Rullebord

Rullebord

Hvis du leder efter Rulleborde behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere surfe rundt på forskellige onlineshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Seneste Tilbud på Rulleborde

Hvis du er landet her leder du sikert efter billige Rulleborde, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med - det er derfor vi har grundlagt Kulturnet.dk. Vores robot har natten igennem helt automatisk besøgt mange sikre onlineshops fra Danmark og har fundet nedenstående tilbud og priser - vi håber der er et billigt du kan bruge, og vi beklager eventuelle fejl.


Vores robot har søgt hele natten, og ovenstående var alle de produkter den fandt for nu. Vi håber du har fundet et billigt rullebord der har pirret din interesse - hvis det er tilfældet så klik ind på online forhandleren og læs mere om leveringstid og leveringspris.

Hvis ikke, så gem Kulturnet.dk og vend snart retur igen - vi sender robotten afsted efter gode tilbud igen i nat.


Mangler du et skønt sidebord, der samtidig er let at flytte rundt på? Det kan også være, at det kniber med opbevaringspladsen i køkkenet? Hvis du kan nikke genkendende til noget af dette, så kan du med fordel købe et fint rullebord.

Bordet kan benyttes i alle rum og til ethvert formål.

Der findes mange forskellige modeller.

Det er derfor sikkert, at der findes det helt rigtige bord til dig. Er du dog i tvivl om, hvad du kan bruge et sådant bord til? Så læs med her

Hvad kan rulleborde bidrage med til mit hjem?

Rulleborde har et bredt anvendelsesområde. Lige fra køkkenet, til badeværelset, til stuen og soveværelset, så benyttes møblet til at tjene flere forskellige formål.

Et sådant bord er, de sidste par år, desuden blevet brugt i indretningen i endnu mere vidtstrakt grad end tidligere. Dette har ført til, at der i dag bliver lavet et væld af rulleborde, der har en designmæssig finesse, en elegance og en kant, som bringer en ”coolness” til møblet. Og så har bordet den store fordel, at det let kan flyttes rundt, idet der ofte er tre-fire hjul under bordet. Således kan det seje møbel altså tjene flere forskellige formål på én gang

Kan jeg bruge et rullebord til køkkenet?

Ja. I dag bliver der lavet rigtig mange rulleborde, som er beregnet til at blive benyttet i køkkenet.

Typisk er disse lavet i metal, men der er dog også visse, som er lavet i et holdbart og slidstærkt træmateriale. Et sådant bord til køkkenet er en fordel for dig, der enten ikke har ret meget bordplads, eller ikke har ret meget opbevaringsplads. Det kan også være, at du ønsker en slags ”køkkenø”, hvilket du altså let kan skabe ved et rullebord til køkkenet.

Alt efter, hvilken model du vælger, er bordene udstyret med forskellige opbevaringsanordninger – og nogle har mere opbevaringsplads end andre.

Så det handler derfor om, at du vurderer, om det er ekstra opbevaring eller blot ekstra bordplads, du mangler, når du skal vælge dette bord til køkkenet

Er det muligt at købe et rullebord til badeværelset?

Ja. For også på badeværelset kan det undertiden være svært at få plads til alle de personlige plejeprodukter, håndklæder mv., som man har.

Til at afhjælpe lidt på denne pladsmangel, kan man derfor også købe rulleborde til badeværelset. Et sådant bord vil ofte bestå af nogle hylder eller eksempelvis nogle kurve, hvor man altså har mulighed for at opbevare diverse ting og sager, man måtte have brug for på badeværelset

Hvad er fordelen ved et rullebord til sengen?

Kan du godt lide at arbejde i sengen? Så kan det være, at du skal investere i et rullebord til sengen. Dette er smart ved, at det kan køres ind over sengen, når man har brug for det, og således køres til en side, når man ikke har brug for det længere.

Hvis du eksempelvis ikke har et fjernsyn, men nyder at se en film fredag aften, mens du ligger i sengen, så kan du altså benytte bordet som ”holder” til din computer.

På den måde er du fri for at bære computeren på dine ben hele aftenen. Computeren får samtidig mere luft, hvilket er en fordel i forhold til at beskytte den imod at brænde sammen

Kan jeg bruge et rullebord som alternativ til et barområde?

Rigtig mange rulleborde fås med flere bordplader/flere hylder. Dette gør bordet oplagt til at stille de fine flasker spiritus, den flotte karaffel og de elegante whiskyglas på. Og faktisk er der rigtig mange, der gør lige netop det. Derfor er det også muligt at få et rullebord, der praktisk talt er beregnet hertil.

Disse er typisk karakteriseret ved at have karakter af et bakkebord, der er på hjul. Fordelen ved at placere sine flasker her er, i øvrigt, at når man har gæster til spisning, så kan man let rulle bordet hen til spisebordet. Herefter kan man tilbyde sine gæster, hvad der nu engang måtte være af gode sager.

Så som du kan læse, kan et rullebord benyttes til mange forskellige formål.

Også hvis du blot ønsker et smukt sidebord, kan rullebordet med fordel vælges. Det handler bare om, at du finder den model, der passer allerbedst ind til dit hjem

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Rulleborde

Rullebord

https://www.youtube.com/watch?v=gf7rlMIMUsU

Lomax Rulleborde i Plast

https://www.youtube.com/watch?v=JrSquInMqNM