kulturnet logo

Bedste Severin Airfryer: Se top 1 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Severin airfryer. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Severin airfryer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Severin – Airfryer 3,2 liter 1500 W – Sort/Sølv

Sidste produkt på vores liste er Severin – Airfryer 3,2 liter 1500 W – Sort/Sølv som vi har fundet til 720,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Steg dine pommes frites, grøntsager eller hvad du lyster uden olie eller smør med denne varmluftsfriture fra Severin.
Produktet har 6 forudindstillede programmer, der gør den nem at håndtere.
Frituren er med smart LCD-skærm og har justerbar temperatur fr…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Severin airfryer i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Severin airfryer:

Dyreste Severin Airfryer på listen er Severin – Airfryer 3,2 liter 1500 W – Sort/Sølv fra KitchenOne.dk med en pris på 720.00. Billigste udvalgte Airfryer er Severin – Airfryer 3,2 liter 1500 W – Sort/Sølv som du kan købe for 720.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Severin Airfryer vi har fundet koster i gennemsnit 720 kr.
Ovenstående Severin Airfryer data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Coolshop.dk). Alle Severin Airfryer tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Airfryer guides:

Fandt du ikke det rigtige Airfryer blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Airfryer:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Severin:

Er du vild med Severin, men Airfryer var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Severin: