Le Klint Lamper

Le klint lamper

Som du kan se nedenfor er der mange Le klint lamper at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi åbnet Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side.

Udvalgte Le klint lampe Tilbud

Nedenfor kan du se dagens opdaterede priser og tilbud på Le klint lamper. Forhåbentlig er der nogle særligt gode tilbud imellem. Det er vores robot der automatisk kravler adskillige shops fra Danmark igennem for at finde de bedste 2021 tilbud til vores brugere her på Kulturnet.dk. Derfor kan der nogle gange ske fejl, men vi håber ud kan bruge det vi har fundet.


Det var alle de Le Klint lamper vores robot har fundet til dig for i dag. Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge.

Hvis ikke så kig forbi Kulturnet.dk igen i næste uge. Vi opdaterer priser hver nat, så kig inden for lang tid og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden. Fortæl også meget gerne dine venner og familie om Kulturnet.dk - det vil være en stor hjælp.


Er du på udkig efter lamper til hjemmet i høj kvalitet og lækkert, tidsløst design? Så producerer Le Klint lamper i alverdens varianter, hvad end du har brug for en flot og prangende pendel til entréen, eller du skal have ny læselampe i stuen

Populære Le Klint Lamper

Hvem er Le Klint?

Le Klint er et klassisk dansk designfirma, der har været fremme på markedet siden 1943. Siden da er de ikoniske lamper blevet etableret i mange hjem landet over. Brandet er især kendt for deres foldede SAX lampeskærme, hvis klassiske look findes i mange forskellige varianter. Trods 75 år på bagen formår designfirmaet at følge med tiden og opdatere deres designs, så de fungerer i en moderne kontekst, selvom de ikoniske skærme er designet mange år tilbage

Hvilken type Le Klint lampe bør jeg købe til stuen?

Le Klint har designet et væld af forskellige modeller, der alle kan være oplagte at have i stuen, hvad end den blot skal være for hyggens skyld, eller det er for at få det optimale læselys i hjørnet ved lænestolen. Skal du have en lampe for bedre læselys, kan det være fordelagtigt for dig at købe en Le Klint standerlampe der er justerbar, så den kan vendes og drejes afhængigt af, hvorfra du helst vil have lyset. Her kan et godt bud være den kendte og klassiske SAX-model, der kan hives ud og ind, så den passer til din siddeposition. Selvom denne model er designet helt tilbage i 1952, er den stadig et hit i dag og fås med flere forskellige farver træ.

Vil du have en model, der har et mere nutidigt og højteknologisk look, kan du vælge en model, som eksempelvis ARC-lampen. Denne kan hænges op på et søm eller en knage på væggen, og kan derfor let flyttes, hvis du ønsker at have den hængende et nyt sted

Kan jeg benytte Le Klint lamper over spisebordet?

Le Klint har lavet flere pendel lamper, der er oplagt at have hængende over spisebordet. Fordelene ved de fleste pendel-modeller er, at de har til formål at kaste lys i én bestemt retning- nemlig ned i bordet.

Le Klint pendler fås i flere forskellige varianter – både lyse udgaver i plastik, der formår at skabe lys i et bredere omfang, og de mørke klassiske pendel lamper, der primært kaster lys i bordet. Har du et stort spisebord, eller køber du mindre pendler, kan du med fordel købe to pendler, der kan hænge ved siden af hinanden.

Det skaber både et flot og moderne look, samt sørger for nok lys over middagsmaden

Hvad koster en lampe fra Le Klint?

Le klints lamper er dansk design af høj kvalitet. Dette afspejles naturligvis også i prisen. De fleste lamper koster gerne et par tusinde kroner, afhængig af modellen.

Dog kan det være en fordel at holde øje med de forskellige modeller hos online forhandlere.

På den måde kan du danne dig overblik over, hvor lamperne føres til den laveste pris, og om der er nogle forhandlere, der i ny og næ har lamperne på tilbud. Som med så meget andet dansk design, er disse lamper nogle, der bør overleve mange år frem.

Naturligvis kan disse også slides ned eller blive medtagede. Dog skal du ikke bekymre dig om at smide lampen ud, hvis den skulle gå i stykker. Le Klint sælger originale reservedele, der ofte kan klare skaden, hvis noget på din lampe er defekt.

Her behøver du altså ikke bruge penge på at købe en helt ny lampe. Dermed kan det i sidste ende betale sig at skyde lidt flere penge efter en dyr Le Klint lampe frem for en billig lampe andetsteds fra, der ikke kan repareres, hvis den går i stykker


Se også: