kulturnet logo

Bedste Wilfa Ismaskine: Se top 3 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa ismaskine. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa ismaskine tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wilfa ICM1S-250 ismaskine

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Wilfa ICM1S-250 ismaskine” fås til 2799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Du kan med denne ICM1S-250 ismaskine fra Wilfa, lave lækker is på under en time.
Den kan rumme hele 2,5 liter is, og derudover kan den efterfølgende holde isen kold i en time.
Ismaskine har 3 programmer, ice cream only, cooling only och mixing only, hvil…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Wilfa ICMSB-C15 ismaskine

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Wilfa ICMSB-C15 ismaskine til kun 2199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lav delikat og velsmagende is derhjemme på en nem og hurtig måde.
Denne Wilfa ismaskine kan fremstille perfekt is på en time, som smager skønt og lækkert. Du vælger selv, hvilken type is du ønsker at lave, det er kun fantasien der sætter grænser. Derud…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Wilfa ICMS-C15 ismaskine

Sidste produkt på vores liste er Wilfa ICMS-C15 ismaskine som vi har fundet til 1592,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lav delikat og velsmagende is derhjemme på en nem og hurtig måde.
Denne Wilfa ismaskine kan fremstille perfekt is på en time, som smager skønt og lækkert. Du vælger selv, hvilken type is du ønsker at lave, det er kun fantasien der sætter grænser. Derud…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Wilfa ismaskine i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Wilfa ismaskine:

Dyreste Wilfa Ismaskine på listen er Wilfa ICM1S-250 ismaskine fra KitchenOne.dk med en pris på 2799.00. Billigste udvalgte Ismaskine er Wilfa ICMS-C15 ismaskine som du kan købe for 1592.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 1207 kr. – de 3 Wilfa Ismaskine vi har fundet koster i gennemsnit 2196.67 kr.
Ovenstående Wilfa Ismaskine data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Elgiganten, Coop.dk). Alle Wilfa Ismaskine tilbud er opdateret i dag 07-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ismaskine guides:

Fandt du ikke det rigtige Ismaskine blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ismaskine:

Hvad kunne være bedre end konstant adgang til is? Ismaskiner kan virke som en dyr – muligvis luksuriøs – tilføjelse til køkkeninventaret, men come on: Is når som helst! Med denne maskine kan du lave lige præcis den is, som du har lyst, ved hjælp af de mange forskellige opskrifter, der følger med maskinen eller kan findes på nettet.

Hvorfor ikke investere i en? Du kan lave is til dig selv i de varme sommerdage og forbløffe dine gæster ved at servere fin hjemmelavet is til middage og særlige begivenheder.

Alt, du har brug for, er et par hurtige tips og råd til at finde en god ismaskine, og så kan du give dig i kast med arbejdet

Skal jeg købe en Wilfa ismaskine med en kompressor?

Ismaskiner med kompressor er i stand til praktisk talt alt. Maskintypen både blander ingredienserne og fryser isen. Du behøver derfor blot at putte ingredienserne i og vente på, at isen bliver færdig.

Hvis din ismaskine ikke har en kompressor, er du nødt til selv at fryse isen, når maskinen er færdig med at blande. Det er naturligvis ikke noget, der lægger alverdens besvær på dine skuldre, men du skal dog forberede dig på, at isen vil skulle fryse i mellem 18 og 24 timer for at blive ordentlig

Kan jeg købe en Wilfa ismaskine, der kan lave sorbet og gelato?

Hvis du bare vil kunne lave en helt almindelig is, kan du bruge en hvilken som helst ismaskine.

Hvis du gerne vil lave nogle mere avancerede ting, for eksempel sorbet eller gelato, skal du aktivt gå efter maskiner, hvor deres beskrivelse fortæller, at de kan lave det

Hvad koster en Wilfa ismaskine?

Ismaskiner lyder som noget, det kan være fjollet at smide en masse penge efter, når nu det i høj grad er et produkt, du køber for fornøjelsens skyld. Der er dog masser af maskiner til is derude som kan købes forholdsvis billigt.

Du kan finde ismaskiner, der koster så lidt som 500 kroner og helt op til 7000 kroner.

Priserne veksler selvfølgelig efter design og funktioner, så en maskine på et par 100 kroner kan næppe alle de samme ting som en, der koster flere 1000 kroner.

Samtidig er det tvivlsomt, at du får brug for mange af de virkelig fornemme funktioner, hvis du bare gerne vil lave en helt almindelig is af og til. Så smid ikke penge ud af vinduet på en virkelig dyr maskine, hvis du slet ikke skal bruge størstedelen af dens funktioner til noget

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Wilfa:

Er du vild med Wilfa, men Ismaskine var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Wilfa: