Sengeben

Sengeben

Hvis du leder efter Sengeben behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere surfe rundt på forskellige internetbutikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Dagens Billige Sengeben

Hvis du er landet her leder du sikert efter billige Sengeben, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med - det er derfor vi har åbnet Kulturnet.dk. Vores robot har i nat selv besøgt en lang række billige butikker fra Danmark og har fundet nedenstående tilbud og priser - vi håber der er en billig du kan bruge, og vi beklager eventuelle fejl.


Det var dagens produkter

Hvis du læser dette har du nu set alle de Sengeben vores prisrobot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte forhandler.

Vi sender vores prisrobot ud efter gode tilbud igen i nat, så gem Kulturnet.dk som bogmærke og vend snart retur igen for endnu flere gode tilbud.


Det er både hyggeligt og for tiden også moderne, at have boxmadras liggende direkte på gulvet uden at have påsat sengeben på den. Selvom det kan se smart ud, er der dog visse ulemper ved dette.

Som regel samler der sig mere støv på dit gulv end andre steder. Det bliver derfor usundere for dig at ligge med hovedet helt nede ved gulvet, end hvis du er hævet på et sæt sengeben. Det er derfor specielt en fordel at være hævet fra gulvet, hvis du har allergi over for husstøvmider, eller hvis du ønsker at forebygge dette. Med ben til sengen skaber du både bedre plads i dit soveværelse og får samtidig en væsentlig bedre nattesøvn.

Du kan læse mere her om, hvilke ben du bør vælge til din seng

Populære sengeben

Hvor høje sengeben skal jeg vælge?

Modellerne fås i flere forskellige højder. De mest populære højder er mellem 10 cm og 30 cm. Dog kan man sagtens fås modellerne i endnu højere udgaver. Fordelen ved at vælge høje ben til din seng er, at du på den måde kan benytte pladsen under din seng til opbevaring.

Vil du eksempelvis have bed-rollers under sengen, er det vigtigt, at du køber sengeben i den højde, som bed-rollerne har. Vælger du de højere modeller, er det dog også nemmere at se, hvad du har af rod under sengen

Hvilken type sengeben skal jeg vælge?

Der findes et hav af forskellige modeller at vælge mellem.

Hvad end du ønsker de helt korte og næsten ubemærkelige modeller eller de stilede og flotte designer-udgaver, er der noget for dig. Når man skal vælge ben til sengen, vælges der som regel mellem to typer.

Enten almindelige sengeben eller meder til sengen.

Mederne er et stykke i træ eller metal, der fungerer som et længere form for ben til sengen.

Her behøver du ofte kun at benytte en enkelt mede i hver ende af sengen.
Mederne er især en fordel, hvis du er nervøs for, at alminelige sengeben laver mærker i gulvet. Dog er de fleste sengeben lavet med en gummi- eller filtdut nederst, så ikke de skader gulvet. Om ikke andet kan disse tilkøbes

Skal jeg vælge ben i træ eller metal?

Som udgangspunkt er der ikke den store forskel på, om du vælger modeller i metal eller træ, ud over benenes udseende selvfølgelig. Dog er der nogle af modellerne i metal, der har en funktion, der gør, at benene kan justeres i højden. På den måde kan du let og hurtigt ændre højden på benene


Se også: