kulturnet logo

Bedste Skalstol: Se top 6 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde skalstol. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle skalstol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Miniature 3-Benet Skalstol – Vitra

Første anbefaling på listen er fra mærket Vitra.

Det bedste tilbud på “Miniature 3-Benet Skalstol – Vitra” vi har fundet er hos Lampemesteren.dk hvor prisen lige nu er 1950,-

Forhandlerens beskrivelse:
Design Vitra Koncept Miniature 3-Benet Skalstol er en fin lille udgave, af den populære stol fra Vitra.
Den charmerende stol har en størrelse, der passer perfekt på en hylde i reolen eller på kommoden.
Miniaturestolen har en størrelse på 1:6 i forhol…

Se hos Lampemesteren.dk ❯❯

2: Skalstol i brun læder

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Skalstol i brun læder til kun 890,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Drag komforten ind i din dagligdag med denne super lækre og komfortable skalstol med brunt læder, som både har god siddekomfort og et stilfuldt udtryk.
Stolen har et skønt cognac farvet sæde og et sort stel. En ægte klassiker, der passer helt perfekt til…

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Calion Skalstol, Sortlakeret M. Sort Metalstel

Næste anbefaling er “Calion Skalstol, Sortlakeret M. Sort Metalstel”.

Dagens bedste tilbud på “Calion Skalstol, Sortlakeret M. Sort Metalstel” har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk hvor prisen lige nu er 249,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Calion skalstol er en klassisk skalstol i forspændt træ med et smukt stel i sortlakeret metal. Skallen består af sortlakeret lindefinér og er stabelbar op til 4 stole.
Stolen har en højde på 87 cm, en dybde på 53 cm og en længde på 49 cm. Maks belastning…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

4: Calion Skalstol, Sortlarkeret M. Krom Metalstel

Produkt nummer 4 på vores “skalstol-liste” er Calion Skalstol, Sortlarkeret M. Krom Metalstel som du lige nu kan købe for 249,- hos MyHomeMøbler.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Calion skalstol er en klassisk skalstol i forspændt træ med et smukt stel i krom. Skallen består af sortlakeret lindefinér og er stabelbar op til 4 stole.
Stolen har en højde på 87 cm, en dybde på 53 cm og en længde på 49 cm. Maks belastning er 110 kg.
Ve…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

5: Calion Skalstol, Hvidlakeret M. Krom Metalstel

Forhandlerens beskrivelse:
Calion skalstol er en klassisk skalstol i forspændt træ med et smukt stel i krom. Skallen består af hvidlakeret lindefinér og er stabelbar op til 4 stole.
Stolen har en højde på 87 cm, en dybde på 53 cm og en længde på 49 cm. Maks belastning er 110 kg.
Ve…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

6: Clinton skalstol med læder – brun

Sidste produkt på vores liste er Clinton skalstol med læder – brun som vi har fundet til 1600,- hos Designhome.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Drag komforten ind i din dagligdag med denne super lækre og komfortable skalstol med brunt læder, som både har god siddekomfort og et stilfuldt udtryk.
Stolen har et skønt cognac farvet sæde og et sort stel. En ægte klassiker, der passer helt perfekt til…

Se hos Designhome.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste skalstol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse skalstol:

Dyreste Skalstol på listen er Miniature 3-Benet Skalstol – Vitra fra Lampemesteren.dk med en pris på 1950.00. Billigste udvalgte Skalstol er Calion Skalstol, Sortlakeret M. Sort Metalstel som du kan købe for 249.00 hos MyHomeMøbler.dk. Forskellen på de to priser er 1701 kr. – de 6 Skalstol vi har fundet koster i gennemsnit 864.5 kr.
Ovenstående Skalstol data og priser er hentet fra 6 butikker (Lampemesteren.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, ModernRoom.dk, byhornsleth.dk, MyHomeMøbler.dk, Designhome.dk). Alle Skalstol tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skalstol guides:

Fandt du ikke det rigtige Skalstol blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skalstol:

Leder du efter den perfekte spisebordsstol? Og ønsker du en, der er simpel og klassisk i sit formsprog? Så skal du klart overveje at investere i skalstole til dit spisebord. Hvad enten din boligstil er den ene eller den anden, så passer stolen ind. For den er enormt anvendelig, og alt efter farve på stolen og en eventuel hynde, kan du skabe lige præcis det look, som du går efter.

