kulturnet logo

Bedste Severin Blender: Se top 3 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Severin blender. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Severin blender tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Severin 3710 Blender

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Severin 3710 Blender” fås til 1000,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stilfult design og høj kvalitet er en vanskelig kombination, men dette er opnået med Severins 3710 blender. Den effektive blender med dens kraftige motor på 1000W og 20.000 omdr./min kan du nemt og billigt lave dine egne smoothies, shakes og så har blend…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Severin 3707 Blender

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Severin 3707 Blender til kun 324,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Prisvenlig blender fra Severin med dertilhørende kande af BPA-fri plastik.
Med den effektive blender på 600W kan du nemt og billigt lave dine egne smoothies og shakes. Kanden, der medfølger har en kapacitet på 1,5 liter og selve maskinen har to hastighe…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Severin 3734 Blender

Sidste produkt på vores liste er Severin 3734 Blender som vi har fundet til 449,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Prisvenlig blender fra Severin med dertilhørende kande af glas.
Med den effektive blender på 500W kan du nemt og billigt lave dine egne smoothies, shakes og så kan blenderen sågar knuse is.  Kanden, der medfølger har en kapacitet på 1 liter og selve ma…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Severin blender i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Severin blender:

Dyreste Severin Blender på listen er Severin 3710 Blender fra KitchenOne.dk med en pris på 1000.00. Billigste udvalgte Blender er Severin 3707 Blender som du kan købe for 324.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 676 kr. – de 3 Severin Blender vi har fundet koster i gennemsnit 591 kr.
Ovenstående Severin Blender data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Severin Blender tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Blender guides:

Fandt du ikke det rigtige Blender blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Blender:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Severin:

Er du vild med Severin, men Blender var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Severin: