kulturnet logo

Bedste Slow Cooker: Se top 7 (opdateret december 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde slow cooker. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle slow cooker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Crock-Pot Time Select 5,7 liter Slow Cooker

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Crock-Pot Time Select 5,7 liter Slow Cooker” fås til 1683,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lav mad på en nem og praktisk måde ved hjælp af en Crock-Pot.
Denne nye model har Time Select, hvilket vil sige at du kan indstille det tidspunkt, du ønsker, at maden skal være klar.
Med en kapacitet på 5,7 liter er det ingen sag at tilberede nok mad til…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Crock-Pot Slow cooker 4,7 liter med timer

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Crock-Pot Slow cooker 4,7 liter med timer til kun 719,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Crock-Pot 115606 – Slow Cooker Med hængslet låg Så er den her – efterfølgeren til den klassiske Crock-Pot Slowcooker 4,7 l. Nu med et smart hængslet låg, der gør det nemt at servere direkte fra gryden.
Den indre gryde er lavet af keramik.
Lav mad på af…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Crock-Pot 6,0 liter slow cooker

Næste anbefaling er “Crock-Pot 6,0 liter slow cooker”.

Dagens bedste tilbud på “Crock-Pot 6,0 liter slow cooker” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 1186,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den største kapacitet indenfor Crock-Pots slow cookere.
Den har ene kapacitet på 6 liter, hvilket svarer til mad til 8-9 personer.
På det digitale display kan du nemt programmere tiden, så din ret bliver lige som du ønsker den.
Når retten har tilberedt sk…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Crock-Pot 4,5 liter slow cooker

Produkt nummer 4 på vores “slow cooker-liste” er Crock-Pot 4,5 liter slow cooker som du lige nu kan købe for 673,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Gå du blot i gang med at tilberede lækre gourmet retter.
Det er ingen sag med hjælp fra Crock-Pot slow cooker med en kapacitet på 4,5 liter.
Den har to varmeindstillinger, samt en hold-varm funktion.
Indsatsgryden har en DuraCeramic-belægning, hvilket bet…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Sage Slow Cooker

Forhandlerens beskrivelse:
Slow cooker/riskoger, 3,7 liter, 10 kopper ris, automatisk sluk, gråDet er specialiseret i omrøringsfri risotto, men ømme langsomt kogte og dampede måltider, fluffy ris og quinoa er alt i dets evner.
KOMBINATIONSKOGER: Navnet inkluderer Plus af en grund….

Se hos Proshop.dk ❯❯

6: Russell Hobbs Sous Vide – vakuumkoger/slow cooker 25630-56

Forhandlerens beskrivelse:
Vakuum/slow cooker, 6 liter/8 portioner, 350 W, integreret håndtagssonde, digitalt mikroprocessordisplay med LED, låselåg, ekstra store cool touch-håndtag, Sous Vide-stativ, sortVil du lave smagfuld mad til familien, som altid er perfekt tilberedt? Med Ru…

Se hos Proshop.dk ❯❯

7: Cecotec – Slow Cooker – Chupchup Matic 5,5l – 260w – Grå Sort

  • Dagens pris: 669,95 kr.
  • Fundet hos Gucca.dk
  • Mærke: Cecotec
  • Farver: Grå, Sort

Sidste produkt på vores liste er Cecotec – Slow Cooker – Chupchup Matic 5,5l – 260w – Grå Sort som vi har fundet til 669,95 hos Gucca.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Den langsomme komfur ChupChup Matic er den nye måde at forberede dine livslange opskrifter på og opdage en ny verden af ??smag med de fordele, som teknologien tilbyder i dag.
Tilbered behageligt…

Se hos Gucca.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste slow cooker i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse slow cooker:

Dyreste Slow Cooker på listen er Crock-Pot Time Select 5,7 liter Slow Cooker fra KitchenOne.dk med en pris på 1683.00. Billigste udvalgte Slow Cooker er Fritel SC 2090 142113 – Slow Cooker som du kan købe for 506.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 1177 kr.
Ovenstående Slow Cooker data og priser er hentet fra 4 butikker (KitchenOne.dk, Proshop.dk, Gucca.dk, Homeshop.dk). Alle Slow Cooker tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Slow Cooker guides:

Fandt du ikke det rigtige Slow Cooker blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Slow Cooker:

En af de største trends indenfor madlavning lige nu er slow cooking.

