kulturnet logo

Bedste Dampkoger: Se top 5 (opdateret november 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde dampkoger. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle dampkoger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kitchen Craft Dampkoger 4 dele 18 cm.

 • Dagens pris: 401,- kr.
 • Fundet hos KitchenOne.dk
 • Mærke: Kitchen Craft

Første anbefaling på listen er fra mærket Kitchen Craft.

Det bedste tilbud på “Kitchen Craft Dampkoger 4 dele 18 cm.” vi har fundet er hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 401,-

Forhandlerens beskrivelse:
Three Tier Steamer fra Kitchen Craft er ideel til dig, der ønsker at bevare madens vitaminer, mineraler, smage og meget mere.
Dampning gør, at disse ikke går tabt på samme måde som ved traditionel madlavning.
Dampkogeren indeholder fire dele: en gryde, to…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Lékué Dampkoger (1-2 pers.), grøn

 • Dagens pris: 279,- kr.
 • Fundet hos KitchenOne.dk
 • Mærke: Lékué
 • Farve: Grøn

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Lékué Dampkoger (1-2 pers.), grøn til kun 279,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart dampkoger fra Lékué til 1-2 personer i premium silikone – kan bruges både til dampning og optøning samt med eller uden bakke.  Dampning er en hurtig og nem måde at tilberede maden på – du skal blot fylde vand i bunden af dampkogeren, fylde maden i…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Kitchen Craft Dampkoger Bambus

 • Dagens pris: 329,- kr.
 • Fundet hos KitchenOne.dk
 • Mærke: Kitchen Craft
 • Materiale: Bambus

Næste anbefaling er “Kitchen Craft Dampkoger Bambus”.

Dagens bedste tilbud på “Kitchen Craft Dampkoger Bambus” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 329,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dampkoger af bambus fra Kitchen Craft, der er ideel til tilberedning af dumplings, bao buns og grøntsager.
Med dampkogeren vil du føle, at du befinder dig et sted i Asien, da den er ideel til retter og delikatesser fra det japanske, malaysiske, vietnamesi…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Our Place Spruce Steamer dampkoger

Produkt nummer 4 på vores “dampkoger-liste” er Our Place Spruce Steamer dampkoger som du lige nu kan købe for 259,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Med Spruce Steamer dampkogeren fra Our Place har det aldrig været nemmere at få sprøde grøntsager, saftige dumplings, friske tamales eller fisk med den perfekte konsistens.
Dampkogeren er lavet af bambus, er 7 centimeter høj og har en diameter på 26,8 cen…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Essentials Dampkoger 2 lag med låg, 27 cm, bambus

Sidste produkt på vores liste er Essentials Dampkoger 2 lag med låg, 27 cm, bambus som vi har fundet til 179,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Vil du lave enkel, sund og velsmagende mad? Invester da i en asiatisk dampkoger fra Essentials.
Dampning er en skånsom tilberedningsmetode, der på en god måde bevarer madens smag og næringsstoffer.
En smart måde at udvide dit udvalg af sunde retter, alt f…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste dampkoger i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse dampkoger:

Dyreste Dampkoger på listen er AMT Gastroguss Dampkoger 24 cm fra KitchenOne.dk med en pris på 1762.00. Billigste udvalgte Dampkoger er Essentials Dampkoger 2 lag med låg, 20 cm, bambus som du kan købe for 139.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 1623 kr.
Ovenstående Dampkoger data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Gucca.dk). Alle Dampkoger tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dampkoger guides:

Fandt du ikke det rigtige Dampkoger blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dampkoger:

Tro det eller ej, men det er faktisk ganske sundt at dampe din mad.

Når du damper maden fremfor at koge den bevares både vitaminer og smag. Kogning er hårdt mod vitaminerne i maden, de udvandes og fordamper i varmen. Du har altså lettere ved at styre temperaturen, hvis du damper maden i stedet.

Dermed giver det jo perfekt mening at anskaffe en dampkoger til at fuldende dit køkkeninventar. Med sådan en kan du begynde at dampe mad fremfor at koge den og på den måde få lidt sundere måltider ud af det

Find populære dampkogere

Du kan finde mange forskellige formere for dampkogere på dampkoger.dk eller du kan kigge på vores oversigt længere oppe på siden.

Hvordan vælger du den rigtige dampkoger?

Hvis du gerne vil have en rigtig god model, men ikke helt ved, hvor du skal lede, kan du søge på nettet efter diverse tests af forskellige dampkogere. Her får du indblik i rigtig mange modeller, der alle er af høj kvalitet og højst sandsynligvis vil passe godt ind i dit køkken. Der findes mange forskellige typer. Nogle af den er lavet af bambus, andre er særlige dampgryder. En dampgryde kræver stadigvæk at du holder øje med den, og en bambus dampkoger skal stå over kogende vand for at kunne bruges.

De mest populære er maskiner à la elkogere og mikrobølgeovne. Det er de sidstnævnte, der er mest brugervenlige, da de ikke kræver meget opsyn eller arbejde for at blive brugt

Hvilke mærker er populære?

Kigger du udelukkende efter modeller af god kvalitet, kan du for eksempel overveje at købe en fra Morphy Richards. Disse er super let at bruge på grund af deres betjeningspanel. På panelet kan du vælge mellem et utal af indstillinger, som gør det muligt for dig at få din mad dampet lige som du vil have den. Er det nærmere prisen du går op i, bliver du selvfølgelig lidt begrænset i udvalget, men der er stadigvæk mange gode produkter at vælge mellem.

Her er det måske en model fra Philips, du bør overveje at købe. De er som oftest i den billigere ende. Hos dem kan man også købe modeller med et smart design, hvor de er opbygget af mange forskellige rum ovenpå hinanden. Det sørger for, at maskinen ikke fylder for meget, men at du samtidig kan få dampet forskellige ting på én gang.

Hos dem kan man også købe modeller med et smart design, hvor de er opbygget af mange forskellige rum ovenpå hinanden.

Det sørger for, at maskinen ikke fylder for meget, men at du samtidig kan få dampet forskellige ting på én gang. Dette er især værd at huske på: At dampe mad er ikke som sådan anderledes fra alt anden madlavning, og du bør derfor ikke blande ingredienser, som du normalt ikke ville tilberede i samme pande eller gryde

Hvilken dampkoger er mest brugervenlig?

Uanset om det er pris eller kvalitet, du går efter, skal du først og fremmest fokusere på, at dampkogeren er brugervenlig.

Den skal være let at rengøre, så den ikke ender med at blive ulækker at lave mad i, og det kan naturligvis være en fordel, hvis nogle af dens dele kan tåle en tur i opvaskeren. Udover rengøringen skal den selvfølgelig også være let at bruge.

Det er noget at holde i tankerne, hvis du for eksempel skal købe en dampkoger til et ældre familiemedlem, der måske i forvejen bøvler med at bruge en mikrobølgeovn. En masse valgmuligheder og avancerede betjeningspaneler kan være fantastiske, men de kan også ende med at blive forvirrende, hvis man ikke lige er super opdateret på den slags teknologi