kulturnet logo

Bedste Spisebord: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde spisebord. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle spisebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Spisebord af Kabeltromle på Armeringsjernben | Ø180-195 / Slebet

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Kabeltromlen.dk.

Her kan “Spisebord af Kabeltromle på Armeringsjernben | Ø180-195 / Slebet” fås til 4699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Om produktet Vores spiseborde af kabeltromleplader giver et rå og industrielt look der passer godt ind i den nordiske stil og indretning.
Et spisebord af kabeltromle kan sammenlignes med et rundt plankebord.
Den runde form gør bordet perfekt til socialt s…

Se hos Kabeltromlen.dk ❯❯

2: Jack rundt spisebord ø 140 cm |

Anden anbefaling har vi fundet hos Kabeltromlen.dk, hvor du kan købe Jack rundt spisebord ø 140 cm | til kun 10999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Et perfekt rustikt spisebord, med søjlefod i lakeret jern og bordplade fremstillet af mangotræ, giver din indretning kant og varme.
Med pladst til 8 personer, er der rig mulighed for at invitere sine nærmeste forbi til god middag.
Du kan sætte mange forsk…

Se hos Kabeltromlen.dk ❯❯

3: Spisebord af Kabeltromle på Armeringsjernben | Ø120-125 / Slebet

Næste anbefaling er “Spisebord af Kabeltromle på Armeringsjernben | Ø120-125 / Slebet”.

Dagens bedste tilbud på “Spisebord af Kabeltromle på Armeringsjernben | Ø120-125 / Slebet” har vi fundet hos Kabeltromlen.dk hvor prisen lige nu er 2799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Om produktet Vores spiseborde af kabeltromleplader giver et rå og industrielt look der passer godt ind i den nordiske stil og indretning.
Et spisebord af kabeltromle kan sammenlignes med et rundt plankebord.
Den runde form gør bordet perfekt til socialt s…

Se hos Kabeltromlen.dk ❯❯

4: Liva Spisebord af Kabeltromle | Ø150-165 / Brændt og Lakeret

Sidste produkt på vores liste er Liva Spisebord af Kabeltromle | Ø150-165 / Brændt og Lakeret som vi har fundet til 7599,- hos Kabeltromlen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Om produktet Vores spiseborde af kabeltromleplader giver et rå og industrielt look der passer godt ind i den nordiske stil og indretning.
Et spisebord af kabeltromle kan sammenlignes med et rundt plankebord.
Den runde form gør bordet perfekt til socialt s…

Se hos Kabeltromlen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste spisebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse spisebord:

Dyreste Spisebord på listen er Sunneva Spisebord fra Unishop.nu med en pris på 12999.00. Billigste udvalgte Spisebord er Vaxholm Spisebord 70 x 120 Cm Stel Af Heveatræ som du kan købe for 699.00 hos MyHomeMøbler.dk. Forskellen på de to priser er 12300 kr. – de 4 Spisebord vi har fundet koster i gennemsnit 229750 kr.
Ovenstående Spisebord data og priser er hentet fra 4 butikker (Kabeltromlen.dk, HomeTomato, Unishop.nu, MyHomeMøbler.dk). Alle Spisebord tilbud er opdateret i dag 07-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spisebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Spisebord blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spisebord:

Det kan være rigtig svært at finde det helt perfekte spisebord. For skal det egentligt være rundt eller rektangulært? Skal det være linoleum eller træ? Og hvilken stilart skal jeg gå efter? Spørgsmålene er mange, og udvalget er stort. For at gøre det hele lidt nemmere for dig, er der nedenfor udarbejdet en guide til, hvilke overvejelser du med fordel kan gøre dig, inden du går ud og køber et bord.

Dette gør forhåbentligt møbelsøgningen en smule lettere for dig

Hvilket spisebord skal jeg vælge, når jeg ønsker et, der er rå og moderne?

I dag findes der et bredt udvalg af forskellige spiseborde. Nogle er runde, andre rektangulære.

Nogle er hvide, andre sorte eller i træ.

Der er således gode muligheder for at vælge den type bord, der passer allerbedst til dig og din spisestue. Hvis du dog er på udkig efter et bord, som er både rå og moderne samt meget stilet, så er det blevet ekstremt populært med plankeborde.

Plankeborde er karakteriseret ved at være lavet af et antal tykke planker, der således er sat sammen med lidt mellemrum imellem sig. Dette skaber nemlig en fed effekt med ”striber”. Mange af bordene er sat på bukkelignende ben. Dette giver et let og elegant udtryk og er samtidig ekstremt cool at se på

Hvornår skal jeg vælge et spisebord med udtræk?

Hvis du ikke har så god plads til daglig, men nyder at have gæster på besøg, så kan det være en rigtig god idé med et spisebord med udtræk. Dette tillader dig nemlig at kunne gøre bordet større efter behov – en smart foranstaltning i mindre lejligheder og rum. Der findes flere forskellige former for udtræk. Nogle har tillægsplader til at ligge under bordpladen.

På den måde får du straks et længere bord, når du trækker pladerne ud. Andre borde har mulighed for at blive trukket ud, hvorefter der danner sig en plads i midten, hvor du så kan ligge de tillægsplader, du har opbevaret ved siden af bordet

Kan jeg få et flot, rundt spisebord også?

Som nævnt ovenfor findes der både spiseborde, som er runde og rektangulære – for blot at nævne de mest traditionelle geometriske former for bordene. Det er helt bestemt en vurderings- og smagssag, hvorvidt du ønsker et rundt eller firkantet bord. Et rundt bord kan dog fungere rigtig godt, hvis du gerne vil bryde lidt med de ”firkantede” møbler, du har i resten af rummet. Og skal dit spisebord stå i et hjørne, så er det ligeledes en rigtig god idé at vælge det runde.

På den måde bliver bordet lettere at placere i hjørnet, og det kommer til at bryde flot med væggene. Når du skal vurdere, hvorvidt du skal vælge et rundt eller rektangulært spisebord, så handler det altså i høj grad om, at du gør dig nogle forskellige tanker: Hvor skal bordet stå? Hvor meget plads har du at gøre godt med? Og hvilket udtryk ønsker du at skabe?

Hvilke fordele/ulemper er der ved at vælge et spisebord i træ?

Rigtig mange spiseborde bliver lavet i flotte træsorter. Et bord i træ er både klassisk og elegant på én og samme tid og kan bruges i stort set alle hjem.

Samtidig findes et sådant bord med mange forskellige overfladebehandlinger og åbner derfor op for forskellige muligheder. En fordel er i øvrigt, at du kan have bordet i rigtig mange år, uden det bliver grimt.

Dette kræver dog, at du vedligeholder det. For de fleste træborde har nemlig brug for vedligehold. Engang imellem skal du eksempelvis slibe bordet ned for at få pletter væk.

Herefter skal du behandle bordet med noget olie, sæbe eller lignende. Så hvis du ikke ønsker at vedligeholde dit bord, kan det derfor være en ulempe at vælge træ. Men det er helt op til dig, hvilket bord du vælger.

Og der er masser af muligheder. Så gå på jagt og lad dig inspirere og forelske

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Spiseborde

Gør-det-selv: Spisebord // Plankebord https://www.youtube.com/watch?v=lpVBjx5XBZM Spisebord i Ice Grey https://www.youtube.com/watch?v=xRSOPhQXntY IDEMøbler Haslev Spisebord https://www.youtube.com/watch?v=o1fW0oZRCZ8

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk