kulturnet logo

Bedste Spisebord: Se top 8 (opdateret november 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde spisebord. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle spisebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: FMD spisebord 110 cm egetræsfarve

 • Dagens pris: 1199,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Mærke: FMD

Første anbefaling på listen er fra mærket FMD.

Det bedste tilbud på “FMD spisebord 110 cm egetræsfarve” vi har fundet er hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 1199,-

Forhandlerens beskrivelse:
Det moderne spisebord fra FMD er designet med rene og enkle linjer, og det vil være et ideelt valg til din spisestue eller dit køkken! Dette bord er mere end bare et spisebord; det kan også fungere som et bord til andre rum eller som et skrivebord….

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Imponerende spisebord i lurvet shabby chic look, genanvendt / genbrugstræ, 80 X 80 cm

 • Dagens pris: 2999,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Materiale: Genbrugstræ

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Imponerende spisebord i lurvet shabby chic look, genanvendt / genbrugstræ, 80 X 80 cm til kun 2999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Design Firkantet bordplade til hyggelig middag til op til 4 personer Solide ben til sikker stående bord Unikt korn og udskæring på benene Dimensioner Højde: 76 cm Bredde: 80 cm Dybde: 80 cm Gulv til bord underkant: 66 cm Bordben (BxD): 8 x 8 c…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: FMD spisebord 70 cm sand-egetræsfarve og hvid

 • Dagens pris: 999,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Mærke: FMD
 • Farve: Hvid

Næste anbefaling er “FMD spisebord 70 cm sand-egetræsfarve og hvid”.

Dagens bedste tilbud på “FMD spisebord 70 cm sand-egetræsfarve og hvid” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Det moderne spisebord fra FMD er designet med rene og enkle linjer, og det vil være et ideelt valg til din spisestue eller dit køkken! Dette bord er mere end bare et spisebord; det kan også fungere som et bord til andre rum eller som et skrivebord….

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Spisebord med reol, 3 hylder, naturfarvet træ

 • Dagens pris: 1999,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Materiale: Træ

Produkt nummer 4 på vores “spisebord-liste” er Spisebord med reol, 3 hylder, naturfarvet træ som du lige nu kan købe for 1999,- hos Lammeuld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Dette robuste spisebord i massivt træ af gummitræ af høj kvalitet har enestående holdbarhed med høj vægt og slid.
Ideel til små køkkener eller små lejligheder. Dens enkle elegance passer perfekt til mange indretningsstile.
Uanset om det er moderne eller…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

5: Spisebord i stilrene linjer, hvid

 • Dagens pris: 1999,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Dining table that combines aesthetics with functionality The dining table is defined, among other things, by its functionality, simplicity and versatility.
The table top is made of MDF on a frame of beautiful beech wood.
The frame is equipped with adjus…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

6: Rundt spisebord, Ø80cm, retro-look, brun

 • Dagens pris: 1199,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Brun

Forhandlerens beskrivelse:
Produktoplysninger: – Farve: vintage brun/sort. – Materiale: træspånplade, stål. – Størrelse: 80 x 75 cm (diameter x højde). – Vægt: 10,8 kg. – Max.
Statisk belastningskapacitet: 100 kg. Indhold i kassen: – 1 x rundt spisebord – 1 x tilbehørspakke. – 1…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

7: Spisebord i skandinavisk stil, L120 x B60 x H75 cm, hvid

 • Dagens pris: 1499,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Smukt og enkelt spisebord i skandinavisk design med helt rene linjer.
Stort og stabilt bord i holdbare materialer. Specifikationer: * Materiale: Bambus, MDF (E1) * Farve: Hvid og naturfarvet * Mål: Længde 120 cm Bredde 60 cm Højde 75 cm *…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

8: Håndlavet spisebord i FSC®-certificeret sheeshamtræ

 • Dagens pris: 2899,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Materiale: Sheeshamtræ

Sidste produkt på vores liste er Håndlavet spisebord i FSC®-certificeret sheeshamtræ som vi har fundet til 2899,- hos Lammeuld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Design * Stilfuldt spisebord i moderne fortolket landestil * Firkantet bordplade med afrundede hjørner * Fire cirkulære ben afslutter designet Dimensioner * Bredde: 80 cm * Højde: 78 cm * Dybde: 80 cm * Bordpladetykkelse: 2 cm * Afs…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste spisebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse spisebord:

