Springmadras

Springmadras

Som du kan se nedenfor er der mange Springmadrasser at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi åbnet Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse.

Seneste Springmadras Tilbud

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Springmadrasser i 2021, og derfor har vores robot natten igennem helt selv kravlet mange billige internetbutikker igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Kulturnet.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).


Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt Springmadras tilbud du kunne bruge.

Hivs ikke så husk at vi stadig træner vores prisrobot.

Den finder derfor ikke alle produkter. Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte butik. Du kan også komme tilbage om et par dage og se hvad vi har fundet af gode Springmadrasser der. Fortæl også meget gerne venner og bekendte om Kulturnet.dk - så bliver vi rigtig taknemmelige.


De fleste af os benytter cirka en tredjedel af vores liv i vores seng.

Det er derfor heller ikke uvæsenligt for os at have en seng, der er både komfortabel at sove i, og samtidig også er sund for kroppen.

Med en springmadras kan du finde en model, der passer til netop dig og dine sovebehov. Dette er en af de mest almene madrasser i de danske hjem. Dette skyldes, at denne madras fås i mange forskellige modeller, så der findes en til enhver smag.

Ud fra hvad du vejer, kan du med springmadrasser vælge, hvilken type fasthed du ønsker i madrassen for at få den mest optimale komfort. Madrasserne fås ligeledes i mange kvaliteter og dermed også forskellige prisklasser, så du kan finde den rette madras til dig, uanset budget

Hvilken størrelse springmadras skal du bruge?

Hvor stor en springmadras bør jeg købe?

Denne madrastype fås i alle de forskellige sengestørrelser.

Er sengen kun til en enkel person, og ønsker du at spare plads, kan du med fordel købe en model i målene 90x200 cm.

Denne størrelse er lavet til en gennemsnitlig fuldvoksen. Naturligvis fås madrasserne også i de store dobbeltudgaver. Dog er der mange, der vælger at købe to enkeltmandssenge, frem for en stor dobbeltseng.

På de måde kan man hver især vælge, hvilken fasthed man vil have på sin egen sengehalvdel og samtidig føle, man sover i samme seng

Kan jeg benytte en springmadras i en elevationsseng?

En af fordelene ved at købe denne madrastype er, at den er ekstrem fleksibel, hvad end du køber en model med hård eller medium fasthed. Af samme grund er springmadrasser ekstra velegnede til elevationssenge.

På den måde kan du både sove på en madras, der yder sund komfort til dig, og samtidig have mulighed for at hæve og sænke hoved og fødder

Hvilken type springmadras giver bedst støtte?

Typen af springmadras, du bør vælge, afhænger primært af, hvor meget du vejer. Der findes to former for fjedre, der primært benyttes i madrasserne.

  • Madrasser med pocket-fjedre har omkring 250 fjedre pr.

    kvadratmeter.

    Alle fjedre er indhyllet i en lille filtpose, hvilket gør, at hver enkelte fjeder er et støttepunkt for sig.

  • Denne type fjedre anbefales primært til dig, der vejer under 100 kg, da det er det tungeste punkt på din krop, der vil blive støttet bedst med denne madrastype.
  • Madrasser med multipocket-fjedre er i for sig bygget op på samme måde som modellerne med pocketfjedre. Dog indeholder denne madrastype som regel dobbelt så mange fjedre som pocket-fjedre-madrasserne.

  • Her vil madrassens fasthed være hårdere, og din kropsvægt vil være fordelt ud på flere forskellige støttepunkter.

    Denne madras anbefales derfor til dig, der vejer mere end 100 kg eller kan lide at have en hård fasthed i madrassen.