kulturnet logo

Bedste Stumtjener: Se top 4 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde stumtjener. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle stumtjener tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Holstein Stumtjener, Valnød

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk.

Her kan “Holstein Stumtjener, Valnød” fås til 1999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Holstein er en klassisk og praktisk stumtjener i smuk valnøddetræ.
Se alle vores stumtjenere her.
Vedligeholdelse Husk at møbler skal plejes og vedligeholdes for at sikre længst mulig levetid.
Under fanen vedligeholdelse af møbler, kan du finde svar på, h…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

2: Holstein Stumtjener, Mahogni

Anden anbefaling har vi fundet hos MyHomeMøbler.dk, hvor du kan købe Holstein Stumtjener, Mahogni til kun 1999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Holstein er en klassisk og praktisk stumtjener i smuk mahognitræ.
Se alle vores stumtjenere her.
Vedligeholdelse Husk at møbler skal plejes og vedligeholdes for at sikre længst mulig levetid.
Under fanen vedligeholdelse af møbler, kan du finde svar på, hv…

Se hos MyHomeMøbler.dk ❯❯

3: RGE Fame stumtjener – sort træ

  • Dagens pris: 527,20 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 659.00, nu kun 527,20.
    Du sparer 131 kr. / 20 %
  • Fundet hos Boboonline.dk

Næste anbefaling er “RGE Fame stumtjener – sort træ”.

Dagens bedste tilbud på “RGE Fame stumtjener – sort træ” har vi fundet hos Boboonline.dk hvor prisen lige nu er 527,20 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Se lige denne flotte Fame stumtjener som vi viser dig her i en flot sort farve. Denne stumtjener vil passe rigtig godt til entréen.
Øverst på stumtjeneren er der 6 lange strittende knager, og ned langs midterstangen, er der 4 korte.
Så der er mange muligh…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

4: Chelsey, Stumtjener, nordisk, moderne, solidt træ by LaForma (H: 170 cm. B: 47 cm. L: 47 cm., Natur)

Sidste produkt på vores liste er Chelsey, Stumtjener, nordisk, moderne, solidt træ by LaForma (H: 170 cm. B: 47 cm. L: 47 cm., Natur) som vi har fundet til 1299,- hos Boboonline.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Enkelhed uden at gå på kompromis med stilen.
Mere end blot en knageholder, Chelseys valnøddefinish gør det til det perfekte designstykke til din entre, entre eller soveværelse.
Desuden er den høj nok til, at du kan hænge dit tøj op, uden at det rører gulv…

Se hos Boboonline.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste stumtjener i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse stumtjener:

Dyreste Stumtjener på listen er KARE DESIGN Technical Tree Black stumtjener – sort stål fra Boboonline.dk med en pris på 6799.00. Billigste udvalgte Stumtjener er Sprout tripod Stumtjener 172 x 56 cm som du kan købe for 179.00 hos ILVA. Forskellen på de to priser er 6620 kr. – de 4 Stumtjener vi har fundet koster i gennemsnit 17924.75 kr.
Ovenstående Stumtjener data og priser er hentet fra 13 butikker (MyHomeMøbler.dk, Boboonline.dk, Likehome.dk, Lammeuld.dk, Hjemmets, AndLight DK, byhornsleth.dk, Designhome.dk, Entremøbel, Homeshop.dk, Proshop.dk, Erling Christensen Møbler, ILVA). Alle Stumtjener tilbud er opdateret i dag 07-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stumtjener guides:

Fandt du ikke det rigtige Stumtjener blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stumtjener:

Du finder den oftest i entréen eller på caféer, hvor den byder dig indenfor og er klar til at tage din jakke. Det slanke møbel med knager er et praktisk sted at hænge både overtøjet, hatten eller paraplyen. Den lever uden tvivl op til sit navn som ”den stumme tjener”, der møder dig, så snart du træder indenfor.

Men er stumtjenere ikke en forældet del af indretningen, nu hvor garderobeskabe og knagerækker findes i de fleste huse? Der er flere gode grunde til at vælge en stumtjener. Læs med her, og find ud af, hvorfor du ikke kan undvære den i dit hjem

Hvad er en stumtjener?

En stumtjener er et møbel, som man kan hænge sin jakke på. I dag er der mange forskellige udformninger og fortolkninger af møblet, men den klassiske version består ofte af en minimum 1,5 meter lang stang, der er monteret på en solid fod og med knager i toppen. I gamle dage var den et vigtigt element i hjemmet, fordi det var noget af det første gæster og besøgende så, når de trådte indenfor. Derfor var udseendet ikke uden betydning.

Den skulle gerne signalere høj social status, rigdom og frem for alt vise, at familien forstod sig på indretning og tidens trends

Hvilken stumtjener skal jeg vælge?

Der er mange forskellige stilarter i nutidens boligindretning og lige så mange stumtjenere. Ønsker du at give dit hjem ekstra charme, så vælg den romantiske version i smedejern eller lignende, med buede ben, små krummelurer og snirklede knageudtag. Dette er den klassiske version, som mange nok kender fra film eller gamle billeder.

Designere og møbelforhandlere har dog også forsøgt at give deres bud på en moderne udgave.

Her fås der både minimalistiske typer, der helt enkelt består af en lodret stang med små knageudtag, men også mere eksperimenterende versioner, som fx en stumtjener af træ, der bøjer let og har lange grenelignende knager. Overvej, hvilket udtryk, du ønsker, at den skal have. Går du efter noget moderne og stilrent, eller er du ude efter noget, der signalerer sjov og kreativitet? Din stumtjener har stor betydning for, hvilken atmosfære din entré får, og da det er det første rum, du møder efter en lang arbejdsdag, er det vigtigt at du vælger en, der passer til din stil og boligvision

Derfor kan du roligt investere i en stumtjener

Selvom stumtjenerens i dag ikke er til for at signalere rigdom og social status, kan den stadig være en vigtig del af dit hjem.

I modsætning til knagerækker, der er monteret på væggen eller et garderobeskab, der gemmer tøjet væk, så er denne type møbel fritstående.

Når du har et fritstående møbel, tager det mere plads i entréen, og det kan give en fornemmelse af rum og varme i modsætning til en tom entré uden møbler. Vær derfor ikke bange for at lade møbler fylde noget. Det har en stor charme og er den perfekte måde at byde dine gæster velkomne på.

Desuden er den særligt smart, hvis du bor i en lille bolig, hvor der ikke er plads til det store garderobeskab i entréen. Der kan stumtjeneren fint dække behovet, men hos den større familie kan den også være et fint supplement til knagerækken. Der er heller ingen, der siger, at stumtjeneren kun skal stå i entréen. Den kan også sagtens være en dekorativ tilføjelse til sove- eller børneværelset.

Den skaber en hyggelig atmosfære og er utrolig praktisk – især hvis børnene har udklædningshatte og lignende, som kan vises frem og hænges op i stedet for at ligge i en kasse på gulvet

Hvad koster en stumtjener?

Prisen kan variere meget. Nogle koster over 1000kr., mens andre kan købes for under 500kr. eller endnu mindre. Derfor er der noget for alle, uanset om du ønsker at finde den store eller lille pengepung frem.

Mange forhandlere og designere er desuden rigtig gode til at kombinere design og prisvenlighed, og det behøver altså ikke være svært at finde en flot og samtidig billig stumtjener. Kom i gang i dag og indret din entré, så den bliver som aldrig før. Så kan du med glæde invitere dine venner over og tage deres jakke

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Stumtjenere

Ottonia Stumtjener

Stumtjenere & Knagerækker

DIY // Gør-det-selv: Stumtjener

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk