kulturnet logo

Bedste Wilfa Blender: Se top 5 (opdateret februar 2023)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa blender. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa blender tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wilfa Xplode Energy blender

  • Mærke: Wilfa

Vores første anbefaling er “Wilfa Xplode Energy blender” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Wilfa Explode Energy har en effektiv 1200 watt motor med elektronisk hastighedsindstilling samt 3 forudindstillede programmer: Pulse/Auto clean, Smoothie, og Ice crush.
Stor glaskande der rummer op til 1,8 liter så der er rigeligt med plads til at lave dine favoritter.
Nem at betjene og let at rengøre….

Tjek bedste pris ❯❯

2: Wilfa BL1B-P1200 blender

  • Mærke: Wilfa

Vores anden anbefaling er “Wilfa BL1B-P1200 blender” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Denne store blender fra Wilfa er perfekt til supper og smoothies til hele familien.
Blenderen har en kapacitet på hele 1,8 liter og en effektiv motor på 1200 watt.
BL1B-P1200-blenderen har et særskilt program til knust is, som også gør den særdeles velegn…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Wilfa BLS-1200S Blender

  • Mærke: Wilfa

Næste anbefaling er “Wilfa BLS-1200S Blender” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd alt fra cremede supper til iskolde smoothies med den kraftfulde BLS-1200S-blender fra Wilfa.
Blenderen har en stærk motor på 1200 watt og er udstyret med specialknive til isknusning, som ikke er til at spøge med.
Blenderkanden er designet med mål, så…

Tjek bedste pris ❯❯

4: Wilfa KM-1500BL blender

  • Mærke: Wilfa

Produkt nummer 4 på vores “Wilfa blender-liste” er Wilfa KM-1500BL blender

Forhandlerens beskrivelse:
Flot og solid blender til Wilfa KM-1500A køkkenmaskinen.
Udvid dine muligheder med køkkenmaskinen med denne glasblender fra Wilfa – så kan køkkenmaskinen også være behjælpelig med at lave smoothies, pesto og meget andet.
På blenderen er måleangivelser, så…

Tjek bedste pris ❯❯

5: Wilfa BL-1000S Smooth blender

  • Mærke: Wilfa

Sidste produkt på vores liste er Wilfa BL-1000S Smooth blender som vi har fundet til 499,95 hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Smooth-blenderen fra Wilfa er den perfekte hjælper i køkkenet, når du skal lave lækre drinks eller knuse is dertil. Blenderen har tre forudindstillede programmer til henholdsvis glatte smoothies, groft knus is og en pulse-funktion for ekstra effekt.
Smoot…

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Wilfa blender i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Wilfa blender:

Dyreste Wilfa Blender på listen er Wilfa blender – Power Fuel XL – PB1B-P2000 – Mat sort fra Coop.dk med en pris på 2999.00. Billigste udvalgte Blender er Wilfa KM-1500BL blender som du kan købe for 241.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 2758 kr.
Ovenstående Wilfa Blender data og priser er hentet fra 4 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk, Homeshop.dk, Elgiganten). Alle Wilfa Blender tilbud er opdateret i dag 01-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Blender guides:

Fandt du ikke det rigtige Blender blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Blender:

Brugervenlighed, design og sikkerhed er nøgleordene for den norske virksomhed, Wilfa, der i høj grad er blevet populære for deres køkkenredskaber — herunder deres blendere. Er du på udkig efter en Wilfa blender, er du på rette vej. Inden du foretager dit køb, kan det dog være en god idé at overveje, præcis hvilken model du skal vælge i forhold til dine egne behov.

Du kan derfor med fordel læse med i denne guide, hvor vi gør dig klogere på emnet, så du kan være sikker på at tage den helt rigtige beslutning i sidste ende

Populære maskiner

Hvilken model passer bedst til mine behov?

Før du kan vælge den rigtige model er det først og fremmest vigtigt at du overvejer, hvad dine behov er. Vil du primært bruge din nye Wilfa blender til at hakke grøntsager eller til at blande ingredienser sammen til smoothies eller juice, så kan du med fordel vælge en model med en motorkræft i den lave ende, som en maskine med 800 watt. Vil du bruge din Wilfa blender til hårdere opgaver som at fremstille din egen nøddesmør eller knuse is, vil en model med en stærkere motor være at foretrække. Her kan du eksempelvis gå efter en maskine med 1200 watt eller én med hele 1600 watt. Her kan du være sikker på, at dine smoothies er klar på kort tid, hvis du har travlt, og så er de perfekte, hvis du skal knuse is til en cocktail

Kan jeg købe Wilfa blendere, der tåler varme?

Endnu en fordel ved nogle af Wilfas blendere er, at deres kande kan tåle temperaturer på helt op til 95 grader. Dermed er den helt perfekt, hvis du har lavet en suppe, som du ønsker at give en tur i blenderen for en cremet konsistens, inden du serverer den.

Som en bonus vil maskinerne på grund af deres kraftige motor, formå at have en varmende effekt på indholdet, hvis du lader den køre i nogle få minutter

Hvilke praktiske detaljer bør jeg holde øje med i mit køb?

Nogle modeller har låg med påfyldningshul, så du ikke behøver at løfte og påføre låget for ofte. Det er især praktisk, hvis du ofte laver noget, der kræver, at ingredienserne bliver tilsat lidt efter lidt. En anden praktisk detalje, du kan holde øje med, er funktioner som turboknapper samt forskellige hastigheder.

Er dette noget, du ved, du vil blive glad for, fremstilles mange Wilfa blendere også med disse egenskaber

Er nogle muligheder sundere og mere miljøvenlige end andre?

Ønsker du at gå efter en Wilfa blender, hvor der er taget højde for faktorer som miljøet og din sundhed, vil det sagtens kunne lade sig gøre. Eksempelvis har nogle af modellerne en kande, der er fremstillet uden BPA, hvilket netop gør den mere miljøvenlig og til et sundere valg for dig