Rav Ringe

Rav ringe

Velkommen til - vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Rav ringe fra en lang række billige danske butikker, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for selv at skulle besøge hver enkelt.

Seneste Rav ring Tilbud

Her kan du se alle de Rav ringe vores robot i nat helt selv har fundet på mange troværdige onlineshops fra Danmark. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er en billig Rav ring du kan bruge - ellers kig forbi Kulturnet.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.


Hvis du læser dette har du nu set alle de Rav ringe vores robot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte shop. Vi sender vores robot på jagt efter gode tilbud igen i nat, så gem Kulturnet.dk som bogmærke og vend snart retur igen for endnu flere gode tilbud.


Rav ringe har i mange år været populære, og de vil højst sandsynligt aldrig gå af mode. Er du selv på udkig efter et af disse smukke smykker til dig selv eller måske som gave til en, du holder af, så kan du med fordel læse med i denne guide, inden du foretager dit køb.

Vi gør dig klogere på emnet og hjælper dig igennem de forskellige valg, du bør tage inden dit køb, så du kan være sikker på at ende med det helt rigtige smykke, der opfylder alle dine ønsker og behov

Hvilke typer rav ringe findes der?

Når harpiks får lov til at ligge under de rigtige forhold i mange tusinde år, størkner det og danner kopal — dette bliver senere hen til det, vi kender som rav, forudsat at det blandt andet ikke får kontakt med luft under dannelsesprocessen. De populære smykker kan fås i kombination med mange forskellige materialer, hvor sølv og gulv er nogle af de mest almindelige. Der findes store statement ringe, hvor vedhænget er af markant størrelse og mere simple ringe med mindre vedhæng.

Selve rav-elementet kan være slebet til en kugleform, eller det kan have en mere naturlig, upoleret form. I Danmark er det muligt selv at finde rav, selvom det kan være svært at være heldig at få øje på, når man går på stranden.

De typer, der er blevet dannet i saltvand er utroligt smukke, og derfor er danske varianter eftertragtet.

Det kan derfor betale sig at gå efter danske udgaver af materialet, hvis du gerne vil støtte den danske industri og gerne vil eje et smykke med elementer, der stammer fra den danske natur

Hvilke farver kan jeg vælge imellem?

Rav ringe findes i mange forskellige farver, og det er først og fremmest din smag, der har noget at skulle have sagt i forhold til, hvilken farve du bør gå efter. De varianter, der er mest populære, er dem, der er gennemsigtige gyldenbrune og -gule. For de fleste menneskers vedkommende er det netop denne farve, tankerne ledes hen på, når der tales om det populære smykkemateriale.

Det er dog også muligt at finde naturmaterialet i andre farver, blandt andet hvide og mørke nuancer. De hvide nuancer er oplagte til dig, der leder efter en mere afdæmpet ring, der matcher med de fleste andre smykker samt tøj i farverne. De mørke nuancer er for dig, der tør gå efter det lidt mere intense og anderledes look. Ønsker du en model, der skiller sig ud fra mængden, findes de også med insekter indesluttet i ravet.

Disse insekter sad for mange millioner af år siden fast i den harpiks, der siden hen blev omdannet til det nuværende materiale, og derfor er sådan en model både smuk og historisk interessant.

En rav ring er et naturligt smykke, der er tidløst, klassisk og klæder enhver. Derfor vil du med sikkerhed blive glad for dit nye køb mange år frem i tiden, uanset hvilken type og farve du vælger


Se også: