Springmadras 90X200

Springmadras 90x200

Som du kan se nedenfor er der mange Springmadrasser 90x200 at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har vi grundlagt Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side.

Springmadras 90x200 Tilbud

Man kan ikke lave Kulturnet.dk uden at vise de bedste tilbud på Springmadrasser 90x200 i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der natten igennem automatisk kravler adskillige troværdige online forhandlere fra Danmark igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.


Vores prisrobot har søgt hele natten, og ovenstående var alle de produkter den fandt for nu. Vi håber du har fundet en billig Springmadras 90x200 der har pirret din interesse - hvis det er tilfældet så klik ind på onlinebutikken og læs mere om leveringstid og leveringspris. Hvis ikke, så gem Kulturnet.dk og vend snart retur igen - vi sender prisrobotten på jagt efter gode tilbud igen i nat.


Er det på tide at skifte springmadrassen ud i din seng på 90x200 centimeter? Vi er klar med den nødvendige hjælp. Sengemarkedet er blevet virkeligt stort, og derfor kan det til tider være rigtig svært at navigere rundt blandt de mange varer og den store mængde af information.

Vi vil gerne gøre det simpelt for dig, og derfor har vi skabt denne helt enkle guide, som vil hjælpe dig til at vælge den perfekte springmadras på 90x200 centimeter

Populære springmadrasser størrelse 90x200

Hvor mange komfortzoner bør jeg kigge efter i en springmadras i størrelsen 90x200?

Hvis du gerne vil undgå, at din springmadras bliver alt for hård, bør du kigge efter en madras med et godt antal komfortzoner.

Men hvor mange er egentligt nok? Det afhænger naturligvis af størrelsen på madrassen, og i dette tilfælde går vi ud fra, at det er 90x200.

I dette tilfælde vil du skulle finde en madras med omkring fem komfortzoner.

Hvis du vælger dette antal, er du sikker på, at din krop får den ultimative støtte, ligegyldigt om du sover på maven, siden eller ryggen

Hvilken slags fjedre er de bedste?

En af de vigtigste elementer i en springmadras er selve fjedrene.

Nu om dage findes der primært to forskellige typer, der bliver anvendt. Disse er:

  1. Pocket fjedre
  2. Multi pocket fjedre
Hvordan vælger du så mellem disse to? Du kan tage et kig på fordelene herunder.

  • Pocket fjedre: Med de klassiske pocket fjedre får en masse individuelle fjedre, der arbejder hver for sig, og som derfor giver en utrolig god støtte til hele kroppen.
  • Multi pocket fjedre: Denne type af fjedre er mindre, hvilket vil sige, at hver madras også vil indeholde langt flere fjedre. Det højere indhold af fjedre gør madrassen en smule mere fast, hvilket nogle personer vil foretrække.

Hvor mange fjedre skal jeg bruge?

Når du har afklaret typen af fjedre, kan du gå videre og stille dig selv dette spørgsmål: Hvor mange fjedre har jeg egentligt brug for? Det er faktisk ganske simpelt, jo flere fjedre, der er, jo fastere vil madrassen være.

Som vi konkluderede i det forrige afsnit, er der flere fjedre i en multi pocket madras, og derfor egner denne type sig godt til personer, der vejer mere end 95 kilo, da denne vægtklasse ofte vil finde en fast madras mere behagelig.

Almindeligvis finder du en densitet på 250 pr. kvadratmeter, hvis du vælger en madras med almindelige pocket fjedre.

Hvis du vælger en madras med multi pocket fjedre, vil du få omkring 500 pr. kvadratmeter

Hvad skal jeg ellers være opmærksom på, når jeg køber en springmadras i størrelsen 90x200?

Nu er du snart i mål og klar til at vælge din næste springmadras.

Hvis du endnu ikke er helt sikker, vil vi gerne give dig to småting, som du kan tage med i dine overvejelser.

  1. Hvilken type af polspring er du til?
  2. Hvor finder du det bedste tilbud?
Polstringen kan i høj grad være med til at definere det samlede komfortniveau, derfor er det en god idé at overveje, hvilken polstring du ønsker. Vores sidste råd lyder på, at du generelt finder det største udvalg og de laveste priser, hvis du køber på nettet. Hvis du finder en springmadras på tilbud, kan du få endnu mere kvalitet for pengene.

 Held og lykke med jagten.
Se også: