs lænestol, som passer lige så godt som fritstående lænestol, som til spisebordet.
Uanset hvad den bruges til, tilbyder den høj komfort…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

3: Bolivia øreklapstol og fodskammel

  • Dagens pris: 18999,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 27405.00, nu kun 18999,-.
    Du sparer 8406 kr. / 30 %
  • Fundet hos Møblér

Sidste produkt på vores liste er Bolivia øreklapstol og fodskammel som vi har fundet til 18999,- hos Møblér.

Se hos Møblér ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Øreklapstol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Øreklapstol:

Dyreste Øreklapstol på listen er Bolivia øreklapstol og fodskammel fra Møblér med en pris på 18999.00. Billigste udvalgte Øreklapstol er Marcus Øreklapstol, Sort som du kan købe for 1899.00 hos MyHomeMøbler.dk. Forskellen på de to priser er 17100 kr. – de 3 Øreklapstol vi har fundet koster i gennemsnit 8799 kr.
Ovenstående Øreklapstol data og priser er hentet fra 2 butikker (MyHomeMøbler.dk, Møblér). Alle Øreklapstol tilbud er opdateret i dag 07-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Øreklapstol guides:

Fandt du ikke det rigtige Øreklapstol blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Øreklapstol:

Trænger din stue til lidt nogle stilfulde komponenter med retrolook? Der er rig mulighed for at skaffe møbler som ikke bare udstråler smukt design, men som også har stærke rødder til en bestemt tidsperiode.

Higer du efter et møbel som passer på disse beskrivelser? Så vil du ikke begå en fejl ved at kigge efter en øreklapstol. Øreklapstole er behagelige at sidde i, da disse er udstyret med en høj ryg og typisk har en blød polstring. En lænestol af denne type har altså et stilfuldt design med en tidstypisk attitude, og er samtidig en yderst komfortabel stol

Hvad er en øreklapstol egentlig?

Øreklapstole er en type af lænestol. De har en høj ryg, som giver god støtte selv til høje mennesker. Derudover er en øreklapstol også udstyret med armlæn som giver ekstra god mulighed for at hvile overarmene, mens man for eksempel læser i stolen. En øreklapstol er også en god stol, hvis man har tendens til at falde i søvn, mens man sidder foran fjernsynet efter en lang dag på arbejdet.

Stolen er nemlig udstyret med to såkaldte klapper, som man kan læne hovedet imod.

Det er heraf navnet kommer

Hvilke danske møbelsnedkere har lavet øreklapstole?

Møbelsnedkeren Børge Mogensen blev kendt på sine alternative designs af øreklapstolen. Han har mange gode designs til sit navn som alle vil pryde en hyggelig stue. Også i dag ca. 50 år efter disse designs oprindelse. Børge Mogensen var dog ikke den eneste som gjorde sig selv kendt gennem øreklapstolen.

Den anmelderroste Arne Jacobsen har også designet den velkendte øreklapstol ved navn Ægget. Denne stol adskilte sig fra samtidens stole ved at være fri for kanter. Den runde form blev øjeblikkeligt et hit, og er til den dag i dag en højt elsket klassiker

Hvordan ser nutidens øreklapstol ud?

Der er flere møbeldesignere som har givet sit bud på netop dette spørgsmål. Der findes da også en række af danske møbelsnedkere som har gjort sig kendte på netop sine designs af øreklapstole. Både mærker som House Nordic og Kare Design har serier som laver elegante øreklapstole med unikke designs.

Søger du en øreklapstol med et mere moderne og nutidigt twist, kan du få stole i hårde linjer og enkelt design som giver dig et stilrent møbel til din dagligstue, eller hvor du synes, den vil passe bedst

Hvilke materialer laves Øreklapstole i?

Øreklapstole kan fås i flere forskellige materialer. De kan være udfærdiget med et skelet af træ eller metal, og det vil naturligvis have en betydning for, hvilket udtryk stolen afgiver.

Dertil kan du også få øreklapstole som er polstret med tekstil af forskellige arter, eller du kan få stole som er overtrukket med læder i et stort udvalg af forskellige farver

Hvor dyr er en øreklapstol?

En øreklapstol behøver ikke at sprænge budgettet. Prisen på en sådan lænestol vil naturligvis afhænge af, hvilken designer som står bag, og hvilke materialer stolen er udfærdiget i, samt i hvor stort et oplag stolen er produceret. Du vil dog med en øreklapstol få en stol med en god levetid. Du kan se en oversigt over øreklapstole på øreklapstol.dk.

Det skyldes til dels, at en øreklapstol har en udstråling som passer perfekt til en hyggelig stue, og det er en tidløs kvalitet. Dertil ved du også, at hvis du vælger en øreklapstol i læder, vil denne aldres på en pæn og naturlig måde

Derfor passer øreklapstolen ind i ethvert hjem

Øreklapstole er altså ikke et levn fra fortiden, men snare en lænestol med et særpræg som gør den genkendelig i en tid, hvor stilrent design, lige linjer og kolde farver er de primære fokuspunkter for skandinavisk design.

Øreklapstolen kan derfor anvendes til at bryde med normen og give dit hjem et anderledes møbel. Hvis lige linjer og stilrent design er det du foretrækker, kan du dog sagtens få en moderne øreklapstol som passer under disse kriterier.

Mulighederne med en øreklapstol er mange, og denne stoletype vil med sikkerhed overleve længe endnu

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Øreklapstole

Øreklapstol i lilla

Øreklapstol Skin

IKEA Strandmon Øreklapstol

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk