Sidebord

Sidebord

Vi har grundlagt Kulturnet.dk så vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige Sidebord. Frem for selv at skulle finde produkterne på forskellige forhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted - nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side

Udvalgte Tilbud på Sideborde

Vores robot har i nat automatisk kravlet en lang række online forhandlere fra Danmark igennem for opdaterede priser og tilbud på Sideborde, og har fundet nedenstående produkter til os her på Kulturnet.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Hvis du læser dette har du nu set alle de sideborde vores robot har fundet.

Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte onlineshop. Vi sender vores prisrobot på jagt efter gode tilbud igen i nat, så gem Kulturnet.dk som bogmærke og kom snart tilbage igen for endnu flere gode tilbud.


Hjemmet er det sted, de fleste af os bruger det meste af vores tid. Derfor er det også vigtigt for mange, at indretningen reflekter ens unikke stil, og at man føler sig godt tilpas i sit eget hjem. Når du skal indrette din stue, eller når du bare gerne vil opfriske den lidt, så kan et flot sidebord virkelig gøre en forskel.

Et sidebord kan være meget praktisk, mens det også kan pryde stuen.

Når du skal købe et sidebord, er valgmulighederne rigtig mange.

Skal det være rundt eller firkantet? Højt eller lavt? Her får du et overblik over de vigtigste ting, du bør overveje, så du nemt kan finde det perfekte sidebord

Hvilken type sidebord skal jeg vælge?

Når du ved hvor højt bordet skal være, så bør du som det næste tænke over, hvordan det skal se ud. Hvis du allerede har kigget lidt rundt på markedet ved du, at sideborde fås i alle mulige stile og farver. Derfor bør du kigge på din nuværende indretning og stil, for at danne et overblik, som vil give dig inspiration til, hvilket bord vil passe ind.

Hvis din indretning generelt har en meget klassisk stil, vil et bord med et klassisk udseende naturligvis passe meget godt ind. Det kunne eksempelvis være via et teak sidebord eller andet træ. Du kan også tilføje lidt kontrast til din indretning, hvis den er meget ensartet, ved at købe et bord med en lidt anderledes stil eller farve.

Fx et af bordene fra Hays populære sortiment. Tænk over hvad du vil udtrykke i din indretning, og du vil have nemmere ved at vælge et bord ud fra udseendet

Hvordan finder jeg den rette højde?

Det allerførste du bør tænke over, er hvor højt bordet skal være. Det idéelle bord har en højde, der er ens med eller lidt lavere end armlænet på sofaen eller stolen ved siden af. Rent visuelt ser dette pænest ud, end hvis der er stor forskel i højen på bordet og armlænet. Derudover vil bordet også være indenfor tæt rækkevidde, så du nemt kan sætte en drink eller lignende på bordet.

Sofaer og lænestole fås jo også i forskellige højder, så find målestokken frem, og mål højden på armlænet på sofaen eller lænestolen, som bordet skal stå ved siden af. Det giver dig en rigtig god indikation om, hvor højt dit bord skal være

Hvilken form skal jeg vælge?

Formen på bordet er også noget, du bør tænke over. Skal det være stort eller lille, rundt eller firkantet? Mulighederne er mange. Et flot og rundt bord slår aldrig fejl, og specielt i et firkantet rum med mange kanter, kan et rundt sidebord bringe balance i rummet. Dog bør du også tænke over, hvad der skal stå på bordet. Et firkantet bord har nemlig en større overflade end et rundt bord, så hvis du gerne vil have meget plads til at stille ting på bordet, kan et firkantet bord være løsningen.

Tænk over din stue som et spil af Tetris.

Hvilken form vil passe bedst ind i resten af indretningen?

Sidebord med plads til opbevaring?

Det sidste du bør tænke over, er om dit bord skal have plads til opbevaring. Hvis du gerne vil have plads til at gemme fjernstyringer, tablets, bøger eller lignende, så kig efter borde med skuffer eller åbne hylder.

Når du har overvejet alle disse ting, bør du have et meget klart billede af, hvilket sidebord vil være perfekt til lige præcis dine behov

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Sideborde

NOYER Sidebord

https://www.youtube.com/watch?v=Z6mfHwOXi8U

Sidebord med trådløs opladning

https://www.youtube.com/watch?v=uBsin7Ih5pw

DIY: Gør-det-selv Sidebord

https://www.youtube.com/watch?v=EPw16PU1qrM