kulturnet logo

Bedste Rumdeler: Se top 4 (opdateret november 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde rumdeler. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle rumdeler tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bogreol og rumdeler med stålramme, rustik brun og sort

 • Dagens pris: 1799,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farver: Brun, Sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lammeuld.dk.

Her kan “Bogreol og rumdeler med stålramme, rustik brun og sort” fås til 1799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Specifikationer: – Farve: Rustik Brun, Sort – Materiale: spånplade, stål – Produktstørrelse: 74 x 29,6 x 154,5 cm (L x B x H) – Produktvægt: 26,2 kg – Maks.
Statisk belastning af hvert niveau: 15 kg Pakkens indhold: – 1 x reol – 1 x montagesæt – 1 x ant…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Hvid Bogreol / Rumdeler Med Trappetrin

 • Dagens pris: 1199,- kr.
 • Fundet hos Lammeuld.dk
 • Farve: Hvid

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Hvid Bogreol / Rumdeler Med Trappetrin til kun 1199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Moderne bogreol til opbevaring og udstilling af dine yndlingsting Et must for dit hjem. Chic og praktisk, og tilbyder masser af plads til din boligindretning.
Den fritstående reol kan bruges til at opbevare en lang række genstande som pyntegenstande, le…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: Reol / Rumdeler: 97 X 100 X 30 Cm

Næste anbefaling er “Reol / Rumdeler: 97 X 100 X 30 Cm”.

Dagens bedste tilbud på “Reol / Rumdeler: 97 X 100 X 30 Cm” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 1099,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Produktdetaljer: * Farve: hvid * Materiale: træspånplade med melaminfinér, 3 mm tykt bagpanel lavet af MDF-plad * Mål: 97 x 100 x 30 cm (B x H x D) * Vægt: 23,7 kg * Max.
modstandskraft * Hvert rum (6 x): 15 kg * Medium hylde (2 x): 25 kg…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Hoppekids Rumdeler på hjul – 2 størrelser

 • Dagens pris: 749,25 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 999,-, nu kun 749,25.
  Du sparer 249 kr. / 25 %
 • Fundet hos Mammashop.dk
 • Mærke: Hoppekids

Sidste produkt på vores liste er Hoppekids Rumdeler på hjul – 2 størrelser som vi har fundet til 749,25 hos Mammashop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk og smart rumdeler i størrelse 62,5×69 cm fra Hoppekids.
Rumdeleren har fire store rum og hjul med låsefunktion.
Rumdeleren er fremstillet i FSC®-certificeret træ og overfladebehandlet med miljøvenlig, vandbaseret lak, uden skadelige og unødige ke…

Se hos Mammashop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste rumdeler i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse rumdeler:

Dyreste Rumdeler på listen er Planika Sinatra 2400 Gaspejs H:395 B:2380 D:430 – Rumdeler fra Pejsen.com med en pris på 130359.00. Billigste udvalgte Rumdeler er Legrand Mosaic rumdeler til forfradåser 40 mm som du kan købe for 10.75 hos vvs.dk. Forskellen på de to priser er 130348.25 kr.
Ovenstående Rumdeler data og priser er hentet fra 25 butikker (Lammeuld.dk, Mammashop.dk, Luksusbaby Danmark, Campstuff, Coop.dk, Davidsenshop.dk, Zinkbakken.dk, Boboonline.dk, BabyGear.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, Dekos, Designhome.dk, byhornsleth.dk, GrejFreak.dk, Hjemmets, Bydahlliving.dk, Pejsen.com, vvs.dk, Home Sweet Home, Likehome.dk, Manillo.dk, Evermart.dk, Cykelpartner, ES Furniture, AndLight DK). Alle Rumdeler tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rumdeler guides:

Fandt du ikke det rigtige Rumdeler blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rumdeler:

Bor du i en etværelseslejlighed? Og ønsker du at skabe flere rum i rummet? Det kan også være, at din stue i huset er enormt stor, og du ønsker at skabe et hyggeligt læsehjørne? Hvad enten din situation er den ene, den anden eller en helt tredje, så kan du drage stor fordel af en rumdeler.

Dette møbel findes i mange forskellige designs og varianter. Møblet giver dig en unik mulighed for at designe præcis den inddeling af huset, som du finder allerbedst. Læs meget mere om rumdelere lige her

Hvilke forskellige slags rumdelere findes der?

Der findes flere forskellige muligheder, når du er på udkig efter en rumdeler. Klassisk er det, at møblet har karakter af en reol.

Derfor har du ofte mulighed for at købe kasser, som kan fylde de forskellige rum/hylder.

Alt efter, hvor stort du ønsker, at møblet skal være, findes flere forskellige størrelser. Blandt andet kan du få deleren med fire, seks, 10 eller 12 rum, alt efter behov. Der findes samtidig varianter, hvor der er kælet lidt ekstra for detaljen. Blandt andet findes rumdelere i træ, som eksempelvis har lidt skæve vinkler og kanter, hvilket bidrager til et anderledes udtryk.

Herforuden er det muligt at købe en foldeskærm, som dog adskiller sig fra de andre typer, idet der heri ikke er opbevaringsplads

Bør jeg anskaffe mig en rumdeler?

Som nævnt er dette et møbel, du kan benytte, når du ønsker at det store rum skal have flere små rum eller ”afdelinger”. Rumdeleren fungerer derfor som et skønt alternativ til den mere permanente løsning – en skillevæg. Således giver møblet dig mulighed for at skifte din ruminddeling fra tid til anden, når du ønsker, at der skal ske forandring. At dele rummet op ved hjælp af et møbel er samtidig en stor fordel, når du eksempelvis bor i en etværelseslejlighed. For at skabe en følelse af, at alting ikke blot er placeret i ét stort rum, så benyt en sådan deler til at skabe henholdsvis et stue- og soveområde.

Også blot i hjem, hvor stue og spisestue eksempelvis går ud i ét, kan det være en rigtig god idé at skabe lidt opdeling. Med dette møbel får du således mulighed for at slippe kreativiteten løs og skabe spændende og sjove ruminddelinger

Hvornår skal jeg vælge en foldeskærm rumdeler?

Som nævnt lige ovenfor, så kan rumdeleren fås som foldeskærm.

Denne skærm fungerer som afskærmning og er således ideel, når du ønsker at dele et rum op.

Foldeskærmen har den fordel, at den fylder en del mindre end de andre modeller af rumdelingsmøbler.

Dette skyldes, at foldeskærmen ikke er udstyret med hylder og opbevaringsplads. I stedet finder skærmen sin styrke i sit æstetiske udtryk.

Samtidig skaber den en fleksibilitet i rummet, idet du kan folde den sammen, når du ikke ønsker opdeling.

En foldeskærm er derfor en fordel i mindre rum eller lejligheder, hvor du ønsker en vis, men dog fleksibel, ruminddeling

Er en rumdeler ikke ofte rigtig ”tung” i indretningen?

Det kan lyde voldsomt at stille en større eller mindre reol lige midt i et rum. Ikke desto mindre behøver det ikke være sådan, at en deling af rummet kommer til at fremstå klodset og ”tungt”.

Med de mange fine varianter af rumdelere, som findes i dag, kan du let og elegant skabe en smuk ruminddeling. Hvis du vælger møblet med mulighed for opbevaring, så afhænger ”tungheden” også i høj grad af, hvad du opbevarer i møblets mindre rum.

Og hvis du ønsker noget, som er helt ”let”, så er foldeskærmen, som nævnt ovenfor, et godt valg. Der findes altså rigtig mange gode muligheder for dig, der ønsker at udnytte rummet på en lidt anden måde end den helt traditionelle

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Rumdelere

Gør-det-selv Rumdeler

Garderobe & Rumdeler

Softwall Rumdeler