Ear Cuff

Ear cuff

Som du kan se nedenfor er der mange Ear cuff at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi lavet Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse.

Seneste Ear cuff Tilbud

Vores robot har hele natten helt automatisk kravlet adskillige troværdige onlinebutikker fra Danmark igennem for opdaterede priser og tilbud på Ear cuff, og har fundet nedenstående produkter til os her på Kulturnet.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Ikke flere tilbud

Hvis du læser dette har du nu set alle de Ear Cuff vores robot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte internetforhandler. Vi sender vores prisrobot på jagt efter gode tilbud igen i nat, så gem Kulturnet.dk som bogmærke og kom snart igen for endnu flere gode tilbud.


Har du længe haft kig på den nye smykketrend ear cuffs, men endnu ikke købt nogle? Så læs med her og find de helt rette. Ear cuffs er et perfekt alternativ til en piercing, da de giver illusionen af piercinger. Det er en god måde at bruge øreringe på uden rent faktisk at få et permanent hul, og derfor perfekt til piger i alle aldre.

Men der er mange ting, man lige skal overveje, før man køber en. Man skal blandt andet overveje farven, materialet, designet og mærket.

Vi giver dig de bedste råd, og guider dig igennem de mest almindelige spørgsmål vedrørende køb

Populære Ear Cuffs

Hvor kan jeg købe dem?

De kan købes på mange online sider. Både smykkeforhandlere, men især på diverse online webshops er der et stort udvalg til gode priser og dermed rig mulighed for at købe dem her

Hvilke designs kan jeg købe dem i?

Ear cuffs findes i et utal af designs, så du kan helt sikkert finde noget, der falder i din smag. Først og fremmest skal man vælge farven. De fås i næsten alle farver, men hvis man vil være sikker på, at det er ordentlig kvalitet, så skal man vælge mellem:

  • Sterlingsølv
  • Guld
  • Forgyld
  • Sølv eller lignende
Men hvis du er til det, kan du også få dem i en blå eller lyserød farve

Husk at vælg den rette størrelse

Herudover kan størrelsen også variere meget. Den kan fås i meget lille størrelse, som en enkel ring med for eksempel en sten eller formet som et blad. Den kan også være formet som en stor fjer. Hvis de er meget store og fylder hele øret, sætter man ofte den nederste del i som en ørering og bruger den øverste del som cuff.

Den kan også fås med en kæde, som forbinder en normal ørering med cuffen øverst i øret. Som du kan se, kan den fås i utrolig mange designs, så du rådes til at tjekke nettet ud for de forskellige designs

Hvad koster de?

Ligesom designet, varierer prisen også. Prisen afhænger af materialet og mærket.

Pilgrim er for eksempel i den lave ende, mens LINE&JO ligger i en højere prisklasse. Der er helt sikkert noget for enhver smag, da prisen på de forskellige mærker varierer utrolig meget.

De billigste ear cuffs fås hos butikker, der ikke er specialiseret i smykker - som for eksempel de tidligere nævnte H&M og Zara. Smykkeforhandlere er lidt dyrere, mens de kendte smykkemærker - som LINE&JO - er de dyreste

Hvordan bruger man en ear cuff?

En ear cuff er utrolig nem at bruge.

Man behøver ikke have hul i øret for at bruge den, da det er noget, man sætter udenpå øret. Den skal sættes længere oppe i øret og altså ikke i øreflippen. Man kan også vælge at bruge to på en gang, så sætter man bare begge lidt længere oppe end øreflippen. Så trykker man lidt på den, så den strammer, og så falder den ikke af.

Den kan bruges i begge ører, så du sætter den bare i den side, du foretrækker, eller du kan sætte en i hvert øre. Alt i alt er der rigtig mange online muligheder for at købe dem, forskellige designs og priser, så nu er du helt klar til at klikke nogle hjem og rocke den nye trend


Se også: