Om & Kontakt

Kontakt os

Hvad enten din henvendelse drejer sig om et potentielt samarbejde, en anmeldelse, en ansøgning om at blive skribent eller noget helt fjerde så benyt nedenstående formular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Bliv skribent

Har du en kulturanmelder, en rejseblogger eller en livsfilosof i maven kan det være du skal være skribent her på Kulturnet.dk

Vi søger nemlig hele tiden efter frivillige skribenter der har lyst til at dele deres tanker og pen med os. 
Det kan være anmeldelser af film, musik og teater, det kan være rejsebeskrivelser fra din seneste ferie, eller det kan være noget helt tredje.

Vi har desværre ikke mulighed for at honorere artikelskrivningen, så der vil være tale om frivillig, ulønnet skribentarbejde.

 

Lyder det som noget for dig?
Så brug kontaktformularen her på siden og skriv lidt om hvad du kunne tænke dig.

OBS: Vi får mange henvendelser fra folk der ønsker at skrive et enkelt indlæg af SEO-mæssige grunde.
Dette er vi ikke interesseret i, så er det dit formål kontakt os venligst ikke.

Ledige stillinger

Vi har desværre ingen ledige stillinger åbne lige nu.

På grund af GRPR kan vi ikke modtage din ansøgning eller dit CV til arkiv, men hold øje med siden her for at følge med i eventuelle jobopslag.

Lidt mere om kulturnet

(vi skal prøve at gøre det kort)

Hvem er vi

Kulturnet er et online magasin med fokus på alt det gode i livet. Vi har siden 2016 skrevet og udvidet vores magasin, så vi i dag har mange hundrede artikler og tusindvis af læsere hver måned.

skrive
ikke kun finkultur

Ikke kun fin-kultur

Selvom vi hjertens gerne anmelder en klaverkoncert i Operaen er det meget vigtigt for os at Kulturnet ikke bliver til Fin-Kulturnet. Kulturnet skal være for alle.

Vi skriver derfor gerne om film om musik der optager den brede danske befolkning, og det er vores håb at vi med tiden kommer til at beskæftige os endnu mere med denne del.

Også til stuen

Som vi skriver andetsteds så er Kultur det folk har hjemme i stuen – og derfor har det også været helt naturligt for os at udvide med en lang række produktguides, sådan at vi kan tage vores læsere i hånden når der skal købes nyt møbel eller nye smykker.

stue
rom

Ikke kun Danmark

Kultur er ikke kun noget vi har i Danmark. Som Skt. Augustin sagde: “Verden er en bog, og den der ikke rejser læser kun én side”.

Rejseguides har fra starten af været en del af Kulturnet, men i takt med at vi har sat mere fokus på området har Rejser fået sin helt egen sektion her på Kulturnet – og det er vi glade for.