Men det kan være svært at få til at hænge sammen i en hverdag, hvor vi arbejder mere end nogensinde før. Det er måske derfor Slow cookeren er blevet så populær på relativt kort tid. Ved du ikke, hvad en slow cooker er? Så er du langt fra den eneste, for selvom den smarte gyde er et stykke køkkenudstyr, der bliver uundværlig for de fleste, når først de har stiftet bekendtskab med den, så er den endnu ikke super udbredt herhjemme.

Læs med og find ud af, hvorfor du skal have en slow cooker i dit køkken

Populære maskiner

Hvad er en slow cooker?

En slow cooker kendes på engelsk som en crock pot, men er i virkeligheden en slags simregryde, der kan passe sig selv og tilberede dine råvarer på en lav, konstant temperatur mens du er på arbejde eller til fodbold med ungerne. En slow cooker skal ikke på komfuret, for den kommer med sit eget varmeelement, der skal sørge for at fordele varmen jævnt over hele grydens overflade. Med en slow cooker kan du lægge dine ingredienser i gryden om morgenen, tænde den på lavt blus (omkring 73 grader) og holder den temperatur hele dagen. Når du kommer hjem kan du fjerne låget og blot tilberede det tilbehør I skal nyde til måltidet

Hvilken slow cooker skal du vælge?

Der findes rigtig mange der har lavet en slow cooker test, hvilket betyder at de mest populære mærker er lette og overskuelige at finde, når du søger på nettet. Men, der er en række spændende funktioner der også er gode at overveje inden du beslutter dig.

Læs med herunder og find ud af, præcis hvilken model, der passer til din familie.

Bare husk, at de forskellige producenter også tilbyder forskellige funktioner. Den meget populære producent Crock Pot er dem, der i øjeblikket tilbyder det største udvalg med flest funktioner, men der findes også en række mindre avancerede mærker fra andre producenter, der fungerer ligeså godt

Størrelse

Hvor mange portioner vil du gerne kunne lave? Alt efter størrelsen på jeres familie kan du vælge en cooker, der kan forberede til det antal personer du ønsker, på den måde går der ikke noget til spilde og du kan lave præcis den portion, der passer til jer. Vælger du i stedet en større model, så kan du både bruge din slow cooker, når i skal have gæster eller til at lave større portioner, hvor du kan fryse noget ned.

Timer

Hvis du gerne vil have, at din slow cooker kan tilberede maden mens du for eksempel er på arbejde eller tur, så er det en rigtig god ide med en timer. På den måde er der sikkerhed for, at din mad bliver tilberedt lige præcis som du ønsker det. Når tilberedningstiden er gået skifter den automatisk til det mode, der holder maden varm uden at tilberede den yderligere.

Funktion

En god slow cooker har et klart formål og en funktion, men du kan faktisk få modeller, der har flere forskellige indstillinger, så du ikke bare kan bruge den til at langtidskoge, men også har muligheden for at indstille den til at riste eller dampkoge og endda virke som ovn. Det giver dig langt flere måder at anvende cookeren på, men det er også en ting, der kan være med til at gøre, at den oprindelige funktion ikke har den optimale effekt. Alt i alt er det vigtigt, at du finder den slow cooker, der passer til dine behov og ønsker. Der findes rigtig mange lækre modeller derude i alle prisklasser og i forskellige spændende designs. Vælg den, der passer bedst til dine ønsker!