Kulturnet.dk » Alle guides » Bolig og indretning » Møbler » Stole » Øreklapstol

Bedste Øreklapstol: Se top 4

(opdateret juni 2023)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde øreklapstole. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på øreklapstole | ✅ øreklapstol-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 øreklapstole

Her kan du se de 3 bedste øreklapstole ud af de 4 øreklapstole vi har på vores liste her på Kulturnet.dk
De 3 øreklapstole er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på øreklapstole | ✅ øreklapstol-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 4 bedste øreklapstole

Her kan du se hele vores liste over de bedste øreklapstole som du kan finde lige nu.

De 4 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Tranekær Øreklapstol, Sort Okselæder

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk.

Her kan “Tranekær Øreklapstol, Sort Okselæder” fås til 8999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En øreklapstol er den perfekte lænestol med høj ryg og armlæn.
Oplev denne øreklapstol i sort læder og ben i massiv eg.
Ønsker du en skammel til din stol, så passer vores Tranekær fodskammel helt perfekt.
Se hele Tranekær-serien her.
Vedligeholdelse Husk…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

2: Bolivia øreklapstol og fodskammel

 • Dagens pris: 18999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 27405,-, nu kun 18999,-.
  Du sparer 8406 kr. / 30 %
 • Fundet hos Møblér

Anden anbefaling har vi fundet hos Møblér, hvor du kan købe Bolivia øreklapstol og fodskammel til kun 18999,- kr.

Se hos Møblér ❯❯

3: Foersom & Hiort-Lorenzen øreklapstol – L35 Gesja – Grøn

 • Dagens pris: 15999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 18999,-, nu kun 15999,-.
  Du sparer 3000 kr. / 15 %
 • Fundet hos Coop.dk
 • Farve: Grøn

Næste anbefaling er “Foersom & Hiort-Lorenzen øreklapstol – L35 Gesja – Grøn”.

Dagens bedste tilbud på “Foersom & Hiort-Lorenzen øreklapstol – L35 Gesja – Grøn” har vi fundet hos Coop.dk hvor prisen lige nu er 15999,- kr.

 • Raffineret lænestol med bløde linjer
 • Slanke ben for større rumoplevelse
 • Inspireret af rokokoens designudtryk
 • Betræk af 95% uld og 5% polyamid
 • Siddehøjde på 41,00 cm

Foersom & Hiort-Lorenzen øreklapstol – L35 Gesja – Grøn er en raffineret lænestol med bløde linjer og et let og elegant udtryk. Designet af Foersom & Hiort-Lorenzen, der er kendt som “the grand old men” inden for dansk møbeldesign, er Gesja-serien en ny og spændende tilføjelse til FDB Møblers sortiment af gedigne polstermøbler.

Gesja lænestolen står hævet på slanke ben, der giver mulighed for at se gulvet under stolen og dermed skaber en større rumoplevelse. Den komfortable lænestol er inspireret af rokokoens designudtryk, som ses i de bløde, svungne former. Øreklapstolen supplerer både sofa og lænestol i samme serie, men kan også fungere som enkeltstående møbel.

Foersom & Hiort-Lorenzen øreklapstol – L35 Gesja – Grøn er designet efter FDB-principperne med fokus på enkelt design og funktionalitet til en rimelig pris. Stolens betræk er lavet af en lækker blanding af 95% uld og 5% polyamid, som er mærket med både Oeko-Tex og EU Ecolabel. Stolens ben er i massiv, matlakeret eg, som stammer fra europæiske skove og er FSC-certificeret.

Specifikationerne for Foersom & Hiort-Lorenzen øreklapstol – L35 Gesja – Grøn er som følger: siddehøjde på 41,00 cm, ryghøjde på 77,00 cm og sædedybde på 52,00 cm. Målene for den usamlede stol er 114 x 72 x 86 cm (HxBxD), og for den samlede stol er 110 x 70 x 82 cm (HxBxD). Stolen har en maksimal belastning på 110,00 kg og vejer 20,00 kg. Den leveres ikke med filtsko og leveres samlet med en garanti på 5 år.

Foersom & Hiort-Lorenzen øreklapstol – L35 Gesja – Grøn er en smuk og komfortabel lænestol, der vil passe perfekt ind i enhver moderne stue. Den er ideel til afslapning efter en lang dag på arbejdet og vil give dig en fornemmelse af luksus og stil.

Se hos Coop.dk ❯❯

4: Foersom & Hiort-Lorenzen øreklapstol – L35 Gesja – Kongeblå

 • Dagens pris: 15999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 18999,-, nu kun 15999,-.
  Du sparer 3000 kr. / 15 %
 • Fundet hos Coop.dk

Sidste produkt på vores liste er Foersom & Hiort-Lorenzen øreklapstol – L35 Gesja – Kongeblå som vi har fundet til 15999,- hos Coop.dk.

 • Gedigen og elegant polsterstol
 • Inspireret af rokokoens former
 • Slanke ben giver unik rumoplevelse
 • Betrukket med lækker uldblanding
 • FSC-certificerede egben og garanti på 5 år

Foersom & Hiort-Lorenzen øreklapstol – L35 Gesja – Kongeblå er en gedigen og elegant polsterstol fra FDB Møblers Gesja-serie. Designet af Johannes Foersom og Peter Hiort-Lorenzen, er denne raffinerede øreklapstol inspireret af rokokoens bløde og svungne former og er skabt som et alternativ til de dominerende polstermøbler på markedet. Stolen står hævet på slanke ben, så det er muligt at se gulvet under den, hvilket giver en unik rumoplevelse. Denne komfortable lænestol er en del af samme serie som sofaen og lænestolen, men kan også fungere som et enkeltstående møbel.

Stolen er betrukket med en lækker blanding af 95% uld og 5% polyamid, og møbelstoffet er mærket med både Oeko-Tex og EU Ecolabel. Benene er lavet af massiv, matlakeret eg, som stammer fra europæiske skove og er FSC-certificeret. Denne øreklapstol har en siddehøjde på 41 cm, en ryghøjde på 77 cm og en sædedybde på 52 cm. Den er usamlet 114 x 72 x 86 cm og samlet 110 x 70 x 82 cm, og kan bære en maksimum belastning på 110 kg. Den vejer 20 kg og leveres usamlet med en garanti på 5 år.

Se hos Coop.dk ❯❯

Købsguide til øreklapstole

Trænger din stue til lidt nogle stilfulde komponenter med retrolook? Der er rig mulighed for at skaffe møbler som ikke bare udstråler smukt design, men som også har stærke rødder til en bestemt tidsperiode.

Higer du efter et møbel som passer på disse beskrivelser? Så vil du ikke begå en fejl ved at kigge efter en øreklapstol. Øreklapstole er behagelige at sidde i, da disse er udstyret med en høj ryg og typisk har en blød polstring. En lænestol af denne type har altså et stilfuldt design med en tidstypisk attitude, og er samtidig en yderst komfortabel stol

Hvad er en øreklapstol egentlig?

Øreklapstole er en type af lænestol. De har en høj ryg, som giver god støtte selv til høje mennesker. Derudover er en øreklapstol også udstyret med armlæn som giver ekstra god mulighed for at hvile overarmene, mens man for eksempel læser i stolen. En øreklapstol er også en god stol, hvis man har tendens til at falde i søvn, mens man sidder foran fjernsynet efter en lang dag på arbejdet.

Stolen er nemlig udstyret med to såkaldte klapper, som man kan læne hovedet imod.

Det er heraf navnet kommer

Hvilke danske møbelsnedkere har lavet øreklapstole?

Møbelsnedkeren Børge Mogensen blev kendt på sine alternative designs af øreklapstolen. Han har mange gode designs til sit navn som alle vil pryde en hyggelig stue. Også i dag ca. 50 år efter disse designs oprindelse. Børge Mogensen var dog ikke den eneste som gjorde sig selv kendt gennem øreklapstolen.

Den anmelderroste Arne Jacobsen har også designet den velkendte øreklapstol ved navn Ægget. Denne stol adskilte sig fra samtidens stole ved at være fri for kanter. Den runde form blev øjeblikkeligt et hit, og er til den dag i dag en højt elsket klassiker

Hvordan ser nutidens øreklapstol ud?

Der er flere møbeldesignere som har givet sit bud på netop dette spørgsmål. Der findes da også en række af danske møbelsnedkere som har gjort sig kendte på netop sine designs af øreklapstole. Både mærker som House Nordic og Kare Design har serier som laver elegante øreklapstole med unikke designs.

Søger du en øreklapstol med et mere moderne og nutidigt twist, kan du få stole i hårde linjer og enkelt design som giver dig et stilrent møbel til din dagligstue, eller hvor du synes, den vil passe bedst

Hvilke materialer laves Øreklapstole i?

Øreklapstole kan fås i flere forskellige materialer. De kan være udfærdiget med et skelet af træ eller metal, og det vil naturligvis have en betydning for, hvilket udtryk stolen afgiver.

Dertil kan du også få øreklapstole som er polstret med tekstil af forskellige arter, eller du kan få stole som er overtrukket med læder i et stort udvalg af forskellige farver

Hvor dyr er en øreklapstol?

En øreklapstol behøver ikke at sprænge budgettet. Prisen på en sådan lænestol vil naturligvis afhænge af, hvilken designer som står bag, og hvilke materialer stolen er udfærdiget i, samt i hvor stort et oplag stolen er produceret. Du vil dog med en øreklapstol få en stol med en god levetid. Du kan se en oversigt over øreklapstole på øreklapstol.dk.

Det skyldes til dels, at en øreklapstol har en udstråling som passer perfekt til en hyggelig stue, og det er en tidløs kvalitet. Dertil ved du også, at hvis du vælger en øreklapstol i læder, vil denne aldres på en pæn og naturlig måde

Derfor passer øreklapstolen ind i ethvert hjem

Øreklapstole er altså ikke et levn fra fortiden, men snare en lænestol med et særpræg som gør den genkendelig i en tid, hvor stilrent design, lige linjer og kolde farver er de primære fokuspunkter for skandinavisk design.

Øreklapstolen kan derfor anvendes til at bryde med normen og give dit hjem et anderledes møbel. Hvis lige linjer og stilrent design er det du foretrækker, kan du dog sagtens få en moderne øreklapstol som passer under disse kriterier.

Mulighederne med en øreklapstol er mange, og denne stoletype vil med sikkerhed overleve længe endnu

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Øreklapstole

Øreklapstol i lilla

Øreklapstol Skin

IKEA Strandmon Øreklapstol