Dyreste Spisebord på listen er Isabel Ahm spisebord med udtræk – C65 Åstrup – Eg fra Coop.dk med en pris på 18999.00. Billigste udvalgte Spisebord er Maileg Spisebord og 2 Stole – Micro/Mini som du kan købe for 399.95 hos Ovellie. Forskellen på de to priser er 18599.05 kr.
Ovenstående Spisebord data og priser er hentet fra 6 butikker (Lammeuld.dk, Campstuff, ModernHouse.dk, Ovellie, Coop.dk, Boboonline.dk). Alle Spisebord tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spisebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Spisebord blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spisebord:

Det kan være rigtig svært at finde det helt perfekte spisebord. For skal det egentligt være rundt eller rektangulært? Skal det være linoleum eller træ? Og hvilken stilart skal jeg gå efter? Spørgsmålene er mange, og udvalget er stort. For at gøre det hele lidt nemmere for dig, er der nedenfor udarbejdet en guide til, hvilke overvejelser du med fordel kan gøre dig, inden du går ud og køber et bord.

Dette gør forhåbentligt møbelsøgningen en smule lettere for dig

Hvilket spisebord skal jeg vælge, når jeg ønsker et, der er rå og moderne?

I dag findes der et bredt udvalg af forskellige spiseborde. Nogle er runde, andre rektangulære.

Nogle er hvide, andre sorte eller i træ.

Der er således gode muligheder for at vælge den type bord, der passer allerbedst til dig og din spisestue. Hvis du dog er på udkig efter et bord, som er både rå og moderne samt meget stilet, så er det blevet ekstremt populært med plankeborde.

Plankeborde er karakteriseret ved at være lavet af et antal tykke planker, der således er sat sammen med lidt mellemrum imellem sig. Dette skaber nemlig en fed effekt med ”striber”. Mange af bordene er sat på bukkelignende ben. Dette giver et let og elegant udtryk og er samtidig ekstremt cool at se på

Hvornår skal jeg vælge et spisebord med udtræk?

Hvis du ikke har så god plads til daglig, men nyder at have gæster på besøg, så kan det være en rigtig god idé med et spisebord med udtræk. Dette tillader dig nemlig at kunne gøre bordet større efter behov – en smart foranstaltning i mindre lejligheder og rum. Der findes flere forskellige former for udtræk. Nogle har tillægsplader til at ligge under bordpladen.

På den måde får du straks et længere bord, når du trækker pladerne ud. Andre borde har mulighed for at blive trukket ud, hvorefter der danner sig en plads i midten, hvor du så kan ligge de tillægsplader, du har opbevaret ved siden af bordet

Kan jeg få et flot, rundt spisebord også?

Som nævnt ovenfor findes der både spiseborde, som er runde og rektangulære – for blot at nævne de mest traditionelle geometriske former for bordene. Det er helt bestemt en vurderings- og smagssag, hvorvidt du ønsker et rundt eller firkantet bord. Et rundt bord kan dog fungere rigtig godt, hvis du gerne vil bryde lidt med de ”firkantede” møbler, du har i resten af rummet. Og skal dit spisebord stå i et hjørne, så er det ligeledes en rigtig god idé at vælge det runde.

På den måde bliver bordet lettere at placere i hjørnet, og det kommer til at bryde flot med væggene. Når du skal vurdere, hvorvidt du skal vælge et rundt eller rektangulært spisebord, så handler det altså i høj grad om, at du gør dig nogle forskellige tanker: Hvor skal bordet stå? Hvor meget plads har du at gøre godt med? Og hvilket udtryk ønsker du at skabe?

Hvilke fordele/ulemper er der ved at vælge et spisebord i træ?

Rigtig mange spiseborde bliver lavet i flotte træsorter. Et bord i træ er både klassisk og elegant på én og samme tid og kan bruges i stort set alle hjem.

Samtidig findes et sådant bord med mange forskellige overfladebehandlinger og åbner derfor op for forskellige muligheder. En fordel er i øvrigt, at du kan have bordet i rigtig mange år, uden det bliver grimt.

Dette kræver dog, at du vedligeholder det. For de fleste træborde har nemlig brug for vedligehold. Engang imellem skal du eksempelvis slibe bordet ned for at få pletter væk.

Herefter skal du behandle bordet med noget olie, sæbe eller lignende. Så hvis du ikke ønsker at vedligeholde dit bord, kan det derfor være en ulempe at vælge træ. Men det er helt op til dig, hvilket bord du vælger.

Og der er masser af muligheder. Så gå på jagt og lad dig inspirere og forelske

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Spiseborde

Gør-det-selv: Spisebord // Plankebord https://www.youtube.com/watch?v=lpVBjx5XBZM Spisebord i Ice Grey https://www.youtube.com/watch?v=xRSOPhQXntY IDEMøbler Haslev Spisebord https://www.youtube.com/watch?v=o1fW0oZRCZ8