Lyder det fristende? Så læs meget mere om denne type stol lige her

Hvad er en skalstol?

En skalstol er en traditionel spisebordsstol. Den er karakteriseret ved at være helt simpel i sit formsprog og derfor meget anvendelig i alle slags hjem. Stolens sæde og ryglæn er en ”skal”, forstået på den måde, at den er lavet i tyndt træ, krydsfinér eller lignende. Ryglænet er som regel rundt formet, hvorefter ”skallen” bliver smallere ned imod stolens sæde, der så igen udfolder sig. Du kan også besøge skalstol.dk hvor du kan læse meget mere om skalstole.

Kan jeg også få en skalstol med armlæn?

Den traditionelle skalstol har ingen armlæn, ligesom et væld af andre spisebordsstole heller ikke har armlæn.

En videreudvikling af stolene betyder dog, at det i dag er muligt at købe visse modeller med armlæn. Dette er en fordel for dig, der nyder at kunne støtte armene, når du sidder på stolen.

En sådan stol er derfor en fordel for dig, der benytter spisebordet meget til blot at sidde ved og slappe af. Med armlæn på spisebordsstolen får du ekstra god mulighed for dette. Og hvis ikke alle i familien nyder at have armlæn på deres stole, så er det er stor fordel, at modellerne med armlæn, altid findes tilsvarende uden armlæn

Hvilken farve skalstol skal jeg vælge?

Skalstolene findes i mange forskellige typer og ikke mindst farver. Derfor er det helt op til dig at vælge, hvilken model, du ønsker.

Er du i tvivl om farven, så kommer her lidt guidance. Har du et hjem, der ellers er holdt meget i neutrale farver, så kan det være en fordel at vælge en rød, blå eller måske gul spisebordsstol.

Dette er naturligvis kun, hvis du ønsker, at dine stole skal skille sig lidt ud.

En pangfarve bryder med de øvrige neutrale farver, og gør derfor ofte hjemmet en smule mere personligt

Kan jeg nøjes med neutrale farver?

Hvis du er mere til de neutrale farver, så kan du med fordel vælge en skalstol i sort eller hvid. Disse er med til at skabe et roligt og ensartet udtryk, såfremt resten af dit hjem også er holdt i neutrale nuancer.

Har du i stedet meget spræl på farverne, så kan en sort eller hvid skalstol ligeledes være med til at binde tingene lidt sammen, og være et roligt element midt i alle farvene. Så når du skal vælge, hvad enten din stol skal være i den ene eller anden farve, så giv dig tid til at tænke over, hvilket udtryk der skal pryde dit hjem.

Og forhold dig herefter til, hvilke elementer, du i forvejen har i din bolig

Kan jeg få komfortabelt tilbehør til min skalstol?

Stort set til alle de skalstole, der findes på markedet, er det muligt at købe en dertilhørende hynde. Dette er klart med til at højne komforten, når man sidder på stolen – for det er da altid rarere at sidde på en hynde end direkte på en stol med en hård overflade. Sådanne hynder findes i forskellige farver og forskellige materialer. Blandt andet kan man købe nogle rigtig fine af slagsen i læder. Sådanne er, udover at være praktiske, enormt dekorative.

Ved at sikre lidt ekstra komfort, får du det maksimale ud af din fine skalstol, der således vil skabe glæde i hjemmet

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Skalstole

Hans J Wegner Skalstol

Sådan bygges en Eames Skalstol

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk