kulturnet logo

Bedste Sølvøreringe: Se top 4 (opdateret december 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde sølvøreringe. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle sølvøreringe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Runde sølvøreringe med rød granatsten

  • Dagens pris: 799,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 899,-, nu kun 799,-.
    Du sparer 100 kr. / 11 %
  • Fundet hos Niibuhr Jewelry
  • Farve: Rød

Vores første anbefaling er “Runde sølvøreringe med rød granatsten” som lige nu er på tilbud hos Niibuhr Jewelry.

Her er prisen sat ned med 11 % og kan altså fås for kun 799,- – en besparelse på 100 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
  Håndlaves på bestilling Materialer 925 sterlingsølv, rød Granat sten og antikt romersk glas Størrelse 2,7 cm. (inkl. krog) Smuk med smuk på! Her er et par fantastiske runde øreringe med det antikke 2000 års historisk romersk glas i centrum for det he…

Se hos Niibuhr Jewelry ❯❯

2: Firkantede sølvøreringe med romersk glas

Anden anbefaling har vi fundet hos Niibuhr Jewelry, hvor du kan købe Firkantede sølvøreringe med romersk glas til kun 999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Håndlaves på bestilling Materialer 925 sterlingsølv og antikt romersk glas Størrelse på vedhæng 1,3 cm. x 1,3 cm. (eks.
krog) Matchende smykker Firkantet sølvhalskæde & Firkantet sølvring Smukke og enkle! Disse firkantede øreringe er lavet i hammerslåe…

Se hos Niibuhr Jewelry ❯❯

3: Sølvøreringe med hvid Druzy sten i etnisk design

Næste anbefaling er “Sølvøreringe med hvid Druzy sten i etnisk design”.

Dagens bedste tilbud på “Sølvøreringe med hvid Druzy sten i etnisk design” har vi fundet hos Niibuhr Jewelry hvor prisen lige nu er 599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Håndlaves på bestilling Materialer 925 sterlingsølv og hvid Druzy sten Højde ca. 2,2 cm. (inkl. krog) Vores smykkedesignere håndlaver disse fantastiske øreringe til dig.
De er rustikke, smukke og anderledes i et "etnisk" design.
Her får du et…

Se hos Niibuhr Jewelry ❯❯

4: Sølvøreringe med sort Druzy sten

Sidste produkt på vores liste er Sølvøreringe med sort Druzy sten som vi har fundet til 699,- hos Niibuhr Jewelry.

Forhandlerens beskrivelse:
Håndlaves på bestilling Materialer 925 sterlingsølv og sort Druzy sten Højde ca. 3 cm. (inkl. krog) Vores smykkedesignere håndlaver disse fantastiske øreringe til dig.
De er rustikke, smukke og anderledes.
Her får du et par rigtigt unika håndlavede ører…

Se hos Niibuhr Jewelry ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste sølvøreringe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse sølvøreringe:

Dyreste Sølvøreringe på listen er Firkantede sølvøreringe med romersk glas fra Niibuhr Jewelry med en pris på 999.00. Billigste udvalgte Sølvøreringe er Sølvøreringe med Swarovski perler Petrol som du kan købe for 389.00 hos LforLiving.dk. Forskellen på de to priser er 610 kr.
Ovenstående Sølvøreringe data og priser er hentet fra 2 butikker (Niibuhr Jewelry, LforLiving.dk). Alle Sølvøreringe tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sølvøreringe guides:

Fandt du ikke det rigtige Sølvøreringe blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sølvøreringe:

Sølv øreringe er et sikker hit blandt både ældre og yngre kvinder.

Dog er der mange gode råd omkring de fine smykker, som mange ikke kender til.

Eksempelvis kan det være rart at vide, hvordan man genkender ægte sølv, og hvilke øreringe der er mest populære lige nu.

I følgende guide kan du danne dig et overblik over, hvad der er værd at vide om øreringe i sølv inden dit køb

Populære Sølv Øreringe

Hvilke modeller af sølv øreringe er moderne for tiden?

Mens nogle materialer til smykker har deres storhedstider, er sølv et materiale, der er og bliver moderne i alle former for smykkesammenhænge.

Dog er der nogle modeller, der er mere moderne end andre.

For tiden er det et sikkert hit med creoler.

Det vil sige, øreringe udformet som cirkler. Creolerne kan være større eller mindre i størrelsen. Det er især moderne blandt unge at have de helt store creoler på. Også mange vælger at kombinere creoler i flere størrelser, hvis de har mere end et hul i øret.

Helt generelt er der dog mange former for sølv øreringe, der er moderne. Dette kommer naturligvis også an på, hvilken type der skal bære øreringene og i mange tilfælde også, hvilken generation man hører til

Hvad koster øreringe i ægte sølv?

Materialet sølv kan være en del dyrere end mange lignende materialer, der ikke er i ægte sølv. Dog kan sølv øreringe holde sig flotte i en uendelighed, hvis blot man husker at pleje dem ordentligt, modsat uægte materialer, der ofte vil skifte farve, som de bliver slidt. Øreringe i sølv kan naturligvis godt falme lidt med tiden eller blive snavsede. Heldigvis kan de blive som nye, hvis man sørger for at rense dem ordentligt.

Hos de fleste guldsmedje kan man købe sølvrens, som er et middel, der let og hurtigt kan få dine smykker flotte igen. Det kan derfor snildt betale sig at købe sine øreringe i ægte sølv, selvom det er lidt dyrere.

Priserne på øreringe i sølv kan variere meget alt efter størrelsen på øreringene, samt mærket de er fra. Dog er sølv øreringe generelt væsentligt billigere end øreringe i guld

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vil købe øreringe i sølv?

Først og fremmest holder dine sølvsmykker sig som sagt pæne i lang tid, hvis du ellers sørger for at passe ordentligt på dem. Naturligvis kan de blive snavsede eller beskidte, men dette kan renses.

Ydermere er der flere, der udvikler allergier, hvis de ikke benytter øreringe i rene materialer.

Dette gælder eksempelvis, hvis øreringene indeholder nikkel. I Danmark er der i henhold til sundhed restrektioner for, hvor meget nikkel et smykke må indeholde, men køber man smykker i udlandet er man ikke garantisikret.

Typisk er øreringe i ægte sølv stemplet med nummeret 925. Ser du dette i dit smykke, kan du altså være sikker på, at det er ægte sølv.

Dog er der nogle smykker, der ikke er stemplet.

Som regel er sølv til at kende, da det ikke mister sin farve, men kan du ikke spotte med det blotte øje, hvorvidt det er ægte sølv eller ej, kan du altid tage smykket til ud guldsmedje, som kan undersøge det for dig. Nu er det blot med at finde de rette sølv øreringe til netop din smag