kulturnet logo

Bedste Wegner Lænestol: Se top 3 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Wegner lænestol. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wegner lænestol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wegner Cigaren GE240 lænestol

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Erling Christensen Møbler.

Her kan “Wegner Cigaren GE240 lænestol” fås til 24950,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Wegner Cigaren GE240 lænestol Wegner Cigaren GE240 lænestol er polstret med Kvadrat Fiord-stof med knapper i ryg og sæde hynder.
Kedesyninger omkring hynder.
Stellet er i massiv egetræ.
Cigaren er tegnet af designikonet Hans J.
Wegner….

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Wegner GE290 lænestol – eg

Anden anbefaling har vi fundet hos Erling Christensen Møbler, hvor du kan købe Wegner GE290 lænestol – eg til kun 23246,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Wegner GE290 lænestol i eg Wegner GE290 lænestol i eg – et klassisk og eksklusivt Wegner-møbel, der siden 1953 har prydet mange hjem både herhjemme og i udlandet.
Elegant lænestol med en god siddekomfort.
Model: Wegner GE290 lænestol…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

3: Wegner GE 34 lænestol – Sort læder – Stålben

Sidste produkt på vores liste er Wegner GE 34 lænestol – Sort læder – Stålben som vi har fundet til 38060,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Wegner GE34 lænestol i sort prestigelæder Wegner GE 34 lænestol er en skulpturel design-lænestol i lækker kvalitet! Passer smukt ind i enhver stue men er også helt perfekt med resten af GE34 serien fra Wegner.
Wegner er kendt verden over for sine eksklusi…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Wegner lænestol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Wegner lænestol:

Dyreste Wegner Lænestol på listen er Wegner GE 34 lænestol – Sort læder – Stålben fra Erling Christensen Møbler med en pris på 38060.00. Billigste udvalgte Lænestol er som du kan købe for 10000 hos . Forskellen på de to priser er 28060 kr. – de 3 Wegner Lænestol vi har fundet koster i gennemsnit 28752 kr.
Ovenstående Wegner Lænestol data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Wegner Lænestol tilbud er opdateret i dag 27-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Lænestol guides:

Fandt du ikke det rigtige Lænestol blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Lænestol:

Skal man nævne en lænestol, som vi danskere er virkelig stolte af, så er det den klassiske og utrolig flotte Wegner lænestol. Den er indbegrebet af dansk design, når det er bedst. Den er minimalistisk, elegant og funktionelt helt i top. Det er derfor med god grund, at denne model står i så mange danske hjem.

Her i artiklen har vi set nærmere på disse lænestole, og kigget nærmere på køb af stolene

Hvorfor er Wegner lænestole så populære?

Som nævnt rammer Wegner lænestolene den danske sjæl, med et design lige efter vores hjerter. De første kom på markedet for mange år siden, så flere af os er vokset op i hjem med Wegner lænestole i stuen.

Og der er bare noget virkeligt hyggeligt ved en lænestol, hvor man kan sidde og slappe af og læse en god bog. Vi danskere er eksperter i hygge, og det er nok også derfor, at lænestole er blevet en del af vores identitet

Historien om Wegner lænestole

Stolene er designet af Hans Wegner, som blev født i Tønder i år 1914.

Han fik så småt sig gennembrud under andens verdenskrig, og herefter tog det for alvor fart. Senere fik han sig egen tegnestue, hvor han designede de kendte stole. Han har modtaget et hav af ærespriser gennem tiderne, og han er kendt hvidt og bredt også i udlandet

Hvilken Wegner lænestol skal jeg vælge?

Hans Wegner var særdeles produktiv, så der er mange Wegner lænestole at vælge i mellem.

Du bør derfor gå ind i en butik, hvor du kan prøve de forskellige stole. Tag dig god tid og nyd stolen, og forestil dig den på dit yndlingssted i din egen bolig.

Processen med at købe den helt rigtige lænestol må gerne tage noget tid, da tankerne og overvejelserne kan hjælpe dig til det rigtige valg. Samtidig er det en økonomisk stor beslutning, hvorfor du bør tage dig god tid i overvejelsesfasen, så du er sikker på at vælge rigtigt

Hvor køber man billige Wegner lænestole?

Wegner lænestole koster mange penge, men de holder også deres værdi rigtigt godt. Dermed er det en investering, som endda kan tænkes at blive mere værd med tiden.

Ligesom alt muligt andet, så kan du ofte købe stolene billigst på nettet. Kig derfor efter gode priser på stolene i de netbutikker, som forhandler dem.

Det er dog en god ide at prøve stolene først i en fysisk butik, det er også nemmere at se dem i virkeligheden og vurdere, om det er noget for en selv. Herefter kan man holde øje med de gode priser på nettet

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Wegner Lænestole

Wegner Lænestol – GE375

Wegner Lænestol – The Wing Chair

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Wegner:

Er du vild med Wegner, men Lænestol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Wegner: