Rullemadras

Rullemadras

Hvis du leder efter Rullemadrasser behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere surfe rundt på forskellige onlineshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Dagens Rullemadras Tilbud

Hvis du er landet her leder du sikert efter billige Rullemadrasser, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med - det er derfor vi har grundlagt Kulturnet.dk. Vores robot har natten igennem helt automatisk besøgt adskillige forhandlere fra Danmark og har fundet nedenstående tilbud og priser - vi håber der er en billig du kan bruge, og vi beklager eventuelle fejl.


Det var dagens Rullemadras tilbud

Fortæl meget gerne venner og familie om Kulturnet.dk - det bliver vi meget taknemmelige for.

Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget. Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Kulturnet.dk som bogmærke og besøg os snart igen til flere gode tilbud på Rullemadrasser.


Det kan blive en dyr omgang, hvis man skal skifte både seng og topmadras ud efter et par år, fordi der ikke er passet ordentligt på den. Dette kan du heldigvis undgå med en rullemadras, der har til formål at beskytte din seng fra både snavs og slidtage. Rigtig mange mennesker vælger at lade være med at købe en sådan madras til toppen af deres seng.

Denne madras er dog et must at have, hvis du ønsker en seng, der holder mange år endnu, da denne mindsker slidtage på dine madrasser samt sørger for en væsentlig bedre sengehygiejne, end hvis du ikke har den på. Derfor har du her en guide til, hvad du skal have af opmærksomheder, når du skal købe en denne type madras til din seng. Vil du købe en rullemadras så kig i vores produktoversigt længere oppe eller find billige rullemadrasser på rullemadras.dk

Populære rullemadrasser

Hvilken type rullemadras bør jeg vælge?

De fleste vælger en model i ganske almindelig bomuld.

Køber du madrassen i et naturmateriale som bomuld gør det først og fremmest, at du ikke overophedes om natten, modsat hvis madrassen er i syntetiske materialer. Ligeledes kan et materiale som bomuld tåle at blive vasket i en almindelig vaskemaskine, så man hurtigt kan få bugt med alt, hvad der kan sidde i en rullemadras.

Ønsker du yderligere blød komfort, end den du i forvejen får fra din seng eller topmadras, kan du også købe varianter med fokus på dette. Nogle af modellerne findes med fjer eller dun for en endnu blødere nattesøvn

Hvor store rullemadrasser kan jeg købe?

Denne type madrasser kan købes i alle sengestørrelser. Dog bliver der især solgt mange modeller i målene 200 x 90, da dette typisk er målene på en seng til børn. Mange forældre tror, at det kun er børnesengene, der har behov for disse madrasser, da de lettere kan komme til at lade vandet i nattetimerne.

Dog er den mængde af sved, du selv udskiller et lige så stort problem for din seng, og det er derfor også nødvendigt at have rullemadras på din egen seng.

Heldigvis fås madrasserne også i store størrelser til dig, der har en halvandenmands- eller dobbeltseng

Hvad er forskellen på en rullemadras og topmadras?

Man kan godt komme til at forveksle de to madrasser med hinanden.

Dette er dog to vidt forskellige ting, der hverken kan eller bør erstattet hinanden.

Mens topmadrassen er til for komfortens skyld, er rullemadrassen primært til for hygiejnens skyld.

Denne beskytter ligefrem din topmadras. Vi afgiver flere liter af sved i løbet af et år, når vi sover – og denne sved sætter sig i din seng, hvilket både gør sengen uhygiejnisk og skaber plamager. Har du en rullemadras på sengen, vil denne absorbere det meste af sveden og kan komme en tur i vaskemaskinen, når der er behov for dette. På den måde slipper du for, at sved eller andre kropsvæsker sætter sig i din seng eller i din topmadras, som ikke kan proppes i vaskemaskinen


Se også: