Kulturnet.dk » Alle guides » Bolig og indretning » Bar og tilbehør » Barskab » vidaXL Barskab

Bedste vidaXL Barskab: Se top 1

(opdateret maj 2023)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL barskabe. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på vidaXL barskabe | ✅ Barskab-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste vidaXL barskabe

Her kan du se hele vores liste over de bedste vidaXL barskabe som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: vidaXL barskab i massivt sheeshamtræ 85 x 40 x 95 cm

  • Dagens pris: 3381,- kr.
  • Fundet hos VidaXL DK
  • Mærke: vidaXL
  • Materiale: Sheeshamtræ

Sidste produkt på vores liste er vidaXL barskab i massivt sheeshamtræ 85 x 40 x 95 cm som vi har fundet til 3381,- hos VidaXL DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Vores hjemmebar i massivt sheeshamtræ har en vinreol, en skuffe, praktiske sidehylder og et stort, øvre rum, som også fungerer som serveringsområde, når det åbnes.
Den udgør en ideel løsning til at holde dine vinflasker, spiritus, glas og andre ting pænt organiseret.
Dette stilfulde barskab vil også være en tidløs tilføjelse til din boligindretning takket være sit rustikke design.
Barskabet har en integreret vinreol, som kan rumme 15 vinflasker, og de praktiske sidehylder med stænger har ekstra opbevaringsplads til vinflasker.
Skænken har også en skuffe og et stort, øvre rum, som giver rigelig plads til dine glas.
Takket være det smarte design kan den øverste og forreste fold åbnes helt, så du nemt kan nå alt indvendigt, og du kan også bruge det øvre rum som serveringsområde.
Skænken er lavet af massivt sheeshamtræ med honningfarvet finish, og de smukke årer gør hvert møbel unikt og forskelligt fra de andre.
Sheeshamtræ er et tropisk hårdttræ, som er berømt for sine mørke årer, og det er også kendt som rosentræ eller palisander.
Det er nemt at samle.
Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra produkt til produkt, hvilket gør hvert møbel unikt; alle møbler udvælges og leveres tilfældigt.
Farve: Brun Materiale: Massivt sheeshamtræ med honningfarvet finish.
Mål: 85 x 40 x 95 cm (L x B x H) Gittermål: 11 x 11 cm (L x B) Poleret, malet, lakeret Med stort, øvre rum Med sidehylder Integreret vinreol: Kan rumme 15 vinflasker Let at samle ADVARSEL: For at undgå, at det vælter, skal dette produkt anvendes med det medfølgende vægmonteringsudstyr Legal Documents: Flere detaljer om, hvordan du forhindrer, at dine møbler tipper, kan findes her…

Se hos VidaXL DK ❯❯

Andre mærker af barskabe

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste barskabe på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige barskab til dine behov: