kulturnet logo

Bedste Gyngestol: Se top 4 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde gyngestol. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle gyngestol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Harper Gyngestol, Blå

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos HomeTomato.

Her kan “Harper Gyngestol, Blå” fås til 2999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Harper Gyngestolen har træfødder på solide sorte metalben.
Den er betrukket med klassisk hørstof, der er let at rengøre.  Fås i blå eller grå hør.
Stolens dimension: Længde: 87,6 cmBredde: 64,8 cmHøjde: 101,6 cm Maksbelastning: 113 kg…

Se hos HomeTomato ❯❯

2: Harper Gyngestol, Grå

Anden anbefaling har vi fundet hos HomeTomato, hvor du kan købe Harper Gyngestol, Grå til kun 2999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Harper Gyngestolen har træfødder på solide sorte metalben.
Den er betrukket med klassisk hørstof, der er let at rengøre.  Fås i blå eller grå hør.
Stolens dimension:Længde: 87,6 cmBredde: 64,8 cmHøjde: 101,6 cm Maksbelastning: 113 kg…

Se hos HomeTomato ❯❯

3: Gino Gyngestol, Mørkeblå M. Sort Vanger

  • Dagens pris: 1399,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1999.00, nu kun 1399,-.
    Du sparer 600 kr. / 30 %
  • Fundet hos MyHomeMøbler.dk

Næste anbefaling er “Gino Gyngestol, Mørkeblå M. Sort Vanger”.

Dagens bedste tilbud på “Gino Gyngestol, Mørkeblå M. Sort Vanger” har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk hvor prisen lige nu er 1399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gino gyngestol er en stilren gyngestol monteret med mørkeblåt stof.
Gyngestolen er med sorte vanger, og der er sortlakeret metalben.
Stolen er med andre ord super moderne og passer perfekt ind i det stilrene hjem. Stolen har en højde på 92 cm, en dybde på…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

4: LAFORMA Terence gyngestol – natur gummitræ, m. armlæn

Sidste produkt på vores liste er LAFORMA Terence gyngestol – natur gummitræ, m. armlæn som vi har fundet til 3359,- hos Boboonline.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Her præsenterer vi en rigtig charmerende Terence gyngestol fra Laforma for dig.
Gyngestolen er lavet i naturfarvet gummitræ, og har dejlige armlæn.
Denne elegante og retro designede gyngestol, kan du få stor fornøjelse af i rigtig mange år. Når man skal h…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste gyngestol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse gyngestol:

Dyreste Gyngestol på listen er Fredericia Furniture J16 Gyngestol Lakeret Valnød/Papir Garn fra AndLight DK med en pris på 28404.00. Billigste udvalgte Gyngestol er Gyngestol, H: 8,8 cm, dybde 6,7 cm, B: 5,5 cm, 1 stk. som du kan købe for 21.95 hos Creativ Company. Forskellen på de to priser er 28382.05 kr. – de 4 Gyngestol vi har fundet koster i gennemsnit 97183.69 kr.
Ovenstående Gyngestol data og priser er hentet fra 15 butikker (HomeTomato, MyHomeMøbler.dk, Boboonline.dk, Rito.dk, Lammeuld.dk, Hjemmets, ES Furniture, LforLiving.dk, AndLight DK, NATURES Collection, Creativ Company, ModernRoom.dk, Likehome.dk, Erling Christensen Møbler, ILVA). Alle Gyngestol tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gyngestol guides:

Fandt du ikke det rigtige Gyngestol blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gyngestol:

Der er noget lidt nostalgisk og meget charmerende over en gyngestol. En stol der bare indbyder til ren afslapning og gode stunder.

Den rokkende stol har, som regel, en overraskende god siddekomfort og bliver hurtigt den foretrukne stol i stuen, som alle helst vil sidde i. Der er altid garanti for hygge med en gyngestol og som sidegevinst får man et skulpturelt og udtryksfyldt møbel, der giver en rar stemning og omgående giver lyst til at slå sig ned med en film, bog eller strikketøjet. Et ideelt møbel til at lade batterierne op i, efter en hård dag.

Er du af den opfattelse, at denne type stole er helt passé og ikke er noget for dig? Så læs her vores uforbeholdne hyldest til gyngestolen – verdens mest hyggelige møbel

Populære gyngestole

Sidder man godt?

Der findes et hav af forskellige modeller, men overordnet, sidder man fantastisk i langt de fleste. Det er stole designet, udelukkende, til at slappe af i, med en god hvilestilling og så bare lade stolen ”gynge” i den grad man har behov for det.

Den vuggende bevægelse, som disse stole naturligt laver, når man bevæger sig i den, er dejligt beroligende og hvor meget, der skal ”gynges”, det bestemmer man helt selv

Fremstilles gyngestole kun i træ?

De mest klassiske modeller bliver lavet i træ, men der er også mange andre muligheder. Polstrede gyngestole er meget komfortable og har den fordel, at de ikke skal suppleres med hynder.

En hurtig søgning på nettet, giver et godt indtryk af det enorme udvalg

Hvordan indretter man?

Det kræver lidt gulvplads at anbringe en gyngestol, da den helst skal kunne gynge uden forhindringer Ikke det bedste møbel til helt små rum, der hurtigt kan komme til at virke mindre, hvis møblerne fylder for meget, men du behøves bestemt ikke, at have en balsal til rådighed, for at anbringe stolen. Brug stolen, som en god base for en rigtig hyggekrog eller lige det sted, hvor du gerne vil skabe en indbydende plads til at finde ro og stresse af.

Sørg for et siddebord til kaffekoppen eller vinglasset og så er det bedst, hvis der er en god belysning, hvis du gerne vil sidde og nyde en bog i ro og mag. 

Hvor finder du smarte gyngestole?

Den lidt specielle stol er en vaskeægte klassiker. Den har aldrig været helt ude af boligindretningen, men har i nogle perioder været mere populær, end i andre.

Lige nu er gyngestole superhotte i indretningen og er ikke svære at finde. Tænker du mest på bedstemor og broderede puder, når du tænker på gyngestole.

Så glem det! Der er blevet og bliver også i dag, designet masser af moderne gyngestole, bl.a. af de populære danske møbelarkitekter.

Udtrykket er helt anderledes let og skulpturelt, men rene linjer og lækre, naturmaterialer og tåler ikke sammenligning med de noget klodsede, antikke stole fra gamle dage.  

Er nye eller brugte stole bedst?

Markedet for brugte møbler boomer og det betyder, at second-hand ikke koster kassen, men også at kvaliteten er meget svingende.

Når du handler brugt, så bese gerne møblet først. Løse samlinger, grimme ridser og slem slitage vises sjældent tydeligt på billeder og så kan et billigt køb godt ende med at blive frygtelig dyrt.

Nye gyngestole er med garanti stabile, har et look, der matcher tidens boligtrend og kan straks glide ind i din indretning uden at de skal repareres og shines op først.

Det er meget moderne at style boligen med personlighed og mikse nyt og gammelt, derfor behøver alle møbler ikke være nye, men er der for mange arvestykker og gamle ting, kan det samlede udtryk godt få lidt marskandiserbutik over sig, så sørg for at finde den rette balance. Jo, gyngestolen er gammeldags på den fede måde.

Den minder os kærligt om, hvor vigtigt det er at koble af ind i mellem og hvem kan ikke trænge til det? Et møbel med indbygget livskvalitet, der tilmed er smukt at se på. Prøv at sætte dig ned i en, næste gang, du får muligheden.

Luk øjnene et øjeblik og så ved du hvorfor vi er begejstrede for disse hyggelige stole

VIDEOER: Hjælp, Vejledning & Inspiration

https://www.youtube.com/watch?v=bi-_6LB7_3M https://www.youtube.com/watch?v=clJFLXXvRKI

https://www.youtube.com/watch?v=0A63vaUFEyo

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk