Kulturnet.dk » Alle guides » Bolig og indretning » Møbler » Stole » Lænestol » Wegner Lænestol

Bedste Wegner Lænestol: Se top 2

(opdateret september 2023)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Wegner lænestole. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Wegner lænestole | ✅ Lænestol-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Wegner lænestole

Her kan du se hele vores liste over de bedste Wegner lænestole som du kan finde lige nu.

De 2 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Wegner GE 34 lænestol – Sort læder – Stålben

 • Dagens pris: 30448,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 38060,-, nu kun 30448,-.
  Du sparer 7612 kr. / 20 %
 • Fundet hos Erling Christensen Møbler
 • Mærke: Wegner
 • Farve: Sort
 • Materiale: Læder

Vores første anbefaling er “Wegner GE 34 lænestol – Sort læder – Stålben” som lige nu er på tilbud hos Erling Christensen Møbler.

Her er prisen sat ned med 20 % og kan altså fås for kun 30448,- – en besparelse på 7612 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Wegner GE34 lænestol i sort prestigelæder Wegner GE 34 lænestol er en skulpturel design-lænestol i lækker kvalitet! Passer smukt ind i enhver stue men er også helt perfekt med resten af GE34 serien fra Wegner.
Wegner er kendt verden over for sine eksklusi…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Wegner GE290 lænestol – eg

 • Dagens pris: 20497,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 25621,-, nu kun 20497,-.
  Du sparer 5124 kr. / 20 %
 • Fundet hos Erling Christensen Møbler
 • Mærke: Wegner

Sidste produkt på vores liste er Wegner GE290 lænestol – eg som vi har fundet til 20497,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Wegner GE290 lænestol i eg Wegner GE290 lænestol i eg – et klassisk og eksklusivt Wegner-møbel, der siden 1953 har prydet mange hjem både herhjemme og i udlandet.
Elegant lænestol med en god siddekomfort.
Model: Wegner GE290 lænestol…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Købsguide til Wegner lænestole

Skal man nævne en lænestol, som vi danskere er virkelig stolte af, så er det den klassiske og utrolig flotte Wegner lænestol. Den er indbegrebet af dansk design, når det er bedst. Den er minimalistisk, elegant og funktionelt helt i top. Det er derfor med god grund, at denne model står i så mange danske hjem.

Her i artiklen har vi set nærmere på disse lænestole, og kigget nærmere på køb af stolene

Hvorfor er Wegner lænestole så populære?

Som nævnt rammer Wegner lænestolene den danske sjæl, med et design lige efter vores hjerter. De første kom på markedet for mange år siden, så flere af os er vokset op i hjem med Wegner lænestole i stuen.

Og der er bare noget virkeligt hyggeligt ved en lænestol, hvor man kan sidde og slappe af og læse en god bog. Vi danskere er eksperter i hygge, og det er nok også derfor, at lænestole er blevet en del af vores identitet

Historien om Wegner lænestole

Stolene er designet af Hans Wegner, som blev født i Tønder i år 1914.

Han fik så småt sig gennembrud under andens verdenskrig, og herefter tog det for alvor fart. Senere fik han sig egen tegnestue, hvor han designede de kendte stole. Han har modtaget et hav af ærespriser gennem tiderne, og han er kendt hvidt og bredt også i udlandet

Hvilken Wegner lænestol skal jeg vælge?

Hans Wegner var særdeles produktiv, så der er mange Wegner lænestole at vælge i mellem.

Du bør derfor gå ind i en butik, hvor du kan prøve de forskellige stole. Tag dig god tid og nyd stolen, og forestil dig den på dit yndlingssted i din egen bolig.

Processen med at købe den helt rigtige lænestol må gerne tage noget tid, da tankerne og overvejelserne kan hjælpe dig til det rigtige valg. Samtidig er det en økonomisk stor beslutning, hvorfor du bør tage dig god tid i overvejelsesfasen, så du er sikker på at vælge rigtigt

Hvor køber man billige Wegner lænestole?

Wegner lænestole koster mange penge, men de holder også deres værdi rigtigt godt. Dermed er det en investering, som endda kan tænkes at blive mere værd med tiden.

Ligesom alt muligt andet, så kan du ofte købe stolene billigst på nettet. Kig derfor efter gode priser på stolene i de netbutikker, som forhandler dem.

Det er dog en god ide at prøve stolene først i en fysisk butik, det er også nemmere at se dem i virkeligheden og vurdere, om det er noget for en selv. Herefter kan man holde øje med de gode priser på nettet

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Wegner Lænestole

Wegner Lænestol – GE375

Wegner Lænestol – The Wing Chair