Skammel

Skammel

Velkommen til Kulturnet.dk. Her er vi vilde med Skamler, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Skammel. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at siden her gør valget lidt nemmere at overskue.

Udvalgte Skammel Tilbud

Vores robot har natten igennem selv kravlet adskillige billige internetforhandlere igennem for opdaterede priser og tilbud på Skamler, og har fundet nedenstående produkter til os her på Kulturnet.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Det var dagens Skamler

Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt skammel tilbud du kunne bruge. Hivs ikke så husk at vi stadig udvikler vores prisrobot. Robotten finder derfor ikke alle produkter.

Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte forhandler. Du kan også komme tilbage i morgen og se hvad vi har fundet af gode skamler der.

Fortæl også meget gerne din omgangskreds om Kulturnet.dk - det bliver vi rigtig taknemmelige for.


Mangler du til tider en ekstra siddeplads, når der dumper uventede gæster forbi? Det kan også tænkes, at du lige mangler et sted at smide benene op på, når du sidder i din yndlings lænestol. Hvad end der er tilfældet, så er det en rigtig god idé at købe en skammel til hjemmet.

Skamler er et lidt overset element i boligindretningen, men sandheden er, at et sådant møbel både bidrager med stil, multifunktionalitet og ekstra komfort.

Så læs her meget mere om, hvordan skamler kan bidrage til både komfort, det praktiske og indretningen. Guiden præsenteres i samarbejde med toerrestativ.dk - brug ikke din skammel som tørrestativ men køb et tørrestativ på toerrestativ.dk i stedet.

Skal jeg vælge en træ skammel?

Træskamler kan være en rigtig god idé at have i hjemmet. Der findes i dag rigtig mange modeller og designs. Helt fra rå træstubbe til elegante skamler med polstring.

Et sådant lille møbel kræver ikke meget plads. Alligevel har det et utal af anvendelsesmuligheder.

Eksempelvis kan du have det lille møbel til at stå i hjørnet.

Her kan skamlen fungere som et hjørnebord.

Og når du så har en ekstra gæst på besøg, så kan du let trække den hen til bordet og skabe en ekstra siddeplads. I dag tænker man nemlig i høj grad i multifunktionelle løsninger, hvilket også har medført, at eksempelvis en bænk ikke behøver at bruges som bænk.

I stedet kan den bruges som et sejt bord til en masse lækre pynteting.

Skal skamlen bruges som en del af indretningen, så er en teaktræ skammel et flot valg, som i den grad kan pryde boligindretningen

Skal jeg vælge en skammel i plastik?

Har du små børn, der lige har lært at bruge toilettet selv? Så gør tilværelsen lidt lettere for dem med en plastikskammel til badeværelset. På den måde kan dine børn lettere komme både på toilettet samt vaske sine fingre efter toiletbesøg.

Men en plastikskammel på badeværelset kan altså også være til gavn for voksne. Har du eksempelvis et mindre badeværelse, hvor opbevaringspladsen er trang? Så skal du endelig ikke være bange for at tænke opbevaring i højden.

Udnyt al den plads du har, for du kan nemlig blot inkorporere en plastik skammel, så du let kan nå alle dine ting igen. Der findes endda skamler i plast, som er sammenklappelige, så de fylder og tager gulvplads

Elefantfodskamlen – den praktiske kliassker

En elefantfod som skammel er typisk sådan en, man husker fra skolebiblioteket, tøjbutikken eller lignende. Men en elefantfod kan altså også være en fordel i den private bolig. Elsker du bøger? Så vis dem frem. En kæmpe bogreol, der nærmest fylder en hel væg fra gulv til loft, er en fantastisk udsmykning til hjemmet.

Her er en elefantfod eksempelvis enormt nyttig, fordi den gør det muligt for dig at nå de allerøverste bøger.

Grundet hjulene under bunden, er den let at flytte rundt med. Og når du ikke har brug for den, så kan du blot stille den hen i et hjørne, hvor man ikke bemærker den

Skal jeg vælge en skammel i læder?

Naturmaterialet læder er bare et lækkert materiale at have i hjemmet. Derfor er en skammel i læder altså også bare en dekoration i sig selv.

Det rå kernelæder i cognac, sort eller en helt anden farve, bidrager til en moden og stilfuld indretning. Når det er sagt, så er der også visse praktiske fordele ved at have en læderskammel i stuen. Samtidig findes læderskamlen også, hvor den mere har karakter af en puf.

Denne er skøn at have til at smide benene op på, hvad enten du sidder i lænestolen eller i sofaen. Det er dermed kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan inkorporere skamler i din boligindretning

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Skamler

DIY: Lav din egen skammel

https://www.youtube.com/watch?v=9jh9lTUMIOI

Pablo Skammel

https://www.youtube.com/watch?v=A5m8WlgBfO0

OneLeg Skammel - Smart & Ergonomisk

https://www.youtube.com/watch?v=WHT_Jo6oOag https://www.youtube.com/watch?v=fCYlJzDwU3g