Anova Sous Vide

Anova sous vide

Er du også træt af at skulle besøge internetbutikker én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Anova sous vide, nemt og simpelt.

Seneste Tilbud på Anova sous vide

Man kan ikke lave Kulturnet.dk uden at vise de bedste tilbud på Anova sous vide i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der natten igennem automatisk kravler en lang række af de billigste internetbutikker fra Danmark igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.


Hvis du læser dette har du nu set alle de Anova Sous Vide vores robot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte butik.

Vi sender vores robot ud efter gode tilbud igen i nat, så gem Kulturnet.dk som bogmærke og giv os snart et besøg igen for endnu flere gode tilbud.


Metoden ’sous vide’ går ud på at langtidstilberede en madvare i et vandbad ved en præcis og lav temperatur.

Anova bruger teknik og videnskab til at gøre madlavningen nem og billig.

Firmaet har siden deres grundlæggelse i 2013 vundet mange priser for deres sous vide-apparater. Med Anova Sous Vide bliver din mad mør, saftig og yderst veltilberedt og velsmagende.

Madlavningen kan styres både i og uden for hjemmet.

Kvalitet er sat i højsædet! Her får du svar på ofte stillede spørgsmål om Anova Sous vide og en guide til at finde det optimale apparat for dig

Populære modeller

Hvor brugervenlige er Anovas apparater?

Anovas opretstående modeller er præcise og stabile. De har et kompakt design og er lette at betjene. Udstyret skal blot placeres i en gryde med vand, og det ønskede mad i en forsejlet pose.

Tid og temperatur kan nemt indstilles direkte på enheden. Du kan også med fordel vælge et apparat med forbindelse til wi-fi og bluetooth, så tid og temperatur også kan justeres via en app på din smartphone

Hvad får jeg, når jeg vælger sous vide med forbindelse til wi-fi og bluetooth?

Med et sous vide-apparat med forbindelse til wi-fi og bluetooth kan du styre enheden både i og uden for hjemmet. Via Anova-appen kan du nemt overvåge og justere enheden fra din smartphone.

Du kan for eksempel lægge en steg fra frost i en gryde med vand om morgenen og starte sous vide-tilberedningen fra din arbejdsplads, inden du tager hjem. På appen finder du også temperaturguider og en masse spændende opskrifter. 

Bør jeg købe en støjsvag Anova Sous Vide?

Anovas apparater støjer minimalt og hører blandt det mest støjsvage sous vide-udstyr.

Enhederne er ikke generende at være i nærheden af. 

Hvilken størrelse Anova Sous Vide skal jeg vælge?

Anovas produkter kan i størrelse og form minde om en stavblender. Størrelsen er praktisk, da enhederne er lette lige at gemme af vejen i en køkkenskuffe.

Deres fikse størrelse gør designet mere elegant end klodset

Hvor forhandles Anova?

Anovas apparater kan forhandles i flere af landets forretninger, der forhandler elektronik og køkkenapparater og i butikkernes webshops. Blandt andet kan nævnes Elgiganten og KitchenTime.  

Hvilken Anova Sous Vide-enhed skal jeg vælge?

Priserne på Anova varierer, så dit budget kan være pejlemærke for, hvilken enhed du skal vælge. I den dyrere ende er premium-versionen, hvor du får absolut kvalitet for pengene. Kvalitet og lavt støjniveau er du dog garanteret uanset prisklasse, når det kommer til Anovas sortiment. Ved at holde øje med tilbud er der ofte store besparelser at hente.

Invester i et bekvemt apparat fra Anova, hvis du ønsker enklere og mindre stressende tilberedning af din mad end ved traditionelle tilberedningsmetoder. Du kan med fordel købe to apparater, så du kan få en perfekt og præcis tilberedning af flere madvarer ad gangen


Se også: