kulturnet logo

5 gode tips til at finde de bedste Black Friday tilbud i år

Når højtider som Julen nærmer sig, kan der være mange danskere, der i disse høje inflationstider, bekymrer sig om, hvordan de skal få råd til alle julegaverne i år. Der er stigninger på næsten alt, fra strøm, varme, fødevarer, benzin og flyrejser, så hvordan skal man få enderne til at mødes, når man ikke er steget i løn, offentlig forsørgelse eller pension? Her kan det være en super god ide at kigge efter alle de gode tilbud, som Black Friday har.

Black Friday afholdes én gang om året, i november måned, og i år afholdes den 25. november 2022. Det er her, du skal kigge efter alle de gode tilbud, så du kan spare en masse penge på julegaver og eventuelle andre gaver såsom fødselsdage og særlige begivenheder som bryllupper, barnedåb, konfirmationer osv. Her giver vi 5 gode tips til, hvordan du finder de gode Black Friday tilbud i år, så du kan være på forkant med situationen og gå målrettet efter dem på selve dagen.

1. Få en online oversigt over alle tilbuddene

En yderst brugbar side, hvor du kan få et godt overblik over alle de online Black Friday tilbud, der findes, er denne, der hedder Find gode Black Friday tilbud her. Der er en fin og brugervenlig oversigt over alle tilbuddene, så du kan gå målrettet efter de tilbud, der fanger din interesse og behov.

Hvis du går ind og søger på nettet over, hvordan du finder de bedste tilbud på Black Friday, kommer der blandt andet en side op, der hedder blackfriday-guiden.dk, hvor du kan se alle de butikker, der har gode tilbud denne dag. Der er et bredt udsnit af butikker, lige fra elektronik butikker med TV, computere, ovne, køleskabe og tablets til tøjbutikker og isenkræmmere. Der er dermed rig mulighed for at udse sig de butikker, der har tilbud på lige netop det, som du skal bruge.

På siden blackfriday.dk findes der også en fin oversigt over en masse forskellige kategorier, hvori der er tilbud på Black Friday. Disse kategorier tæller blandt andet:

 • Kæledyr
 • Mad og drikke
 • Sexlegetøj
 • Senge
 • Smykker
 • Hus og have
 • Hvidevarer
 • Beauty og helse
 • Oplevelser
 • Cykler
 • Baby og børn
 • Bolig og køkken
 • Fascion
 • Sport og fitness
 • Elektronik

Ud fra disse kategorier kan du danne dig et overblik over, hvorvidt du mangler noget indenfor dette felt, samt har gaveideer til andre. Det kan gøre det en del nemmere på selve dagen, hvor visse af tilbuddene også ryger hurtigt, og du derfor skal gå målrettet og hurtigt efter de enkelte ting. Har I for eksempel lige fået en baby, kan der være rigtigt meget guld at hente i at købe babyudstyr på tilbud, fordi mange af disse ting er super dyre ellers.

Ligeledes gælder det for elektronik, hvis I alligevel skal have udskiftet jeres computer, tablet, mobiltelefon, kan det gøres på Black Friday, hvor der er en masse gode tilbud på elektronik. Har I også en lidt større ting som en cykel, en træningsmaskine, et køleskab, en ovn eller en mikroovn, vil I også kunne finde gode tilbud på disse typer af varer.

2. Vær hurtig online

Visse af Black Friday tilbuddene ryger hurtigt online, fordi der er begrænsede antal, og derfor kan det være en ekstra stor fordel, at du sidder klar fra om morgenen af, og bruger dine søgeevner og taste evner, så snart tilbuddene frigives. Hav eventuelt de sider, som du ønsker at købe fra, i din browser, så du bare lige skal klikke på dem, og de så viser sig. Visse tilbud bliver frigivet allerede aftenen før, så hold også øje med dette.

Her kan du gå ind på den enkelte butiks hjemmeside og se, hvornår de frigiver tilbuddene. På denne måde kan du komme alle de andre i forkøbet, og få lige det, du havde udset dig. Undersøg eksempelvis gode tilbud hos inspirationshuset.dk og vær hurtigt klar til at købe.

