kulturnet logo

Bedste Konsolbord: Se top 4 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde konsolbord. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle konsolbord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: ROWICO Dalton konsolbord – brunt træ/metal, m. 1 hylde

  • Dagens pris: 2545,75 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 2995.00, nu kun 2545,75.
    Du sparer 449 kr. / 15 %
  • Fundet hos Boboonline.dk

Vores første anbefaling er “ROWICO Dalton konsolbord – brunt træ/metal, m. 1 hylde” som lige nu er på tilbud hos Boboonline.dk.

Her er prisen sat ned med 15 % og kan altså fås for kun 2545,75 – en besparelse på 449 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Her præsenterer vi et fantastisk flot Dalton konsolbord for dig.
Konsolbordet har en bordplade og en hylde i brunt tykt rustikt træ, og det stilfulde stel er fremstillet i lakeret metal. Et lækkert råt og topmoderne konsolbord, der vil skabe hygge og stem…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

2: Westerleigh Konsolbord, Sort

Anden anbefaling har vi fundet hos HomeTomato, hvor du kan købe Westerleigh Konsolbord, Sort til kun 2799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Giv din stue en glød med Westerleigh konsolbord.
Westerleigh er fremhævet af trendy guldhåndtag & fødder, samt inkluderer to rummelige skuffer til at rumme alle dine ting.
Lavet af malet MDF og træ for en robust bygning.
Produktmål: Højde: 75,7 cm Bredd…

Se hos HomeTomato ❯❯

3: Rosewood Konsolbord, Hvid

Næste anbefaling er “Rosewood Konsolbord, Hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Rosewood Konsolbord, Hvid” har vi fundet hos HomeTomato hvor prisen lige nu er 999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med sit enkle og elegante design er dette multifunktionsbord perfekt til at komplimentere dit hjem. Det kan bruges i din entré, som et toiletbord eller bare for at tilføje et sødt stykke i din stue.
Den kommer med en lille skuffe, perfekt til at gemme tin…

Se hos HomeTomato ❯❯

4: Westerleigh Konsolbord, Grå

Sidste produkt på vores liste er Westerleigh Konsolbord, Grå som vi har fundet til 2799,- hos HomeTomato.

Forhandlerens beskrivelse:
Giv din stue en glød med Westerleigh konsolbord.
Westerleigh er fremhævet af trendy guldhåndtag & fødder, samt inkluderer to rummelige skuffer til at rumme alle dine ting.
Lavet af malet MDF og træ for en robust bygning.
Produktmål: Højde: 75,7 cm Bredd…

Se hos HomeTomato ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste konsolbord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse konsolbord:

Dyreste Konsolbord på listen er Bjorgitte Konsolbord fra Unishop.nu med en pris på 5599.00. Billigste udvalgte Konsolbord er vidaXL konsolbord 50x40x40 cm hærdet glas sort som du kan købe for 365.40 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 5233.6 kr. – de 4 Konsolbord vi har fundet koster i gennemsnit 84810.04 kr.
Ovenstående Konsolbord data og priser er hentet fra 20 butikker (Boboonline.dk, HomeTomato, Unishop.nu, MyHomeMøbler.dk, Likehome.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, Mostersskur.dk, ES Furniture, LforLiving.dk, Lammeuld.dk, Packhouse.dk, Bolig Haven, Proshop.dk, ModernHouse.dk, ModernRoom.dk, byhornsleth.dk, Fenomen, Liseborg, Stokværk, Hjemmets). Alle Konsolbord tilbud er opdateret i dag 03-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Konsolbord guides:

Fandt du ikke det rigtige Konsolbord blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Konsolbord:

Har du en tom plads i hjemmet, hvor du ikke helt ved, hvad du skal placere? Det kan også være, at du mangler det sidste møbel til entréen? Hvad enten din situation er den ene eller den anden, så kan du med fordel overveje at investere i et konsolbord. Et sådant bord er ideelt til entréen og kan ligeledes sagtens bruges som et sidebord eller som alternativ til en reol andre steder i hjemmet. Herunder kan du således blive lidt klogere på, hvilke typer af bordet der findes, samt hvilke anvendelsesmuligheder der er forbundet hermed

Hvad er et konsolbord?

Et konsolbord var oprindeligt et lille bord, der var ment til at skulle bære en lysestage eller lignende. Bordet blev desuden ofte lavet med et dertilhørende spejl og var på den måde ideel som entrémøbel. I dag er der dog sket en markant udvikling. Bordet er i dag stadig kendetegnet ved at være et forholdsvist smalt bord, der typisk er aflangt.

I dag findes der dog i et utal af variationer og modeller, hvad enten du er til træ, metal, marmor eller noget helt andet.

Bordet bliver dog stadigvæk i vid udtrækning benyttet som entrémøbel, men bliver dog kun undtagelsesvist lavet med indbygget spejl. Således har konsolbordet altså udviklet sig, men man kan stadig genkende den oprindelige tanke med bordet i nutidens designs

Hvilke forskellige typer af konsolborde findes der?

Som nævnt ovenfor findes der et væld af muligheder. For konsolborde er meget anvendelige, og der findes derfor mange forskellige modeller. På den måde har du mulighed for at finde det bord, der passer allerbedst til din stil og dit rum. Er du til det klassiske, så kan du med fordel vælge et bord i egetræ.

Er du dog i stedet til det klassiske med et romantisk tvist, så findes der også mange modeller i denne stilart. Disse er ofte hvide og har en fin udskæring på benene eller lignende. Går du efter det mere moderne og futuriske look, så findes der også flere modeller, som er lavet af jern i stedet for træ.

Visse af bordene har ben bestående af en ramme/ en kasse i jern. Dette skaber en enorm lethed over møblet, der nærmest er svævende.

Ovenpå ligger så eksempelvis en bordplade i træ, men ses også rigtig ofte med en bordplade i marmor.

Marmor er nemlig igen blevet et meget populært materiale og har således vundet indpas i den nordiske boligindretning. Denne type af konsolborde skal du vælge, når du ønsker rene linjer og elsker det minimalistiske

Hvorfor kan det være en god idé med konsolborde i entréen?

Konsolbordet er typisk tænkt som et møbel, der med fordel kan benyttes i entréen. Dette skyldes, at det typisk er et smalt møbel, der dermed ikke fylder alt for meget.

Entréen er ofte kendetegnet ved at være husets mindste rum. Derfor giver det altså god mening at vælge møbler, der ikke fylder for meget i sig selv hertil. Bordet er en fordel til at skabe lidt hygge i entréen, hvor man kan stille stearinlys eller en plante på bordpladen.

Samtidig er det ofte skønt at have en skål stående, hvor man kan smide sine nøgler, så man altid ved, hvor de er

Hvilke andre steder i boligen kan jeg få glæde af et konsolbord? 

Konsolborde kan dog ikke blot bruges i entréen, men kan også med fordel bruges i flere andre af husets hjem. Grundet bordets smalle design, kræver det ikke så meget plads og har derfor mange anvendelsesmuligheder.

Brug eksempelvis bordet i køkkenalrummet i stedet for en skænk, reol eller lignende. Her kan du stille diverse fine pynteting og skabe et fedt look i rummet.

På samme måde kan du benytte konsolbordet i stuen. Ved at vælge et sådant bord, som alternativ til eksempelvis en reol, vælger du noget andet, end man typisk ser i boligindretningen. Grundet de mange forskellige typer og modeller, kan du altså skabe enten et antikt, moderne, futurisk eller nostalgisk udtryk. Det handler bare om, at du skal vælge, hvilket konsolbord der passer allerbedst ind i dit hjem

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Konsolborde

Spejl Konsolbord

DIY: Billigt Gør-det-selv Konsolbord

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk