Barbord

Barbord

Velkommen til - vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Barborde fra adskillige webshops, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for at skulle klikke rundt på hver enkelt butik.

Dagens Barborde

Vores robot har natten igennem selv kravlet adskillige billige webshops igennem for opdaterede priser og tilbud på Barborde, og har fundet nedenstående produkter til os her på Kulturnet.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt barbord tilbud du kunne bruge. Hivs ikke så husk at vi stadig udvikler vores prisrobot. Prisrobotten finder derfor ikke alle produkter.

Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte onlineshop. Du kan også komme tilbage snart og se hvad vi har fundet af gode barborde der. Fortæl også meget gerne dem du kender om Kulturnet.dk - det bliver vi rigtig glade for.


Det er nu blevet trendy at have barborde som del af indretningen i hjemmet.

De er stilfulde og høje borde, der passer ind både i stuen og i køkkenet. Et barbord fylder ikke meget og har også en mindre bordflade, som gør man kan sidde tæt sammen.

Der er som regel plads til godt og vel fire personer alt afhængig af længde eller størrelse. Et barbord er et godt samlingspunkt som lægger perfekt op til sociale sammenkomster, eller hygge med familien. Læs med her, når vi hjælper dig frem til det helt rette barbord

Hvilke slags materialer kan jeg vælge mit barbord i?

Som alle andre borde kan et barbord købes i forskellige designs og også forskellige materialer.

De fleste går efter barborde med træbordplader såsom eg, bøg, mahogni, valnød eller wenge. Disse træsorter veksler mellem lysere og mørkere farver, som passer godt med resten af hjemmets møblementet.

Barborde kan også laves af stål, og disse passer som regel godt ind i køkkenet eller i en gildesal, da de har køligere farver og er mindre fremtrædende. Nogle barborde er eksempelvis lavet af messing, eller har glasflader, som passer godt inde i stuen og til en mere vintage stil.

Fælles for alle barborde er at de skal vedligeholdes grundigt og tørres godt af, da glas og væsker nemt efterlader ringe på bordene, som er svære at få væk hvis de står for længe.

Så hold et ekstra godt øje hvis du spilder, eller sørg for at dække det til med nogle dækservietter eller bordduge, så det holder i mange år

Kan man købe transportable barborde?

Barborde, kan ligesom almindelige borde også fås med forskellige funktioner.

For eksempel kan man købe sammenklappelige barborde, der kan klappes sammen og transporteres rundt, hvis man ønsker at flytte dem fra sted til sted. Disse er særligt praktiske hvis man lejer lokaler, men mangler en møbelordning, eller hvis man skal agere bartender til en privatfest eller lignende. Nogle barborde er designet med hjul og kan flyttes rundt fra det ene rum til det andet, med alle dine drikkevarer på. Barborde med hjul er populære i mange husholdninger, da de ikke behøver et fast sted at stå, og er især praktiske til sammenkomster og begivenheder.

Og så hjælper det jo at de som regel laves i elegante designs, der gør at dine drinks og serveringer vil se indbydende ud

Hvordan ved man hvilke stole der passer til ens barbord?

De fleste barborde har et sæt stole som matcher dem, men der vil altid være frit valg på alle hylder.

Medmindre dit barbord har hjul, vil der altid være et sæt stole som passer til. Alt man skal undersøge er højden på det pågældende bord, og så højden på de stole man ønsker til, så det passer. Dette kan altid undersøges hos leverandøren. Undersøg også længde og bredde på dit barbord, så stolene passer i størrelsen.

De fleste barstole kommer med en lille ryg, eller så er der også de klassiske runde barstole, som altid er at finde på bodegaerne eller de gode gamle barer i byen. Du kan med nemhed iscenesætte en god stemning i dit hjem med det rigtige sæt barbord og matchene stole

Hvad adskiller et barbord fra et almindeligt bord?

Et barbord er ikke ligefrem det man ser mest af i de fleste hjem.

De bruges oftere i sociale og offentlige rum som cafeer eller barer.

Selvom de kan variere i størrelse er de tiltænkt til at have drinks på og lidt mere til.

Det som også adskiller dem fra andre borde er deres højde, og det kræver som regel en høj stol til at kunne sidde behageligt ved et barbord. Barborde kan komme i mange slags former, både rektangel bordplader, kvadratiske plader og runde plader, så man vil altid kunne finde et bord som passer til indretningen

Barbord inspiration (video)

I nedenstående videoer kan du få mere inspiration til hvordan du skal indrette dit barbord: https://www.youtube.com/watch?v=OnDzBlqdJYw https://www.youtube.com/watch?v=Suw4wFhe1JA https://www.youtube.com/watch?v=pcn8_ZMmzTE