3. Gå efter en bestemt butik

Vil du helst shoppe online eller i den fysiske butik? Hvis du har en yndlingsbutik, som du bor i nærheden af, og som netop har en masse varer, som du gerne vil have fingrene i, kan du med fordel troppe op i den fysiske butik. Du kan også spørge i butikken, om de allerede nu har et sær katalog over alle de Black Friday tilbud, som de vil have på selve dagen, den 25. november 2022.

Det kan være en god strategi at gå efter nogle få og bestemte butikker, i det man ellers hurtigt bliver forvirret på et større plan over alle de tilbud og butikker, der findes. Er der tale om hårde hvidevarer eller andre tungere ting, kan det også være en fordel, at du allierer dig med en eller flere stærke personer til at slæbe det og at du også har en trailer klar eller en større bil til at transportere det i.

4. Kig i tilbudsaviser

Mange butikker sender online tilbudsaviser ud inden 25. november 2022, hvori de lancerer alle de tilbud, som de vil have på selve dagen. Visse af disse tilbud er så gode og populære, at de er kø tilbud, hvor man skal stå i fysisk kø i butikken for at få fat i dem. Udover dette kan du kigge disse online tilbudsaviser i gennem i ro og mag derhjemme, hvor du kan udse dig de tilbud, som er lige noget for dig.

Det kan både handle om jule og fødselsdagsgaver, men også om elektronik, havegrej, puder og dyner eller andet til hjemmet og husstanden, som I går og mangler og som I umiddelbart ikke har råd til, eller gerne vil spare nogle penge på. Tænk derfor bredt i forhold til jeres behov, og også i fremtiden. Ved I for eksempel, at der kommer en rund fødselsdag og en barnedåb om et halvt år, kan I også allerede nu købe en gave på Black Friday, så I sparer nogle penge. Det betaler sig i længden at være forudseende.

5. Lav en hyggelig dag ud af det

Har du lyst til at skabe en hyggelig event ud af selve Black Friday dagen, kan du også gøre dette, så det ikke kun kommer til at handle om shopping. Du kan samle hele familien eller mødes med en ven eller veninde, hvor I først spiser sammen på en cafe eller restaurant og laver en slagplan for jeres videre shopping. Herefter kan I gå ud i butikkerne og måske af og til dele jer op og dernæst mødes igen, når I har fundet de tilbud, som I søgte efter.

Der kan være meget at spare på at købe alle julegaverne denne dag, så sørg også for at have alle i familiens ønskelister klar. Når I har shoppet, kan I gå i biografen og se en skøn film sammen, og afslutte dagen med en god middag og en dejlig kop kaffe. På denne måde får I skabt et hyggeligt shopping ritual omkring Black Friday.

Rigtig god fornøjelse med de gode tilbud på Black Friday. Dit hjem og din familie vil helt sikkert påskønne alle de fine gaver, som de senere på året får fra dig, og som måske er lidt dyrere end ellers, fordi de er købt på tilbud. Og det bedste er, at du altid også har en anledning til at købe en eller flere fine gaver til dig selv.

Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

Mandolin

Mandolin

Er du også træt af at skulle besøge onlineshops én efter én og sammenligne priser? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her

Western Guitar

Western Guitar

Som du kan se nedenfor er der mange Western guitarer at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en

Topmadras 180X210

Topmadras 180X210

Hvis du leder efter Topmadrasser 180×210 behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige

Enigma 425

Enigma 425

Velkommen til Kulturnet.dk. Her på siden elsker vi Enigma 425, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Enigma 425.

Du bør aldrig stoppe med at lære

Du bør aldrig stoppe med at lære

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er

Sengerammer 140X200

Sengerammer 140X200

Vi har startet Kulturnet.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Sengeramme 140×200. Frem for selv at skulle finde produkterne på

Gør rengøringen til en leg

Gør rengøringen til en leg

Bemærk: Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med de i artiklen nævnte virksomheder. Vi kender det alle sammen – vi ved, det er på

Ph Kogle

Ph Kogle

Hvis du leder efter Ph kogler behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige

Makeup Opbevaring

Makeup Opbevaring

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Makeup opbevaring fra mange

Skoreol

Skoreol

Er du også træt af at skulle besøge onlinebutikker én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her

Guld Halskæde

Guld Halskæde

Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Guld halskæder fra adskillige