kulturnet logo

Bedste Piercing: Se top 6 (opdateret december 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde piercing. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle piercing tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Piercing Sterling Sølv Ørering fra Sistie Z1137SWS

 • Dagens pris: 148,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 175,-, nu kun 148,-.
  Du sparer 27 kr. / 15 %
 • Fundet hos Watchfelt.dk
 • Mærke: Sistie
 • Farve: Sølv

Vores første anbefaling er “Piercing Sterling Sølv Ørering fra Sistie Z1137SWS” fra mærket Sistie.

Produktet er lige nu på tilbud hos Watchfelt.dk hvor prisen er sat ned fra 175,- til 148,- – en besparelse på 27 kr. / 15 %

Se hos Watchfelt.dk ❯❯

2: Nordahl Andersen Labret Piercing Sterling Sølv Ørering

 • Dagens pris: 425,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 500,-, nu kun 425,-.
  Du sparer 75 kr. / 15 %
 • Fundet hos Watchfelt.dk
 • Mærke: Nordahl Andersen
 • Farve: Sølv

Anden anbefaling har vi fundet hos Watchfelt.dk, hvor du kan købe Nordahl Andersen Labret Piercing Sterling Sølv Ørering til kun 425,- kr.

Se hos Watchfelt.dk ❯❯

3: Piercing – Kirurgisk stål. (Bryst)

Næste anbefaling er “Piercing – Kirurgisk stål. (Bryst)”.

Dagens bedste tilbud på “Piercing – Kirurgisk stål. (Bryst)” har vi fundet hos Marjoe.dk hvor prisen lige nu er 95,- kr.

Se hos Marjoe.dk ❯❯

4: Crystal Triangle Piercing

Produkt nummer 4 på vores “piercing-liste” er Crystal Triangle Piercing som du lige nu kan købe for 89,- hos Bystinewinther.dk

Se hos Bystinewinther.dk ❯❯

6: Lapis Piercing

Sidste produkt på vores liste er Lapis Piercing som vi har fundet til 89,- hos Bystinewinther.dk.

Se hos Bystinewinther.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste piercing i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse piercing:

Dyreste Piercing på listen er Piercing smykker – Pierce52 labret piercing i 14kt. m. 3 diamanter i blomst fra Guldcenter.dk med en pris på 1440.00. Billigste udvalgte Piercing er Piercing – Kirurgisk stål. som du kan købe for 45.00 hos Marjoe.dk. Forskellen på de to priser er 1395 kr.
Ovenstående Piercing data og priser er hentet fra 7 butikker (Watchfelt.dk, Marjoe.dk, Bystinewinther.dk, Gunpit.dk, Gucca.dk, Guldcenter.dk, Likehome.dk). Alle Piercing tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Piercing guides:

Fandt du ikke det rigtige Piercing blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Piercing:

Der kan købes mange former for smykker, hvis man gerne vil pyntes lidt til hverdag og fest. Dog vælger mange at få de mere permanente smykker for at skabe et personligt udtryk med deres smykker. Dette kan være i form af piercingsmykker, der i de fleste tilfælde sidder i længere tid ad gangen, uden nødvendigvis at tages af eller skiftes ud.

Hvis man kunne tænke sig en piercing, kan der være en del ting, man skal vide om piercinger, før man kaster sig ud i det. Her er den komplette guide, til alt du bør vide, inden du køber og god inspiration til at vælge de rette piercingsmykker

Hvilken type piercingsmykker kan man købe?

Piercinger er et vidt begreb. En piercing er et kropssmykke der sættes i huden gennem et hul der laves – modsat eksempelvis ringe eller armbånd.

Disse kan laves nærmest hvor som helst på kroppen, man ønsker, og der findes derfor piercingsmykker i alverdens udformninger. Mest populært er piercinger i ørene.

Disse fås ofte som små ringe, men også større stænger eller stretches er populære i ørene. Ydermere vælger mange at få piercinger andre steder i ansigtet.

Disse er som regel lidt mindre i størrelsen og kan tage form af små sten eller mindre ringe i eksempelvis næsen, læben eller øjenbrynet

Hvis du vil læse mere om de forskellige typer piercingsmykker kan du læse mere om næsepiercinger på næsepiercing.dk, få mere at vide om at vide om ørepiercinger på ørepiercinger.dk eller se navlepiercinger på navlepiercing.dk.

Hvornår må man udskifte sit piercingsmykke?

Det er meget forskelligt fra piercing til piercing, hvornår man gør klogt i at udskifte smykket. Nogle piercinger skal sidde i lang tid, hvis de eksempelvis sidder i hård brusk, der kan være lang tid om at vokse sammen. Andre piercinger skal blot sidde i et par uger, før de kan udskiftes.

Det er altid vigtigt, at man selv spørger sin piercer om, hvor lang tid man skal have piercingen i, før den må udskiftes, da dette kan variere meget fra person til person og kan være afhængig af type af piercing. Nogle piercingsmykker kræver, at de bliver udskiftet af pierceren første gang, da de skal klippes op, og man derfor ikke selv kan gøre det

Hvad koster piercingsmykker?

Piercingsmykker varierer meget i pris, ligesom alle andre typer af smykker. Dette kommer primært an på, hvilket materiale piercingen er lavet i. Det er altid en god idé at købe sine piercingsmykker i materialer som ægte guld eller sølv. På den måde undgår man lettest, at der opstår infektioner i piercingen, når den er ny.

Har man dog haft sin piercing i et godt stykke tid, kan man få mange sjove smykker til billige penge, der ikke koster en formue

Hvilke piercingsmykker er populære?

Som nævnt kan du få lavet en piercing stort set hvor som helst. Der findes dog nogle steder på kroppen, der er mere populære end andre. For tiden er det især populært med små diskrete ringe i enten guld eller sølv, på siden af næsen eller øverst oppe på øret. Blandt de mindre synlige piercinger er fine navlepiercinger også populære blandt især unge piger, som kan flashes hvis man har en kort bluse på, eller når man skal en tur på stranden i sin bikini om sommeren