kulturnet logo

Bedste Slow Cooker: Se top 7 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde slow cooker. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle slow cooker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Crock-Pot Time Select 5,7 liter Slow Cooker

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Elgiganten.

Her kan “Crock-Pot Time Select 5,7 liter Slow Cooker” fås til 1129,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lav mad på en nem og praktisk måde ved hjælp af en Crock-Pot.
Denne nye model har Time Select, hvilket vil sige at du kan indstille det tidspunkt, du ønsker, at maden skal være klar.
Med en kapacitet på 5,7 liter er det ingen sag at tilberede nok mad til…

Se hos Elgiganten ❯❯

2: Electrolux 7000-Series slowcooker

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Electrolux 7000-Series slowcooker til kun 699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne smarte slow cooker fra Electrolux er en genial lille hjælper i køkkenet.
Den giver dig mulighed for at lave alt muligt andet i mens den gør arbejdet for dig.
Den har hele syv indstillinger; lav, medium, høj, suppe, buffet, hold varm og nedtællingsur…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Crock-Pot 5,0 liter slow cooker

Næste anbefaling er “Crock-Pot 5,0 liter slow cooker”.

Dagens bedste tilbud på “Crock-Pot 5,0 liter slow cooker” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 1328,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Det er ingen sag at lave langtids-tilberedte retter med en Crock-Pot slow cooker.
Denne model har en stor kapacitet på 5 liter, hvilket svarer til mad til 6 personer.
Den keramiske gryde er nem at stille på bordet, så i kan nyde maden sammen.
Den programm…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Crock-Pot Slow Cooker 7,5 L

Produkt nummer 4 på vores “slow cooker-liste” er Crock-Pot Slow Cooker 7,5 L som du lige nu kan købe for 1082,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Lad aftensmaden være en lækker gryderet fyldt med smag og næring, der har været langtidskogt.
Det kan nemt opnås med Crock-Pot slow cookeren med en kapacitet på 7,5 liter, der kan lave hele 8-10 portioner ad gangen.
Med en slow cooker kan du lave den perf…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Crock-Pot 6,0 liter slow cooker

Forhandlerens beskrivelse:
Den største kapacitet indenfor Crock-Pots slow cookere.
Den har ene kapacitet på 6 liter, hvilket svarer til mad til 8-9 personer.
På det digitale display kan du nemt programmere tiden, så din ret bliver lige som du ønsker den.
Når retten har tilberedt sk…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

6: Crock-Pot Slow cooker 4,7 liter med timer

Forhandlerens beskrivelse:
Spar tid på din mad – tilbered den langsomt! Denne elektriske gryde hjælper dig med at tilberede maden, så du kan give dig i kast med andre projekter.
Fyld kødet i gryden om morgenen og tilføj elementer som krydderier og grøntsager.
Når du om aftenen komm…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

7: Crock-Pot 4,5 liter slow cooker

Sidste produkt på vores liste er Crock-Pot 4,5 liter slow cooker som vi har fundet til 719,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Gå du blot i gang med at tilberede lækre gourmet retter.
Det er ingen sag med hjælp fra Crock-Pot slow cooker med en kapacitet på 4,5 liter.
Den har to varmeindstillinger, samt en hold-varm funktion.
Indsatsgryden har en DuraCeramic-belægning, hvilket bet…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste slow cooker i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse slow cooker:

Dyreste Slow Cooker på listen er Crock-Pot 5,6 liter multifunktionel slow cooker fra KitchenOne.dk med en pris på 1549.00. Billigste udvalgte Slow Cooker er Hamilton Beach Set ‘n Forget Slow Cooker som du kan købe for 573.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 976 kr. – de 7 Slow Cooker vi har fundet koster i gennemsnit 1688.14 kr.
Ovenstående Slow Cooker data og priser er hentet fra 3 butikker (Elgiganten, KitchenOne.dk, Homeshop.dk). Alle Slow Cooker tilbud er opdateret i dag 07-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Slow Cooker guides:

Fandt du ikke det rigtige Slow Cooker blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Slow Cooker:

En af de største trends indenfor madlavning lige nu er slow cooking.

Men det kan være svært at få til at hænge sammen i en hverdag, hvor vi arbejder mere end nogensinde før. Det er måske derfor Slow cookeren er blevet så populær på relativt kort tid. Ved du ikke, hvad en slow cooker er? Så er du langt fra den eneste, for selvom den smarte gyde er et stykke køkkenudstyr, der bliver uundværlig for de fleste, når først de har stiftet bekendtskab med den, så er den endnu ikke super udbredt herhjemme.

Læs med og find ud af, hvorfor du skal have en slow cooker i dit køkken

Populære maskiner

Hvad er en slow cooker?

En slow cooker kendes på engelsk som en crock pot, men er i virkeligheden en slags simregryde, der kan passe sig selv og tilberede dine råvarer på en lav, konstant temperatur mens du er på arbejde eller til fodbold med ungerne. En slow cooker skal ikke på komfuret, for den kommer med sit eget varmeelement, der skal sørge for at fordele varmen jævnt over hele grydens overflade. Med en slow cooker kan du lægge dine ingredienser i gryden om morgenen, tænde den på lavt blus (omkring 73 grader) og holder den temperatur hele dagen. Når du kommer hjem kan du fjerne låget og blot tilberede det tilbehør I skal nyde til måltidet

Hvilken slow cooker skal du vælge?

Der findes rigtig mange der har lavet en slow cooker test, hvilket betyder at de mest populære mærker er lette og overskuelige at finde, når du søger på nettet. Men, der er en række spændende funktioner der også er gode at overveje inden du beslutter dig.

Læs med herunder og find ud af, præcis hvilken model, der passer til din familie.

Bare husk, at de forskellige producenter også tilbyder forskellige funktioner. Den meget populære producent Crock Pot er dem, der i øjeblikket tilbyder det største udvalg med flest funktioner, men der findes også en række mindre avancerede mærker fra andre producenter, der fungerer ligeså godt

Størrelse

Hvor mange portioner vil du gerne kunne lave? Alt efter størrelsen på jeres familie kan du vælge en cooker, der kan forberede til det antal personer du ønsker, på den måde går der ikke noget til spilde og du kan lave præcis den portion, der passer til jer. Vælger du i stedet en større model, så kan du både bruge din slow cooker, når i skal have gæster eller til at lave større portioner, hvor du kan fryse noget ned.

Timer

Hvis du gerne vil have, at din slow cooker kan tilberede maden mens du for eksempel er på arbejde eller tur, så er det en rigtig god ide med en timer. På den måde er der sikkerhed for, at din mad bliver tilberedt lige præcis som du ønsker det. Når tilberedningstiden er gået skifter den automatisk til det mode, der holder maden varm uden at tilberede den yderligere.

Funktion

En god slow cooker har et klart formål og en funktion, men du kan faktisk få modeller, der har flere forskellige indstillinger, så du ikke bare kan bruge den til at langtidskoge, men også har muligheden for at indstille den til at riste eller dampkoge og endda virke som ovn. Det giver dig langt flere måder at anvende cookeren på, men det er også en ting, der kan være med til at gøre, at den oprindelige funktion ikke har den optimale effekt. Alt i alt er det vigtigt, at du finder den slow cooker, der passer til dine behov og ønsker. Der findes rigtig mange lækre modeller derude i alle prisklasser og i forskellige spændende designs. Vælg den, der passer bedst til dine ønsker!

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk