Bakkebord

Bakkebord

Velkommen til - vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Bakkeborde fra en lang række af de billigste internetbutikker, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for at skulle finde produkterne på hver enkelt shop.

Bakkebord Tilbud

Vores robot har i nat automatisk kravlet adskillige af de billigste danske online forhandlere igennem for opdaterede priser og tilbud på Bakkeborde, og har fundet nedenstående produkter til os her på Kulturnet.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Hvis du læser dette har du nu set alle de bakkeborde vores prisrobot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte onlineshop. Vi sender vores robot ud efter gode tilbud igen i nat, så gem Kulturnet.dk som bogmærke og vend snart retur igen for endnu flere gode tilbud.


Når du først har fået fat i det helt rigtige bakkebord, vil du sikkert spørge dig selv, hvorfor du ikke gjorde det noget før. Hvis du mangler et bord til bakker, pynt eller andet, så er bakkebordet det perfekte bord til dig. Det originale bakkebord blev lavet af Hans Bølling i 1963 og i årenes løb er der kommet flere og flere modeller frem på markedet i Danmark.

Et bakkebord er et møbel, der går godt ind i mange sammenhænge, og som du kan bruge til at pifte et rum op med.

Bakkebordet er både stilet og praktisk i hjemmet.

Bakkebordet kommer med mange muligheder for former, farver og stile – du skal vælge det bakkebord, som lever bedst op til dig og dine forventninger.

Herunder har vi skrevet en købsguide til dig, der omhandler de aspekter, som du bør vide om bakkeborde

Hvor stort bør bakkebordet være?

Bakkeborde kan fås i flere forskellige størrelser alt efter udbyder og stil. De kan fås som borde til køkkenet, stuen, badeværelset, soveværelset, entreen og kontoret. Bakkeborde kan bruges til de fleste rum og størrelsen skal bestemmes ud fra, hvor bakkebordet skal placeres.

Jo bedre plads, jo større kan bakkebordet være

Skal man vælge et bakkebord med hjul?

Man kan både få bakkeborde med og uden hjul.

Der er fordele og ulemper ved begge dele. Fordelen ved hjul på bordet er, at bordet lettere kan flyttes rundt i rummet. Et bakkebord uden hjul passer for nogen bedre ind i indretningen, så hjulene ikke stjæler opmærksomheden fra det ellers flotte bord.

Begge borde står solidt og sikkert, så de kan anvendes til et hav af forskellige ting

Hvad kan man sætte på sit bakkebord?

Med bakkebordet kommer en vifte af muligheder. Mange bruger bakkeborde som et indretningsmøbel, der ser stilet ud.

Så kan man sætte pynteting på det eller lægge magasiner på bordet.

Det kan, indretningsmæssigt, være med til at give et rum den rigtige fylde. Derudover kan man bruge sit bakkebord som et praktisk sted at opbevare ting. Det kan være de vigtige papirer i entreen, bogen i soveværelset eller fjernbetjeningen i stuen.

Bakkebordet kan bruges til alverdens formål, både praktisk og indretningsmæssigt

Hvilke stile kan man få?

Bakkeborde fås i et hav af forskellige stile. Du kan få de originale bakkeborde fra Hans Bølling, eller du kan købe lignende bakkeborde fra andre udbydere. Nu til dags udbyder de fleste møbelhandlere bakkeborde, der er inspireret fra Bølling. Bordene kan fås som træborde, metalborde, marmorborde og med andre materialer.

Træbordene fås i forskellige sorter, hvor du blandt andet kan vælge i mellem bøg, ask, mahogni, kirsebær og valnød. Du kan få borde med én plade eller borde med flere plader.

Med et bakkebord kan du indrette dit hjem, som du ønsker det, alt efter hvilken stil du foretrækker. Benene til bakkebordet kan ydermere fås i forskellige stile, som passer til bordpladen. Det kan være ben, der krydser diagonalt eller ben, der står lodret

Hvilken stil skal man vælge?

Du skal vælge den stil, som passer bedst ind i dit hjem.

Du kan vælge den klassiske stil eller vove dig ud i noget mere specielt.

Bakkeborde kan passe ind i flere forskellige indretninger, og tit skal man følge sin indretningssans og prøve sig frem. Et marmorbord går godt sammen med de klassiske farver som grå, sort og hvid i stuen. Hvor de enkelte hvide bakkeborde passer godt ind i soveværelset.

Du kan gå efter et lyst bakkebord, som kan være med til at lyse dit rum op, eller du kan vælge et mørkere bord, som giver lidt kontrast i rummet

Bakkebord video:

Her kan du se nogle af de mange forskellige varianter der findes af bakkeborde, og også hvordan du kan lave et bakkebord selv hvis du har hænderne rigtig skruet på (bemærk at videoerne er på engelsk)